28 / 04 / 2024

Siltaş Premium nerede? Siltaş Premium’da kaç konut var? Satışlarda kampanya var mı?

Siltaş Premium nerede? Siltaş Premium’da kaç konut var? Satışlarda kampanya var mı?

Firma: Siltaş Yapı

Proje: Siltaş Premium

İnsanlara yeni bir yaşam alanı sunan Siltaş Premium nereye inşa ediliyor? Projede kaç adet konut var? Konut fiyatları ne kadar? İşte detaylar...



İstanbul’un Pendik ilçesinin Yenişehir Mahallesi’nde inşa edilen  Siltaş Premium  projesinde satışlar başladı.

Sabiha Gökçen Havaalanı’nın yanı başında doku ile uyumlu, içinde yaşayan kişilerin yaşamlarını her geçen gün daha da iyileştiren Siltaş Premium projesi farklı ulaşım alternatiflerinin kesişim noktasında yer alıyor.

6 blokta 344 daire ve ticari ünitelerden oluşan, yüzde 65 yeşil alan içerisinde yer alan ve Kurtköy’ün kalbinde doğayla iç içe olan Siltaş Premium, doğaya dokunmak isteyenler için satışa çıktı.  Proje, yüzde 50'si peşin ve kalanı da 18 ay 0 faiz fırsatıyla satışa sunuldu.

 Siltaş Premium nerede? Siltaş Premium’da kaç konut var? Satışlarda kampanya var mı?

Siltaş Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Özdemir, projeye ilişkin açıklama yaparak Siltaş Premium’un prestijli yaşamı tekrar nitelendiren bakış açısı, fonksiyonel mimarisi, yüksek yatırım değeri, LifeX konsepti doğrultusundaki geniş ulaşım olanakları sunan merkezi konumuyla, Siltaş Yapı’nın imza projesi olduğunu söyledi.

Özdemir, “İstanbul’un hızla gelişen ve en sağlam zeminli bölgelerinden biri olan Pendik Yenişehir’deki projemizi, 2018 deprem yönetmeliği, yüksek standartlarına uygun radye temel ve betonarme karkas sistemiyle üretiyoruz. Proje, insanları kazançlı yatırım fırsatıyla bir araya getirirken, güvenli yapı arayışlarına da yanıt vereceğiz. Yaşamın tam ortasındaki konumu ve sıra dışı sosyal imkânlarıyla premium hayatın tüm beklentilerini karşılayacağız. Proje sakinlerine yaşama ilişkin yeni bakış açıları kazandırırken, kentin tam merkezinde fakat kent yaşamından uzaklaşabilecekleri tertemiz bir doğa dokusu sunacağız” dedi.

 Siltaş Premium nerede? Siltaş Premium’da kaç konut var? Satışlarda kampanya var mı?

YAŞAMIN MERKEZİNDE TAZE BİR NEFES

Siltaş Premium projesine ilişkin ayrıntıları paylaşan Murat Özdemir, “Sabiha Gökçen Havalimanı, metro istasyonu ve Kuzey Marmara Otoyolu’na 5 dakika, Tem Otoyolu’na 3 dakika, Pendik Marina ve E-5’e 12 dakika, Teknopark’a, bölgedeki sağlık kurumlarına ve İstanbul’un oksijen deposu olarak nitelendirilen Aydos Ormanı’na 2 dakika, üniversiteler ve AVM’lere ise sadece 5 dakika uzaklıkta olan projemiz 6 blokta 344 daire ve ticari ünitelerden meydana geliyor. Her ayrıntısını kapsamlı bir şekilde planlayarak üreteceğimiz farklı büyüklüklere sahip 2+1, 3+1 ve 4+1 ferah konut tiplerimizle proje sakinlerine prestijli, konforlu ve huzurlu yaşam alanları sunmayı amaçlıyoruz” şeklinde konuştu.

Web: https://siltasyapi.com/

Tel: 444 0 289

Meva Şehir 4+1, 3+1, 2+1 konut fiyatları ne kadar? 

5. Levent Korupark'ta yüzde 40 peşin 18 ay vade sıfır faiz fırsatı!

Artmahal Adalar nerede? Artmahal Adalar’da konut fiyatları ne kadar?


projeye sor



Geri Dön