02 / 05 / 2024

Kayseri Küçükali kat karşılığı inşaat ihalesi

Kayseri Küçükali kat karşılığı inşaat ihalesi

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Küçükali mahallesinde yaptırılacak olan ve toplam 1 bloktan oluşan inşaat karşılığı daire ihalesinin yarın gerçekleştirileceğini söyledi.

Sağlık Bakanlığı o ildeki Şehir Hastanesi için bir ihale daha düzenledi! Planlanın 5 katına mal olacak!

Sağlık Bakanlığı Aydın Şehir Hastanesi’ni tamamlamak için bir ihale düzenledi. Hastane planlananın yaklaşık beş katına mal oldu.

Fitch o şirketin kredi notunu değiştirdi! Yaklaşık 4 kat düştü

Genelde Türkiye üzerinde yaptığı düşük notlarla ''sıfırcı'' olarak bilinen Kredi Derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, Ülker Bisküvi Sanayi A.Ş'nin uzun vadeli kredi notunu 'B' olarak kaydetti

Artık altından daha değerli! Fiyatlar arttı dolandırıcılık patladı

Enerji krizinden en çok etkilenen ülkelerden biri olan Almanya'da insanlar ısınma ihtiyacı için yakacak oduna hücum edince fiyatlar bir anda fırladı. Odunun ton fiyatı geçen yıla göre yaklaşık 3 kat arttı.

Bandırma Balık Hali'nde eylül ayı palamut bolluğuyla geçti! İşte, 1 Ekim 2022 fiyat listesi..

Denizlerde av sezonunun başlamasının ardından Balıkesir Bandırma’da ilçedeki hale getirilen palamut miktarı eylülde geçen senenin aynı dönemine göre yaklaşık 14 kat arttı. Halde balığın bol olması hem vatandaşı hem de esnafı sevindiriyor.

Kayseri Melikgazi Belediyesi kat karşılığı inşaat yaptıracak! 28.7 milyon TL'ye! 

Kayseri ili Melikgazi Belediyesi, Kayseri ili, Melikgazi ilçesi, 'Battalgazi Mah. Geçici 4. Ada C Blok 48 adet daire, 3 adet dükkan kentsel dönüşüm konutu yapılması işi'ni 28.7 milyon TL'ye ihale ediyor...

Tüm Türkiye'de geçerli, 31 yaşından küçük herkes ücretsiz yararlanabilecek! 1 Eylül son gün

Türkiye'de gençlerin seyahat etmesini desteklemek amacıyla başlatılan "KYK yurdunda ücretsiz kalma" projesi, 31 yaşından küçük herkes katılabiliyor. Ancak 1 Eylül'den önce gidip kalmanız gerekiyor.

Ayvalık Belediyesi kat karşılığı konut yaptıracak!

Balıkesir İli Ayvalık Belediye Başkanlığı, Balıkesir Ayvalık'ta kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yer alan o ihale ilanı...

Cumhurbaşkanlığı sistemiyle borç yükü 3 kat arttı

Hazine Bakanlığı merkezi borç stoku verilerini açıkladı. Parlamenter sistemde 970 milyar TL olan merkezi yönetim borç stoku Nisan ayı itibariyle 3 trilyon 125 milyar TL oldu. Borç stokunun yaklaşık yüzde 52’sini dış borçlar oluştururken borç 2022’nin ilk 4 ayında 378 milyar TL arttı. 

Küçükali Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Küçükali Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Sefa Küçükali tarafından kuruldu.

Kat mülkiyeti olmayan konut sitelerinde yönetici kararları geçerli mi?

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper bugünkü köşesinde kat mülkiyeti olmayan konut sitelerinde yönetici seçimini ve nasıl karar alınacağını kaleme aldı.

Kat karşılığı inşaat sözleşmelerinde nelere dikkat edilmeli?

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper bugünkü köşesinde kat karşılığı inşaat yapım sözleşmelerinde dikkat edilmesi gerekenleri kaleme aldı. 

Kültür ve Turizm Bakanlığı 10 ildeki 15 taşınmazı yatırıma açıyor!

Kültür ve Turizm Bakanlığı mülkiyeti Hazine'ye ait olmak üzere Artvin, Bursa, Antalya, Kars, Kayseri, Kütahya, Mersin, Ordu, Uşak ve Balıkesir şehirlerinde 15 kamu taşınmazınında turizm yatırımı yapılması amacıyla 49 seneliğine yerli ve yabancı yatırımcılara tahsis ediyor. 

Kayseri Melikgazi'de kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmiyor!

Kentsel dönüşüm çalışmalarında belediye olarak örnek teşkil eden ve referans gösterilen, birçok mahallede dönüşüm ve değişime start veren Melikgazi Belediyesi, Küçükali, Anbar ve Kazım Karabekir mahallelerinde 82 blok, 242 dükkan, 3 bin 917 adet evi teslim etti. 

Kayseri Küçükali kat karşılığı inşaat ihalesi Haberi

Kayseri Küçükali kat karşılığı inşaat ihalesi

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Küçükali mahallesinde yaptırılacak olan ve toplam 1 bloktan oluşan inşaat karşılığı daire ihalesinin yarın gerçekleştirileceğini söyledi.


Melikgazi Belediyesi Encümen Salonunda ihalenin yapılacağını ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, Küçükali mahallesinde 1 bloktan oluşan ve 52+1 daire ile 2 dükkanın karşılığı ihalenin aslında çok kapsamlı bir çalışma olduğunu kaydetti.


Yarın gerçekleştirilecek ihale de firmalardan teklif alınacağını ve değerlendirme komisyonunda tekliflerin inceleneceğini belirten Başkan Memduh Büyükkılıç, Küçükali hızlı bir değişim içinde olduğunu ve önümüzdeki günlerde bu semti planlı gelişmesi ve modern şehirciliği ile tanınamayacağını sözlerine ekledi.


Kırıkhan Olay...