28 / 04 / 2024

kayseri kapatıln okul sayısı

kayseri kapatıln okul sayısı

Kayseri'de, FETÖ ile irtibatı tespit edilen 1 yükseköğretim kurumu, 12 okul, 25 öğrenci yurdu, 2 sağlık kurumu, 7 dernek ve 7 sendika kapatıldı.

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin depremlere karşı okul yapılarını denetledi! Okul binaları depreme hazır mı?

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Kayseri'de okul yapılarının olası depremlere karşı hazırlık durumlarını inceleyerek değerlendirmelerde bulundu.

Kayseri Uğurevler'de kentsel dönüşüm başladı!

Kayseri'nin Kocasinan ilçesine bağlı, Uğurevler Mahallesi'nde kentsel dönüşüm kapsamında okul inşa ediliyor.

Bursa Yenişehir'de yıkılan okul binalarının yeniden yapılması mecliste!

Bursa'nın Yenişehir ilçesinde depreme dayanıklı olmadığı gerekçesiyle yıkılan okul binalarının yeniden yapılması çalışmaları ve kapatılan öğretmenevi binası meclis gündemine taşındı. CHP'li Kayışoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Marmaris İçmeler'de okul inşaatı tartışması!

Marmaris İçmeler'de 1987'de İnayet Coşkun Kodak ile 1993 yılında Kamil Acarer’in yaptırdığı 1000 öğrencinin okuduğu 2 okul depreme dayanıksız olması sebebiyle kapatılmıştı. Peki yeni okulların inşaatı ne zaman başlayacak?

Kayseri'de 36.2 milyon TL'ye 4 okul inşaatı ihalesi!

Kayseri Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, 4 adet okul inşaatının yükleniciye verilecek Hazine taşınmazları karşılığında yaptırılmasına ilişkin arsa karşılığı inşaat ihalesi düzenliyor. İhalelerin bedelleri 36 milyon 263 bin TL olarak açıklandı.

Kayseri'de tapu isyanı!

Kayseri'de 4 yıl önce arsalarını daire karşılığında üniversite yapılması için Burç Eğitim Vakfı'na veren 46 aileden 6'sı, vakfın FETÖ/PDY soruşturması kapsamında kapatılması nedeniyle hala tapularını alamadıklarını söyleyere, duruma tepki gösterdi.

Kayseri Melikgazi'ye 50 yeni okul inşa edilecek!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, ilçede hayırsever desteği ile 50 okul yapımı planladıklarını açıkladı.

Kayseri Kocasinan'a sosyal tesis ve okul müjdesi!

Kocasinan Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Ahmet Çolakbayrakdar, ilçeye sosyal tesis ve okul müjdesi verdi.

Kayseri Uğurevler'e yeni okul inşa edilecek!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar yaptığı açıklamada, kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Uğurevler Mahallesi’ne okul kazandıracaklarını söyledi

Kayseri Defterdarlığı arsa karşılığı okul yaptırıyor!

Kayseri Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü tarafından Melikgazi ve Akkışla'da yapılacak okul inşaatına karşılık 26 arsa veriliyor. İhale 2 Ağustos'ta gerçekleşecek...

Kayseri Melikgazi'de 3.7 milyon TL'ye satılık arsa!

Kayseri Melikgazi Belediyesi, Erenköy Mahallesi'ndeki özel okul alanı imarlı arsayı ihale ile satışa sunuyor. İhale 22 Mayıs'ta yapılacak..

Güney Afrika Angola'daki okul kapatılacak!

Güney Afrika Angola'da Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) ile bağlantılı 1 okulun kapatılacağı öğrenildi. Colegio Esperanca Internacional adıyla faaliyet gösteren okulda 750 öğrenci eğitim görüyor.

Kayseri Büyükşehir'den Cırgalan'a okul!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından Cırgalan'a yapılan ilkokul kamuoyuna tanıtılacak. Tanıtım programına Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik de katılacak.

kayseri kapatıln okul sayısı Haberi

kayseri kapatıln okul sayısı

Kayseri'de, FETÖ ile irtibatı tespit edilen 1 yükseköğretim kurumu, 12 okul, 25 öğrenci yurdu, 2 sağlık kurumu, 7 dernek ve 7 sendikanın faaliyetine son verildi. 


Resmi Gazete'de yayımlanan Olağanüstü Hal Kapsamında Alınan Tedbirlere İlişkin Kanun Hükmünde Kararnameyle kapatılan kurumlarda el koyma işlemleri için ilgili kurumlar harekete geçti.


İl milli eğitim müdürlüğü bahçesinde toplanan ilgili kurum yetkilileri, buradan gruplar halinde hareket ederek kapatılan kurumlarda el koyma işlemi gerçekleştirdi. 


Maliye ekipleri, kapatılan kurumlardaki demirbaşları tek tek sayarak tutanaklara işledi. 


Kayseri ve ilçelerinde 12 özel eğitim kurumu ile 25 öğrenci yurdunun yanı sıra Melikşah Üniversitesi, Özel Hacettepe Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi, Özel Kayseri Göz Hastanesi, Aktif Eğitimciler Sendikası Kayseri Şubesi, Ufuk Sağlık Sendikası, Ufuk Büro Görevlileri Sendikası, Ufuk Kültür Sanat Hizmetleri Sendikası, Ufuk Tarım Orman...