18 / 05 / 2024

kayseri hangi ülkelere ihracat yapıyor

kayseri hangi ülkelere ihracat yapıyor

Kentten Eylül'de 125 ülke ve 4 serbest bölgeye 168,6 milyon dolarlık ihracat yapıldığını belirten Boydak, yüzde 23'lük artışın sevindirici olduğunu, yıl sonu hedefine adım adım ilerlediklerini kaydetti.

Kayseri Eylül'de 125 ülkeye ihracat yaptı!

Kayseri Sanayi Odası Başkanı Mustafa Boydak, yaptığı yazılı açıklamada, kentten Eylül ayında yapılan ihracatın önceki aya göre yüzde 23, geçen yılın aynı ayına göre ise yüzde 15,8 arttığını bildirdi.

Türkiye ilk 3 ayda en çok hangi ülkelere ihracat yaptı?

Türkiye İhracatçılar Meclisi, (TİM) Türkiye’nin en çok ihracat yaptığı ülkeleri listeledi. Elde edilen bilgiler kapsamında, Türkiye'nin ilk çeyrekte ülkeler bazında yaptığı ihracat 54.3 milyar dolara çıkarken, en fazla dış satım 4.9 milyar dolarla Almanya'ya gerçekleştirildi.

Vizesiz tatile gitmek isteyenlere için rehber! İşte bayram tatili için tercih edebileceğiniz 2023 vizesiz ülkeler

Vizeniz yok fakat tatile mi gitmek istiyorsunuz bu konuda Türk vatandaşları için vizesiz seyahat imkanları bulunuyor. Yeni düzenlenmiş olan 2023 vizesiz seyahat edilebilecek ülkeler listesi yayınlandı. Peki hangi ülkelere vizesiz seyahat yapılabilecek?

İstanbul’un ihracatı 100 milyara yaklaştı! Bakın hangi ülkelere ihraç edildi?

Türkiye’nin en fazla ihracat yapan kenti İstanbul olurken, yapılan ihracat miktarı 94,4 milyarı buldu.

Elektrik-elektronik ihracatında hangi il şampiyon oldu? İhracat kasım ayında %13 arttı!

Elektrik-elektronik sektöründe ihracat rakamları yükselişe geçerek yüzde 13 oranında artış gerçekleştirdi. Peki en çok ihracat hangi ülkelere yapıldı? Elektrik – elekronik sektöründe hangi il ihracat şampiyonu? İşte detaylar…

Kayseri TOKİ çekilişi hangi kanalda? TOKİ Kayseri arsa kuraları ne zaman çekilecek?

TOKİ 'İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi'nde kuralar il il çekilmeye devam ediyor. TOKİ Kayseri kura çekilişleri de merakla araştırılmaktadır. İşte TOKİ Kayseri kuralarına dair merak edilen detaylar!

TOKİ Kayseri 2022 sosyal konut projesinde kaç konut inşa edilecek? TOKİ Kayseri ucuz konut projesi hangi ilçelerde?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bir süre önce müjdelediği TOKİ Sosyal Konut (ucuz konut) Projesi ile ilgili ayrıntıları açıkladı. Peki TOKİ Kayseri sosyal konut projesinde kaç konut inşa edilecek?

Kayseri'de 2020'de hangi yatırımlar yapılacak?

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri'de 2020 yılında yapılacak yatırımları masaya yatırdı.

TOKİ 50 bin konut hangi illerde yapılacak 2019?

TOKİ 50 bin konut kampanyası kapsamında 67 ilde 140 proje inşa edecek. Bu projeler İstanbul, Ankara, İzmir, Malatya ve Kayseri gibi illerde yer alıyor. Peki TOKİ 50 bin konut hangi illerde yapılacak 2019?

Kayseri'de kapı numarası almak isteyen vatandaşlara kolaylık!

Kayseri Büyükşehir'in hayata geçirdiği örnek proje ile Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı İlçe belediyeleri sınırları içerisinde her hangi bir yapı için kapı numarası almak isteyen vatandaşlar artık Büyükşehir Belediyesi'ne gelmek zorunda kalmayacak

Toki Kayseri toplu konut projeleri 2014!

Toki Kayseri projelerinde son durum nedir? Kayseri Toki toplu konut projeleri hangi bölgelerde sürüyor? Kayseri Toki evlerinin güncel durumu ne? İşte Toki Kayseri toplu konut projeleri 2014!

Toki Kayseri projelerinde son durum 2014!

Kayseri Toki projelerindeki son durum nedir? Toki Kayseri konut projeleri ne durumda? Toki Kayseri ilinde hangi konut projelerini tamamladı? Kayseri ilinde Toki tarafından tamamlanan konut projeleri hangileri? İşte Toki Kayseri projelerinde son durum 2014

Hangi burç hangi evi tercih ediyor

Hangi burcun, gayrimenkul beklentisi ne Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü istatistiklerine göre, Türkiye'de doğanların burçları, bir anlamda ülkemizde hangi tip gayrimenkule talep gösterdiğini de işaret ediyor

Kayseri'de icradan satılık 7 taşınmaz!

Kayseri 3. İcra Müdürlüğü, Kayseri Talas ilçesinde yer alan alanları 109 metrekare ile 270 metrekare arasında değişen dükkanları satışa sunuyor

kayseri hangi ülkelere ihracat yapıyor Haberi

kayseri hangi ülkelere ihracat yapıyor


Kayseri'den eylül ayında 125 ülke ve 4 serbest bölgeye 168,6 milyon dolarlık ihracat yapıldığı bildirildi. Kayseri Sanayi Odası Başkanı Mustafa Boydak, yaptığı yazılı açıklamada, kentten Eylül ayında yapılan ihracatın önceki aya göre yüzde 23, geçen yılın aynı ayına göre ise yüzde 15,8 arttığını bildirdi. 


Yüzde 23'lük artışı yaşandı 


Kentten Eylül'de 125 ülke ve 4 serbest bölgeye 168,6 milyon dolarlık ihracat yapıldığını belirten Boydak, yüzde 23'lük artışın sevindirici olduğunu, yıl sonu hedefine adım adım ilerlediklerini kaydetti. 


İlk 3 sırada Irak, Almanya ve İtalya var


İhracatta ilk 3 sırada Irak, Almanya ve İtalya'nın yer aldığını ifade eden Boydak, en fazla ihraç edilen ürünlerin elektrikli ev aletleri, demir-çelik-sac-iletken-maden ve tekstil olduğunu belirtti. 


HES Hacılar, Boyteks Tekstil ve Boydak Dış Ticaret'in ihracatçı firmalar arasında ilk üç sırayı aldığını...