02 / 05 / 2024

Kayseri kapı numarası alma

Kayseri kapı numarası alma

Kayseri Büyükşehir'in hayata geçirdiği örnek proje ile Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı İlçe belediyeleri sınırları içerisinde her hangi bir yapı için kapı numarası almak isteyen vatandaşlar artık Büyükşehir Belediyesi'ne gelmek zorunda kalmayacak

Yaşadığınız evin kapı numarasını girip evinizin zeminini öğrenin!

İstanbul İli Jeoloji Haritası, toprakların depremlere dayanıklılığı hakkında bilgi vermektedir. "Evimin zemini sağlam mı?" "Binam güvenilir mi?" ya da "İstanbul`da zemini sağlam yerler neresi?" gibi sorularınızın yanıtını alabilirsiniz.

Kayseri Kalesi Kültür Sanat Merkezi açıldı!

Restorasyon çalışmaları tarihi Kayseri Kalesi, 6 sene aranın ardından kültür ve sanat merkezi olarak kapılarını ziyaretçilerine açtı.

Divan City Kayseri kapılarını açtı!

Koç Topluluğu bünyesinde faaliyet gösteren Divan Grubu'nun Kayseri'deki yeni oteli Divan City Kayseri hizmete açıldı.

TOKİ Kayseri Melikgazi'de 709 konut inşa ediyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kayseri İli, Melikgazi İlçesi, Yeşilyurt Mahallesi'nde 38 blokta 709 konut+11 kapıcı dairesi yapmaya hazırlanıyor..

Kayseri 7. Mobilya Fuarı kapılarını açtı!

TÜYAP Fuarcılık tarafından organize edilen Kayseri 7. Mobilya Fuarı bugün açıldı. Fuarı, 60 bini aşkın kişinin ziyaret etmesi bekleniyor.

Kayseri Entegre Sağlık Kampüsü Mart 2017'de açılacak!

İnşaat çalışmaları süren ve Türkiye'nin çağdaş çizgiler taşıyan ilk Sağlık Kenti olma özelliği taşıyan Kayseri Entegre Sağlık Kampusu, kapılarını 2017 Mart'ında hizmete açacak.

Kayseri'de kapı numarası almak isteyen vatandaşlara kolaylık!

Kayseri Büyükşehir'in hayata geçirdiği örnek proje ile Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı İlçe belediyeleri sınırları içerisinde her hangi bir yapı için kapı numarası almak isteyen vatandaşlar artık Büyükşehir Belediyesi'ne gelmek zorunda kalmayacak

Kapıcıoğlu Sahilada Adatepe iletişim!

Kapıcıoğlu Sahilada Adatepe iletişim numarası 444 74 48 olarak belirlendi. Maltepe Metrosu'na 16 dakika yakınlıkta olan projede metrekare birim fiyatları 7 bin TL'den başlıyor.

Gaziantep Ibis&Novotel ve Kayseri Ibis&Novotel değerleme raporu!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ., şirket portföyünde yer alan Gaziantep Ibis&Novotel ve Kayseri Ibis&Novotel'e ait 31 Aralık 2014 tarihli ikinci revize değerleme raporlarını KAP'a bildirdi.

Apartman yönetiminin vergi numarası olur mu?

Apartmanlarda görev yapan konut kapıcıları zorunlu sigortalılık kapsamında olduğu için, apartman yönetici tarafından sigorta dosyası açtırılıp aylık sigorta bildirgesi verilmesi gerekiyor. Peki, apartman yönetiminin vergi numarası olur mu?

Emlak İstasyonu, Kayseri'de franchise ofisini açıyor!

Emlak İstasyonu, Kayseri'de franchise ofisi Emlak İstasyonu Yıldız Emlak, olarak Kayseri Mimarsinan’da emlak alıcı ve satıcıları ile yatırımcılara kapılarını açıyor

Adapazarı Belediyesi'nden e-imar uygulaması!

Adapazarı Belediyesi e-imar uygulamasını başlattı. Vatandaşlar adres ve kapı numarası veya tapu senetleri üzerinde yazan ada ve parsel no bilgilerini girerek taşınmazına ait imar durumunu birkaç saniye içinde öğrenebiliyor

Emlak İstasyonu Kayseri'de açılıyor!

Emlak İstasyonu, Kayseri'deki ilk franchise ofisi Emlak İstasyonu Yıldız Emlak, olarak Kayseri Mimarsinan’da emlak alıcı ve satıcıları ile yatırımcılara kapılarını açıyor.

Kayseri kapı numarası alma Haberi

Kayseri kapı numarası alma


Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği örnek proje ile Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı İlçe belediyeleri sınırları içerisinde her hangi bir yapı için kapı numarası almak isteyen vatandaşlar artık Büyükşehir Belediyesi'ne gelmek zorunda kalmayacak. Kapı numarası alacak vatandaşların kendi ilçe belediyelerine başvurmaları yeterli olacak.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı tarafından geliştirilen proje ile Akkışla, Bünyan, Develi, Felahiye, Özvatan, Pınarbaşı, Sarıoğlan, Sarız, Tomarza, Yahyalı ve Yeşilhisar sınırları içerisindeki bir yapı için kapı numarası alacak kişiler Büyükşehir Belediyesi'ne kadar gelmeden kendi ilçe belediyelerine ilgili evraklar ile başvurarak kolay bir şekilde kapı numarası talebinde bulunabilecek.

İlçe belediyeleri internette kendilerine açılan sitede kullanıcı adı ve şifre ile bu bilgileri online olarak Kayseri Büyükşehir Belediyesi'ne iletebilecek. Yapılan talepler anında Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nde bu konu ile ilgili görevlendirilmiş...