12 / 05 / 2024

Kayseri Karayolları Kavşağında sona yaklaşıldı

Kayseri Karayolları Kavşağında sona yaklaşıldı

Şehir içindeki trafik akışını rahatlatmak amacıyla Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı gerçekleştirilen üst geçit ve köprülü kavşaklardan Karayolları Kavşağı üstgeçidinde sona yaklaşıldı.

Çanakkale'de belediye kavşağındaki inşaat endişe yaratıyor!

Çanakkale eski Belediye Binası kavşağında yer alan ve riskli yapı olarak belirlenen binanın yıkım çalışmalarına başlandı. Binanın yıkım aşamasında çevresinde arabaların ve yayaların yoğun olduğu gözlenip, çalışmaların riskli olduğu kaydedildi.

TEM Otoyolu-Metris Kavşağı'nda sona gelindi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından inşaatı devam eden TEM Otoyolu-Metris Kavşağı Kuzey-Güney Yanyol ve Köprülü Kavşak İnşaatı’nda sona gelindi

Tem Otoyolu Metris kavşağı inşaatı başlıyor!

TEM Otoyolu Metris Kavşağında, Sultangazi yönünde oluşan trafik yoğunluğunu azaltmak amacıyla yan yol ve köprü çalışmalarına başlandı..

Sakarya TOPÇA Kavşağı'nın inşaatı başlıyor!

TOPÇA Kavşağı’nda çalışmaların bugün itibariyle başlayacağını açıklayan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “TOPÇA Katlı Kavşağı ile şehrimizin önemli giriş noktalarından birinde daha ulaşımlar hızlı ve kolay hale gelecek. Hayırlı olsun” dedi.

Kayseri Melikgazi Katlı Kavşağı’nda ilk etap tamam!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik yaptığı açıklamada, Melikgazi Katlı Kavşağı’nın üst bölümünü trafiğe açtıklarını söyledi.

Gebze Anibal Kavşağı'nda sona gelindi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram, Gebze trafiğini rahatlatacak olan Anibal Kavşağı'nın inşaat çalışmalarını inceledi.

Kayseri Melikgazi Katlı Kavşağı'nın temeli atıldı!

Ulaşım yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Melikgazi Katlı Kavşağı'nın temelini attı.

Sakarya Yazlık Kavşağı'nda çalışmalar başladı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Yazlık Kavşağı’nda hayata geçirilecek yeni ulaşım projesi için çalışmaların başladığını söyledi.

Kahramanmaraş Karamanlı Kavşağı’nda sona gelindi!

Kahramanmaraş'ta hayata geçirilen Karamanlı Kavşağı’nda çalışmalar son hızla sürüyor, projede asfalt çalışması tamamlanarak göbek ve refüj çalışmaları devam ediyor.

Sakarya Topça Kavşağı'nın ihalesi yapıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya'dakiTopça Kavşağı’nda yapılacak yeni ulaşım projesi için ihaleye çıkıldığını belirtti.

​Kayseri Fuzuli Katlı Kavşağı'nın temeli atıldı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kayseri Fuzuli Katlı Kavşağı'nın temelini attı.

Balıkesir Kocaseyit Kavşağı’nda sona yaklaşıldı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Kocaseyit Kavşağı'nın inşaatında sona yaklaştı.

Sakarya Yazlık Kavşağı'nın ihalesi yapıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin Yazlık Kavşağı’nda hayata geçirireceği yeni ulaşım projesinin ihalei gerçekleşti.

Kayseri Karayolları Kavşağında sona yaklaşıldı Haberi

Kayseri Karayolları Kavşağında sona yaklaşıldı

Şehir içindeki trafik akışını rahatlatmak amacıyla Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı gerçekleştirilen üst geçit ve köprülü kavşaklardan Karayolları Kavşağı üstgeçidinde sona yaklaşıldı.  3. Boğazköprüsü, Kuzey Marmara Otoyolu ve Haliç Metro Köprüsü gibi çok büyük projelerde kullanılan 'ard germe' yöntemiyle yapılan ve yaklaşık iki ay sonra hizmete açılacak olan Karayolları Kavşağı'nda gelinen noktayı anlatan Büyükşehir Belediyesi Fen Daire Başkanı Ali Hasdal, çalışmalarda sona yaklaştıklarını kaydetti.  Yapımı tamamlanmakta olan üstgeçidin. bölgedeki trafik akışını hızlandıracağını ifade eden Fen Daire Başkanı Hasdal. üstgeçidin iki ay içerisinde hizmete girmesini öngördüklerini belirterek.Karayolları Kavşağı'nda yapımını devam ettirdiğimiz 320 metrelik üstgeçidin yaklaşık 200 metresinin tahliyesini tamamlamış durumdayız. Geriye kalan kısmın tahliyelerini de 1 aydan tamamlarız.  Çevre düzenlemeleri ve asfaltlama gibi işlerle birlikte yaklaşık 2 ay sonra köprünün hizmete...