21 / 05 / 2024

Kayseri Mahallesi kiralık otel

Kayseri Mahallesi kiralık otel

25 Haziran Çarşamba günü saat 14.00'de düzenlenecek olan ihale ile tarihi Kayseri Mahallesi'nde yeralması planlanan, 3'ü suit toplam 20 odalı otel binası yap-işlet-devret modeliyle 10 yıllığına kiraya verilecek.

Kayseri Büyükşehir'den 3 yıllığına kiralık gayrimenkul!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kayseri Kocasinan'da yer alan  gayrimenkulü kiraya verecek. Söz konusu gayrimenkulün 3 yıllık kira bedeli 48 milyon TL olarak belirlendi.

Kayseri Büyükşehir'den 29.9 milyon TL'ye satılık 6 arsa!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Kayseri ili, Kocasinan ilçesi, Erkilet Mahallesi'nde yer alan 6 arsayı toplam 29 milyon 880 bin TL muhammen bedelle satışa sundu. 

Kayseri Belediyesi'nden 23.8 milyon TL'ye 10 yıllığına kiralık 18 dükkan!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Kayseri ili, Merkez ilçesi, Tekir Yaylası Erciyes mevkiinde bulunan 18 adet dükkanı 23.8 milyon TL'ye toplu halde 10 yıllığına kiralıyor...

Kayseri Büyükşehir'den 126.9 milyon TL'ye satılık 28 arsa!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kayseri ili, Kocasinan ilçesi, Erkilet Mahallesi'nde yer alan 28 arsayı 126 milyon 880 bin TL'ye satıyor...

Kayseri'de 18.5 milyon TL'ye 10 yıllığına kiralık 18 dükkan!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kayseri Tekir Yaylası Erciyes mevkiinde yer alan 18 adet dükkan için kiralama ihalesi düzenliyor.

Kayseri’deki kiralık hobi bahçelerine yoğun ilgi!

Kayseri’de kurulan ve belediye tarafından özellikle emeklilere kiralık olarak verilen hobi bahçeleri, pandemi döneminde yoğun ilgi gördü. Halk, 120 metrekarelik hobi bahçelerinde toprakla uğraşarak, sebze yetiştiriyor.

Kayseri Büyükşehir mülkiyetindeki arsalar satışa çıkıyor!

Mülkiyeti Kayseri Büyükşehir Belediyesi’ne ait olan Beyazşehir Mahallesi, Erciyes Mahallesi ve Şeker Mahallesi’nde bulunan arsalar satışa çıkıyor.

Kayseri Büyükşehir'den 12.4 milyon TL'ye satılık otel arsası!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Erciyes Mahallesi'nde bulunan otel arsasını satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 12 milyon 450 bin TL olarak belirlendi.

Kayseri Büyükşehir'den 21 milyon TL'ye satılık arsa!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, 30 Ağustos Mahallesi'nde bulunan 6 konut ve ticaret alanı arsası ile Talas Reşadiye Mahallesi'nde bulunan 221 konut alanı arsasının satışı için ihale gerçekleştirecek...

Kayseri Büyükşehir Belediyesi 12 dükkanı kiraya veriyor!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı Hunat alt geçitte yer alan 12 dükkanı 3 yıllığına kiralıyor.

Antalya'da üniversitelinin kiralık ev çilesi!

Akademik yılın başlamasıyla Antalyalı öğrenciler kiralık ev arayışına girdi. Kültür Mahallesi'nde ev aramayı tercih eden öğrenciler, geçen yıla göre yüzde 30 oranında kira artışıyla karşı karşıya kaldı.

Kayseri Büyükşehir'den yatırımcılara yeni arsa fırsatları!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, yatırımcılar için Şeker Mahallesi, Pervane Mahallesi ve Aydınlar Mahallesi’ndeki ticaret ve konut alanı arsaları satışa çıkardı.

Kayseri Büyükşehir'den yatırımcılar için arsa fırsatı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, yatırımcılar için şehrin önemli bölgelerinde yeni arsalar üretiyor. Kayseri Gesi Mahallesi’ndeki akaryakıt ve servis istasyonu alanı arsasının ihalesi 27 Şubat Çarşamba günü gerçekleştirilecek.

Kayseri Mahallesi kiralık otel Haberi

Kayseri Mahallesi kiralık otel


Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen Kayseri Mahallesi Projesi hızla ilerliyor. Bir yandan tarihi konakların restorasyonu yapılırken bir yandan da projede yer alan diğer tesislerle ilgili çalışmalar da sürdürülüyor. Bu kapsamda önümüzdeki günlerde 20 odalı butik otelin yapımını ve işletmesini içeren bir ihale düzenlenecek.


25 Haziran Çarşamba günü saat 14.00'de düzenlenecek olan ihale ile tarihi Kayseri Mahallesi'nde yeralması planlanan, 3'ü suit toplam 20 odalı otel binası yap-işlet-devret modeliyle 10 yıllığına kiraya verilecek.


750 bin lira muhammen bedelli ihaleyle ilgili şartname ve diğer bilgiler, Mali Hizmetler Daire Başkanlığı Gelir Şube Müdürlüğü'nden temin edilebilecek.



Kayseri Büyükşehir...