09 / 05 / 2024

kayseri İnşaat Malzemecileri Sitesi

kayseri İnşaat Malzemecileri Sitesi

Kayseri Büyükşehir Belediyesi' nin 380 milyon TL' lik yatırımlarının da aralarında bulunduğu toplam 600 milyon TL' lik 72 tesisin açılışını Başbakan Recep Tayyip Erdoğan yaptı...

Kayseri Havalimanı yeni terminal binasının yüzde 99'luk kısmı tamamlandı!

İnşaat çalışmaları yaklaşık olarak 3 senedir devam eden Kayseri Havalimanı yeni terminal binasının yüzde 99'luk kısmı tamamlandı.

TOKİ Kayseri Kocasinan 318 konut ihalesi bugün!

Kayseri İli Kocasinan İlçesi Şeker Mahallesi Oto Sanatkârlar Odası 4 Etap 318 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

Kayseri Kocasinan kentsel dönüşüm ofisi ihalesi bugün!

Kayseri İli, Kocasinan İlçesi, Çandır Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Ofis ve Otel Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Sedat Kılınç İnşaat Kayseri'de 2 yılda 3 dönüşüm projesi tamamladı!

Sedat Kılınç İnşaat, iki yıllık sürede Kayseri'de Ahi Evran, Kılınçbey ve Balcıoğlu kentsel dönüşüm projelerinde yaklaşık 72 milyon TL'lik bir maliyetle 239 konutu teslim etti.

TOKİ Kayseri kentsel dönüşüm ofisi ve otel binası ihalesi 2 Mart'ta!

Kayseri İli, Kocasinan İlçesi, Çandır Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Ofis ve Otel Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 2 Mart 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Kayseri Kocasinan 437 konut ihalesi bugün!

Kayseri ili Kocasinan ilçesi Şeker mahallesi Oto Sanatkarlar Odası 3. etap 437 adet konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi (E- İhale) ihalesi bugün yapılıyor.

Anafartalar-Şehir Hastanesi-YHT Garı Tramvay'ının ihalesini Kolin İnşaat ve Uzka İnşaat aldı!

Temeli 21 Kasım 2020’de atılan Kayseri Anafartalar- Şehir Hastanesi- YHT Garı Tramvay Hattı Projesi’nin ihale sonuçları duyuruldu. Projenin ihalesi 376 milyon TL'ye Kolin İnşaat ve Uzka İnşaat iş Ortaklığı’na verildi.

TOKİ Kayseri kentsel dönüşüm ofisi ve otel binası ihalesi bugün!

Kayseri İli, Kocasinan İlçesi, Çandır Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Ofis ve Otel Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Kayseri Kocasinan kentsel dönüşüm ofisi ihalesi yarın!

Kayseri İli, Kocasinan İlçesi, Çandır Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Ofis ve Otel Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Kayseri Kocasinan'a kentsel dönüşüm ofisi ve otel!

Kayseri İli, Kocasinan İlçesi, Çandır Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Ofis ve Otel Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Kayseri Kocasinan 535 konut ihalesi yarın!

Kayseri İli, Kocasinan İlçesi, Karpuzatan mevkii 535 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi"" (E- İHALE) ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

2020 Unicera Fuarı kapılarını açtı!

Türkiye Seramik Federasyonu (TSF) ve Tesisat İnşaat Malzemecileri Derneği (TİMDER) iş birliğince düzenlenen 2020 Unicera Fuarı kapılarını açtı.

Samsun yapı malzemeleri sektörü buluştu!

Karadeniz Tesisat İnşaat Malzemecileri Derneği (KARTİMDER) tarafından düzenlenen programa, yeni ve mevcut üyelerin firmalarını ve kendilerini tanıtması ile başlandı...

kayseri İnşaat Malzemecileri Sitesi Haberi

kayseri İnşaat Malzemecileri Sitesi


Büyükşehir Belediyesi'nin 380 milyon liralık yatırımlarının da aralarında bulunduğu toplam 600 milyon liralık 72 tesisin açılışını Başbakan Recep Tayyip Erdoğan yaptı. Harikalar Diyarı'ndaki toplu açılış töreninde Kayseri'yi Orta Anadolu'nun taçlandırılmış bir ili olarak değerlendiren Başbakan Erdoğan, "Merkezi yönetim olarak belediyemizle omuz omuza vereceğiz ve Kayseri'yi daha da büyüteceğiz" dedi.


BÜYÜKŞEHİR'DEN 380 TRİLYONLUK YATIRIM


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan teşekkür için geldiği Kayseri'de Harikalar Diyarı'ndaki toplu açılış törenine de katıldı. Son 2 yılda yapılan ve toplam 600 milyon liraya mal olan 72 tesis arasında Büyükşehir Belediyesi'nin yatırımı olan toplam 380 milyon liralık 15 tesis de yer aldı. Büyükşehir Belediyesi'nin yatırımları olan Anadolu Harikalar Diyarı, 7 Adet Yol, 6 Adet Tarihi Kayseri Konağı Restorasyonu, 21 Adet Otobüs, Başakpınar-Kuruköprü Arıtma Tesisi, Argıncık Kayabaşı Parkı, İnşaat...