29 / 04 / 2024

kayseri kapalı tenis kortu inşaatı

kayseri kapalı tenis kortu inşaatı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı, Memduh Büyükkılıç,  şehre yeni bir spor salonu ve tenis kortunun kazandırılacağını dile getirdi.

Kayseri Melikgazi Belediyesi kapalı işyerlerinden kira almayacak!

Kayseri'ye bağlı Melikgazi Belediyesi, pandemi dönemi boyunca kapalı işyerlerinden kira ücreti almayacak. 

Kayseri’de engelsiz yaşam merkezinin temeli atıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılması planlanan engelsiz yaşam merkezi ve tenis kortlarının temeli düzenlenen törenle atıldı.

Kayseri’ye yeni spor tesisi müjdesi!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı, Memduh Büyükkılıç,  şehre yeni bir spor salonu ve tenis kortunun kazandırılacağını dile getirdi.

Kayseri'deki 5 asırlık Gön Hanı restore edilecek!

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, 1519 yılında Sadrazam Piri Mehmet Paşa'nın inşa ettirdiği tarihi Kayseri Kapalı Çarşısı'nda bulunan Gön Hanı'nda restorasyon çalışmasının başlayacağını açıkladı.

Kayseri'deki 5 asırlık han restore edilecek!

Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu yaptığı açıklamada, Kayseri Kapalı Çarşısı'nda bulunan Gön Hanı'nda restorasyon çalışması başlatacaklarını müjdeledi..

Kayseri Büyükşehir ihalesinde flaş gelişme: Başkan yardımcısı istifa etti!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin 10 Mart’ta kapalı ihale usulü ile tanesini 100 bin liraya sattığı villa parsellerinden alan AKP’li Talas Belediye Başkan Yardımcısı İlker Sülev görevinden istifa etti.

Kayseri Melikgazi'de 18 milyon TL'ye satılık akaryakıt istasyonu!

Mülkiyeti Kayseri Büyükşehir Belediyesi'ne ait olan akaryakıt ve servis istasyonu alanı arsası 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 37. maddesi gereğince 18 milyon TL bedelle kapalı teklif usulü ile satışa çıkarıldı.

Kayseri'de yatırımlar hız kesmeyecek!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, kent merkezinde belediye tarihinin en yoğun yatırımlarını yaparken ilçelere yatırımda da hız kesmediklerini söyledi. Çelik, Sarız’a ise kapalı semt pazarı yapılacağını söyledi.

Kayseri Beyazşehir Mahallesi'nde 9 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Kayseri Beyazşehir Mahallesi'nde yer alan Konut + Ticaret alanı olarak belirlenen arsa “Kapalı Teklif Usulü” ihale edilecek. Arsaların toplam değeri ise 9 milyon TL...

Kayseri Develi’ye kapalı pazar yeri inşa edilecek!

Kayseri Develi yatırımları hız kesmiyor. Kayseri Büyükşehir Belediyesi bu kapsamda Develi ilçesine kapalı pazar yeri inşa ediyor.

Kayseri Büyükşehir'den Tomarza'ya üç eser!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından Tomarza'da yapılan Kadın ve Gençlik Merkezi, Mesire Alanı ve Kapalı Pazar Yeri törenle hizmete açıldı.

Kayseri Hisarcık Erciyes Kapalı Semt Pazaryeri'nin temeli atıldı!

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Cuma Namazı sonrası Hisarcık Erciyes Mahallesi'nde inşa edilecek olan Kapalı Semt Pazaryeri'nin temel atma töreninde Mahalle halkı ve esnafı ile sohbet etti.

Kayseri Mimarsinan Kapalı Semt Pazaryeri’nin temeli atıldı!

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Cuma Namazı sonrasında Mimarsinan Demokrasi Mahallesi’nde inşa edilecek olan Kapalı Semt Pazaryeri’nin temel atma töreninde mahalle halkı ve esnafı ile sohbet etti.

kayseri kapalı tenis kortu inşaatı Haberi

kayseri kapalı tenis kortu inşaatı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Türkiye’de örnek gösterilecek bir projeyi Kayseri’ye kazandıracaklarını söyledi. Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre; şehirde yeni bir spor salonu inşa edildiğini söyleyen Büyükkılıç, spor salonunun aynı zamanda engellilerin kullanımına uygun ve zihinsel engelli çocukların sportif faaliyetler yapmalarını sağlayacak şekilde tasarlandığını açıkladı.

Başkan Büyükkılıç, spor merkezi hakkında yaptığı açıklamada, Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından Erciyes Üniversitesi karşısındaki Engelsiz Yaşam Merkezi Kompleksi içerisinde yer alacak Spor Salonu ve Kapalı Tenis Kortu’nun temelinin Perşembe günü atılacağını söyledi. 

Tüm halk faydalanabilecek 

Yaklaşık bin metrekarelik alana inşa edilen spor merkezi tüm halkının kullanımına sunulacak. Merkezdetüm engellilerin de spor yapma imkânı bulacağını belirten Başkan Büyükkılıç, şu bilgileri verdi:

“Engelsiz Yaşam Merkezi Kompleksi içerisinde yer alan spor salonumuz ile iki adet kapalı...