02 / 05 / 2024

kayseri imar planlaması

kayseri imar planlaması

Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, Kayseri'deki inşaat sektörünü değerlendirerek imar planıyla ilgili bir sıkıntının olmadığını dile getirdi.

Kayseri imar planı yenileme çalışmalarında sona gelindi!

Büyükşehir Belediyesi Kayseri’nin imar planını yenileme çalışmalarında sona geldi. 2040 yılı hedef alınarak hazırlanan 1/50000 ölçekli İl Çevre Düzeni Planı’nın sunumu Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’in de katıldığı bir toplantıda yapıldı.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği 2022!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği bugünkü 31826 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte Kayseri Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği...

Mehmet Özhaseki'den Çetin Arık'ın Güneşli Mahallesi imar değişikliği iddialarına tepki!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık'ın Kocasinan ilçesi Güneşli Mahallesi'ndeki imar değişikliği iddialarına yanıt verdi.

Hatay Büyükşehir Belediyesi’nden imar tadilatı planlaması açıklaması!

Hatay Büyükşehir Belediyesi; son günlerde bazı kişilerin, arazilerin imara açılması veya imar planı tadilatlarının çözümlenmesi için Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın adını kullanması yönünde bildiri yayınladı.

Kayseri Melikgazi'de imar işlemleri Whatsapp'ta!

Kayseri Melikgazi Belediyesi, daha önce kurduğu whatsapp ihbar hattından imar işlemleri için de hizmet verecek.

İnegöl Boğazova imara açılıyor!

İnegöl Belediyesi Temmuz ayı olağan meclis toplantısı Boğazova bölgesinin imar planlamasının yapılması konusuna kararlaştırıldı.

Türkiye Kızılayı'ndan Kayseri'de proje ihalesi!

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü Kayseri Sümer Mahallesi, 5465 ada, 1 parselde kayıtlı taşınmaz üzerinde natamam halde bulunan binaya ait mimari, statik, mekanik ve elektrik projelerinin ve ihale dokümanlarının güncel imar durumuna göre hazırlanması işini ihale ediyor.

Kayseri'nin ruhsat sorunu çözüldü!

Meslek odaları tarafından açılan dava imar yönetmeliği ile ilgili yürütmenin durdurulması kararıyla başlayan ruhsat sorunu Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmalarıyla çözüldü.

Ümraniye'nin imar sorunu ortadan kalkacak!

AK Parti Ümraniye Belediye Başkan adayı İsmet Yıldırım, imar sorunu olan bazı mahallelerin daha güzel bir imar planlamasıyla çehresinin değişeceğini ifade ederek, ''Ümraniye’nin bana göre Kazım Karabekir ve diğer mahalleleri uçacak'' dedi.

Kayseri'de 136 bin kişi imar barışından yararlandı!

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada "Kayseri'de 17 bin 790 konutluk projeyi hayata geçirdik. İmar barışıyla 136 bin Kayserili vatandaşımızın sıkıntısını çözdük" dedi.

Kayseri Mithatpaşa imar hareketleriyle güzelleşecek!

Kayseri Mithatpaşa Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya gelen Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, ''İmar hareketleriyle birlikte mahallemiz daha da güzelleşecek'' diye konuştu.

Ilgaz Dağı için yeni imar planları yapıldı!

Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Ilgaz Dağının yaptıkları yeni imar planlamasıyla başta Türkiye'de olmak üzere Dünya'daki diğer kayak merkezleriyle yarışır hale geleceğini dile getirdi. 

Kayseri Oruçreis'te dönüşüm hızlanacak!

Kayseri Kocasinan Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Ahmet Çolakbayrakdar, Oruç Reis Mahallesi'nde uygulanacak Kentsel Dönüşüm çalışmaları planlamasında sona yaklaşıldığını söyledi.

Karabağlar Belediyesi'nin imar planlaması meclisten geçti!

Karabağlar Belediyesi Ocak Ayı Meclis Toplantısı, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu Başkanlığı’nda yapıldı. Mecliste 4. Etap İmar Planı uygulamaları da meclis üyeleri tarafından “oy birliği” ile geçerek planlama ile ilgili çalışmalar tamamlandı.

kayseri imar planlaması Haberi

kayseri imar planlaması

Kayserili Hayırsever İş Adamı örnek insan ARTAŞ Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, "Ekonomik zorluklar içerisinde hayatını idame ettiren vatandaşları gördükçe üzüldüğünü belirterek, "İstiyorum ki herkes ev sahibi olsun. Şu anda önümüzdeki tek hedefim daha çok konut yapmak, daha çok ev sahibi yapmak. Çünkü ben kiracılığa karşı olduğum için. bütün vatandaşlarımızın bir evi olsun arzusundayım. Bunun için ne gerekiyorsa yapacağım" dedi. 


KAYSERİ'NİN İMAR SORUNU YOK 

"Altın Sohbetler" programına konuk olan Kayserili Hayırsever İş Adamı örnek insan ARTAŞ Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, Ömer Faruk Hamurcu'nun sorularını yanıtladı. Kayseri'nin imar planıyla ilgili şuana kadar gelinen süreci değerlendiren Çetinsaya. "Kayseri'nin inşaat sektörüyle ilgili çok sıkıntıları ve problemi yok. Çünkü 1960'lı yıllarda başlayan hatta babamın anlattığı Osman Kavuncu dönemindeki o imar planları ve...