13 / 05 / 2024

Kayseri Karayolları Kavşağı ne zaman tamamlanacak

Kayseri Karayolları Kavşağı ne zaman tamamlanacak

Şehir içindeki trafik akışını rahatlatmak amacıyla Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı gerçekleştirilen üst geçit ve köprülü kavşaklardan Karayolları Kavşağı üstgeçidinde sona yaklaşıldı.

Kayseri Melikgazi Katlı Kavşağı’nda ilk etap tamam!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik yaptığı açıklamada, Melikgazi Katlı Kavşağı’nın üst bölümünü trafiğe açtıklarını söyledi.

Kayseri Melikgazi Katlı Kavşağı'nın temeli atıldı!

Ulaşım yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Melikgazi Katlı Kavşağı'nın temelini attı.

​Kayseri Fuzuli Katlı Kavşağı'nın temeli atıldı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kayseri Fuzuli Katlı Kavşağı'nın temelini attı.

Bursa Panayır Kavşağı tamamlanıyor!

Yol yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi Karayolları ile işbirliğinde yaptığı Panayır Kavşağı’nda imalatları büyük ölçüde tamamladı.

Edirne Keşan'daki Dörtyol Kavşağı'nın imar planına onay verilmedi!

EDİRNE'nin Keşan İlçesi'nde Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından köprülü olarak yeniden düzenlenen Dörtyol Kavşağı'nın imar planına, Keşan Belediye Meclisi tarafından CHP ve MHP’li üyelerin karşı oyuyla onay verilmedi.

Isparta-Eğirdir kavşağına 34.6 milyon liralık düzenleme!

Isparta’da sık sık trafik kazalarının meydana geldiği Isparta-Eğirdir kavşağı ile ilgili Antalya Karayolları Bölge Müdürlüğü 34.6 milyon liralık ihaleye çıktı.

Mudanya Kavşağı´nda mutlu son!

Karayolları Genel Müdürlüğü’nün Bursa Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle yaptığı Mudanya kavşağının ilk etabının ardından Mudanya’dan şehir merkezine giden yol da hizmete açıldı.

Mudanya Kavşağı’nın ilk etabı açıldı!

Karayolları Genel Müdürlüğü’nün Bursa Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle yaptığı Mudanya Kavşağı’nın ilk etabı olan Bursa – İzmir istikameti gidiş ve geliş olarak trafiğe açıldı.

Bursa Mudanya Kavşağı'nda düğüm çözülüyor!

Araç trafiğinin en fazla olduğu noktalardan biri olan ve ihtiyacı karşılamakta zorlanan Mudanya Kavşağı’nda, Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Karayolları Bölge Müdürlüğü işbirliğinde başlatılan çalışmalar hızla sürüyor.

Akçaabat Yıldızlı Yonca Kavşağı inşaatı ne durumda?

Trabzon Akyazı Stadı ve çevresinde projeler sebebiyle karayolları tarafından yeni bağlantı yolları yapılıyor. Bu kapsamda Akçaabat Yıldızlı'da projelendirilen yonca kavşağında yapımı tam gaz devam ediyor.

Bursa Mudanya Kavşağı tamamlanıyor!

Araç trafiğinin en fazla olduğu noktalardan biri olan ve ihtiyacı karşılamakta zorlanan Mudanya Kavşağı’nda, Büyükşehir Belediyesi ve Karayolları Bölge Müdürlüğü işbirliğinde başlatılan çalışmalar hızla sürüyor.

Bursa Mihraplı Köprülü Kavşağı'nda çalışmalar başladı!

BURSA'da, Karayolları ekiplerinin Mudanya Kavşağı'nda ki inşaat çalışmaları sürerken, Büyükşehir Belediyesi de bunun uzantısı olan ve 3 ana aksın kesiştiği noktaya köprülü kavşak kazandırmak için çalışmalara başladı.

Bursa Mihraplı Köprülü Kavşağı için çalışmalar başladı!

Karayolları ekipleri Mudanya Kavşağı’nda inşaatı sürdürürken, Büyükşehir Belediyesi de bunun uzantısı olan ve 3 ana aksın kesiştiği noktaya köprülü kavşak kazandırmak için çalışmalara başladı.

Kayseri Karayolları Kavşağı ne zaman tamamlanacak Haberi

Kayseri Karayolları Kavşağı ne zaman tamamlanacak

Şehir içindeki trafik akışını rahatlatmak amacıyla Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı gerçekleştirilen üst geçit ve köprülü kavşaklardan Karayolları Kavşağı üstgeçidinde sona yaklaşıldı.  3. Boğazköprüsü, Kuzey Marmara Otoyolu ve Haliç Metro Köprüsü gibi çok büyük projelerde kullanılan 'ard germe' yöntemiyle yapılan ve yaklaşık iki ay sonra hizmete açılacak olan Karayolları Kavşağı'nda gelinen noktayı anlatan Büyükşehir Belediyesi Fen Daire Başkanı Ali Hasdal, çalışmalarda sona yaklaştıklarını kaydetti.  Yapımı tamamlanmakta olan üstgeçidin. bölgedeki trafik akışını hızlandıracağını ifade eden Fen Daire Başkanı Hasdal. üstgeçidin iki ay içerisinde hizmete girmesini öngördüklerini belirterek.Karayolları Kavşağı'nda yapımını devam ettirdiğimiz 320 metrelik üstgeçidin yaklaşık 200 metresinin tahliyesini tamamlamış durumdayız. Geriye kalan kısmın tahliyelerini de 1 aydan tamamlarız.  Çevre düzenlemeleri ve asfaltlama gibi işlerle birlikte yaklaşık 2 ay sonra köprünün hizmete...