05 / 05 / 2024

kayseri lisesi binası ne olacak

kayseri lisesi binası ne olacak

Tarihi Kayseri Lisesi'nin Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan yeni binası hizmete açıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, tarihi binanın eğitim için günümüz şartlarına uygun olmadığını söyledi...

Bakan Uraloğlu açıkladı! Kayseri Havalimanı'nın yeni terminal binası yapımında son aşamaya gelindi...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu Kayseri Havalimanı'nın yeni terminal binası ve apron çalışmaları ile ilgili açıklama yaptı. Uraloğlu "En kısa zamanda terminalimiz hizmete açılacak, yeni terminal binasıyla senelik 2,5 milyon olan yolcu kapasitesini 6 milyona çıkarıyoruz." dedi.

Kayseri Havalimanı yeni terminal binasının yüzde 99'luk kısmı tamamlandı!

İnşaat çalışmaları yaklaşık olarak 3 senedir devam eden Kayseri Havalimanı yeni terminal binasının yüzde 99'luk kısmı tamamlandı.

Kayseri'de 14.9 milyon TL'ye icradan satılık fabrika binası ve arsası!

T.C. Kayseri Gayrimenkul Satış İcra Dairesi, Kayseri ili, Melikgazi ilçesi, Anbar Mahallesi'nde yer alan fabrika binası ve arsasını 14 milyon 911 bin 107 TL'ye satıyor...

Kayseri Kocasinan kentsel dönüşüm ofisi ihalesi bugün!

Kayseri İli, Kocasinan İlçesi, Çandır Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Ofis ve Otel Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Kayseri Güneşli'de 1 milyon metrekarelik arazide villa yapılmasına tepki!

Kayseri’nin Güneşli Mahallesi’nde köylülerin 1960'da Tarım Meslek Lisesi yapımı için bağışladığı yaklaşık 1 milyon metrekare büyüklüğündeki alana Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin villa yapma kararına mahalle sakinleri tepki gösterdi.

İstanbul Atatürk Fen Lisesi'nin yeni binası göz kamaştırıyor!

Türkiye’nin önde gelen okulları arasında yer alan İstanbul Atatürk Fen Lisesi, eğitim kalitesi kadar okul binasıyla da göz kamaştırıyor. 9 büyüklüğündeki bir depremde bile yıkılmayacak lise, Türkiye’nin LEED Platinum Sertifikası’nı alan ilk okul oldu.

TOKİ Kayseri kentsel dönüşüm ofisi ve otel binası ihalesi 2 Mart'ta!

Kayseri İli, Kocasinan İlçesi, Çandır Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Ofis ve Otel Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 2 Mart 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Kayseri kentsel dönüşüm ofisi ve otel binası ihalesi bugün!

Kayseri İli, Kocasinan İlçesi, Çandır Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Ofis ve Otel Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Kayseri Kocasinan kentsel dönüşüm ofisi ihalesi yarın!

Kayseri İli, Kocasinan İlçesi, Çandır Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Ofis ve Otel Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

Kayseri Havalimanı yeni terminal binası inşaatında son durum ne?

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, inşaatı devam eden Kayseri Havalimanı yeni terminal binasının inşaatında inceleme yaptı. 

TOKİ'den Kayseri Kocasinan'a kentsel dönüşüm ofisi ve otel!

Kayseri İli, Kocasinan İlçesi, Çandır Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Ofis ve Otel Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Kayseri Havalimanı yeni terminal binasının temeli atıldı!

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Kayseri Havalimanı yeni terminal binası temel atma törenine katıldı. Akar, söz konusu projenin memleketi Kayseri’yi ulaşım alanında bir adım daha ileriye taşıyacağını söyledi.

Kayseri Melikgazi'ye çok amaçlı tesis yatırımı!

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Selçuklu Mahallesi'nde bulunan Selçuklu pazaryerinin yenilenip çok amaçlı sosyal tesis hizmet binası olacağını müjdeledi.

kayseri lisesi binası ne olacak Haberi

kayseri lisesi binası ne olacak

Tarihi Kayseri Lisesi'nin Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan yeni binası hizmete açıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, tarihi binanın eğitim için günümüz şartlarına uygun olmadığını belirtti ve "Bu haliyle yok olmasına izin veremezdik" dedi. Başkan Özhaseki konuşmasında ayrıca Kayseri'nin Anadolu'nun en önemli kentlerinden birisi olacağını ve insanların bu şehirde yaşamaktan keyif alacağını söyledi. 


Tarihi Kayseri lisesinin yeni binasının açılışı için tören alanına gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki davetlileri selamladıktan sonra öğrencilerin yanına gitti ve kısa bir süre sohbet etti. Lisenin yeni binasının açılış törenine Başkan Özhaseki'nin yanı sıra Vali Vekili Erdoğan Aygenç, İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz, merkez ilçe belediye başkanları, oda başkanları, bürokratlar, eğitimciler ve öğrenciler katıldı. Törende konuşan Büyükşehir Belediyesi Etüt ve Projeler Daire Başkanı Hamdi Elcüman...