09 / 05 / 2024

Kayseri İncesu Süksün toki kura sonuçları

Kayseri İncesu Süksün toki kura sonuçları

TOKİ Kayseri İncesu Süksün kura çekilişi bugün gerçekleşti. 2+1 ve 3+1 dairelerin yer aldığı projede toplamda 718 adet daire kura yöntemiyle satışa çıkarıldı.

Yeni Range Rover Sport: Sportif lüksün yeni adı! Yeni Range Rover Sport fiyatları kaç lira? 16 Mayıs 2022 fiyat listesi

Sportif lüksün yeni adı Yeni Range Rover Sport, segmentteki lider özellikleriyle dikkat çekiyor. Peki Yeni Range Rover Sport fiyatları kaç lira? İşte Yeni Range Rover Sport 16 Mayıs 2022 fiyat listesi...

‘Lüksün yeni türü’ C serisi Mercedeslerde fiyatlar ne oldu. İşte 29 Nisan 2022 fiyat listesi.

Otomobilin yıldızı Mercedes’in en çok satılan modeli C sınıfı ‘Lüksün yeni türü’ sloganıyla satışa sunuluyor. Sloganı gibi fiyatları da iddialı. İşte Mercedes C serisinin 29 Nisan 2022 fiyat listesi.

Kayseri Üniversitesi sözleşmeli 4/B personel alımı başvuru şartları yayınlandı! 

Kayseri Üniversitesi sözleşmeli 4/B personel alımı yapacağını duyurdu. ilan.gov.tr sitesinden duyurulan ilana göre; Kayseri Rektörlüğü, üniversitenin bünyesinde devlet memurları kanununun 4’üncü maddesi gereğince istihdam edilmek üzere personel alımı yapacak.

Kayseri Sahabiye kentsel dönüşüm projesinde son durum ne?

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ın Kayseri Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi için verilen kararların halk açısından olumlu olarak karşılandığını belirten konuşmalar yaptı. 

TOKİ Kayseri İncesu 5. Etap 108 konut ihalesi bugün!

Kayseri İli, İncesu İlçesi 5.Etap Süksün/Zafer Mahallesi, 108 Adet Konut ve 1 Adet Cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Kayseri İncesu 5. Etap ihalesi 12 Şubat'ta!

Kayseri İncesu 5.Etap Süksün/Zafer Mahallesi, 108 Adet Konut ve 1 Adet Cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 12 Şubat 2020 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Kayseri İncesu 5. Etap 108 konut ihalesi 12 Şubat'ta!

TOKİ Kayseri İli, İncesu İlçesi 5.Etap Süksün/Zafer Mahallesi, 108 Adet Konut ve 1 Adet Cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 12 Şubat'ta...

Tarihi Kayseri Çarşısı restore ediliyor!

Türkiye'nin Bağdat Büyükelçisi Fatih Yıldız, Irak'ın Kerkük kentinde yanarak kullanılmaz hale gelen tarihi Kayseri Çarşısı'nın Türkiye'nin öncülüğünde restore edilmesi gerektiğini söyledi.

Kerkük'teki Kayseri Çarşısı'nı AVM yapmak için yakmışlar!

Türkmen kenti Kerkük’te yakılan Osmanlı yadigarı Kayseri Çarşısı için ‘büyük zarar gördü, yıkılsın’ raporu çıktı. Türkmenler yıkıma karşı çıkarken de Türkiye tarihi çarşı için harekete geçti.

Kerkük'teki tarihi Kayseri Çarşısı restore edilmeyi bekliyor!

Irak Kerkük'te çıkan yangın sebebiyle kullanılamaz duruma gelen tarihi Kayseri Çarşısı restore edilmeyi bekliyor.

Samsun 19 Mayıs Stadı'nın yüzde 77'si tamamlandı!

145 milyon TL'ye mal olan Samsun 19 Mayıs Stadı'nın yüzde 77'si tamamlandı. 140 bin metrekare alanda yapılan Samsun 19 Mayıs Stadyumu 34 bin kişiyi ağırlayacak.

Ev alayım derken vergi kaçakçısı olmayın!

Tüketiciler Birliği Genel Başkanı Mahmut Şahin, tapu harcı ödemeleriyle ilgili konuştu. “Ev alayım derken vergi kaçakçısı olmayın” uyarısı yapan Şahin, tapu harcının eksik yatırılmasında oluşacak sorunlara değindi.

Evrim Kırmızıtaş Başaran sektörde başarının sırrını verdi!

İlk defa bir kadın gayrimenkul danışmanı olarak Dünya Birinciliği Ödülü’nü alan Evrim Kırmızıtaş Başaran sektörde başarının sırrını verdi.

Kayseri İncesu Süksün toki kura sonuçları Haberi

Kayseri İncesu Süksün toki kura sonuçları

TOKİ Kayseri İncesu Sultansakızı ve Süksün Belediye Projesi'nde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlanan 718 adet konut  için hak sahipleri belli oldu. 


TOKİ Kayseri İncesu Süksün kura çekilişi Merzifonlu Kara Mustafa Paşa Kervansarayı’nda noter huzurunda, bugün saat 10.00'da gerçekleşti. 


Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ve Kayseri İncesu Belediyesi tarafından satışa sunulan Kayseri İncesu 3. Etap Projesi kura sonuç listesi henüz...