05 / 05 / 2024

kayseri melikgazi belediye başkanı memduh büyükkılıç

kayseri melikgazi belediye başkanı memduh büyükkılıç

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç bölge esnafını ziyaretinde, esnaf dostu belediye olarak bilindiklerini, 2014 yılı yatırım planlamasında yine esnafa yönelik çalış malar sergileyeceklerini söyledi.

Memduh Büyükkılıç: Baca temizliğini ihmal etmeyin!

Yanlış kullanım ve ihmal yüzünden soba, şofben, baca zehirlenmelerinin her yıl kış aylarında özellikle alçak basınçlı havalarda tehlikeli boyutlara ulaştığını ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç baca temizliğinin mutlaka yapılması uyarısında bulundu...

Kayseri Melikgazi'de sanayi imarlı 3 arsa satılacak!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kayseri Melikgazi'de yer alan 3 adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsalar küçük sanayi alanı imarlı olarak belirtildi.

Kayseri Melikgazi Kentsel Dönüşüm Projesi ihaleye çıkıyor!

Kayseri ili Melikgazi Belediye Başkanlığı, Kayseri Melikgazi Battalgazi Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm konutları için ihaleye çıkıyor. 

Kayseri Melikgazi'de 25.9 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Kayseri İli Melikgazi Belediye Başkanlığı, Kayseri ili Melikgazi ilçesi, Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 25.9 milyon TL bedelle kat karşılığı inşaat işi ihale ediyor. 

Kayseri Melikgazi Belediyesi'nden satılık 33 konut!

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanlığı, Kayseri ili, Melikgazi ilçesinde yer alan 33 adet konutu satıyor...

Kayseri Melikgazi Belediyesi kira ücretlerine zam yapmayacak! 

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, pandemi süreci boyunca belediyeye ait iş yerlerinde kira ücretlerine zam yapılmayacağını dile getirdi. 

Kayseri Melikgazi'ye çok amaçlı tesis yatırımı!

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Selçuklu Mahallesi'nde bulunan Selçuklu pazaryerinin yenilenip çok amaçlı sosyal tesis hizmet binası olacağını müjdeledi.

Kayseri Melikgazi'de 25.6 milyon TL'ye satılık 6 arsa!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kayseri Melikgazi'de yer alan 6 adet arsayı 25 milyon 650 bin TL bedelle satışa çıkardı. 

Kayseri Melikgazi'ye 50 yeni okul inşa edilecek!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, ilçede hayırsever desteği ile 50 okul yapımı planladıklarını açıkladı.

Kayseri Melikgazi kentsel dönüşümle yenilendi!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, hayata geçirilen kentsel dönüşüm projeleri hakkında bilgiler verdi.

Kayseri Melikgazi'de yeni tesisler inşa ediliyor!

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kentsel Dönüşüm Projesi alanında incelemelerde bulundu. Büyükkılıç, dönüşüm projesi kapsamında yeni tesisler inşa edildiğini söyledi.

Kayseri Melikgazi'de 8.9 milyon TL'lik inşaat ihalesi!

Melikgazi Belediye Başkanlığı tarafından, Kayseri ili Melikgazi İlçesi kentsel dönüşüm alanı içerisinde kat karşılığı inşaat yaptırılıyor. İhale 22 Mayıs'ta yapılacak..

Kayseri Melikgazi'ye hafif raylı sistem geliyor!

Kayseri Melikgazi'ye raylı taşıma sistemine bir yenisi ekleniyor. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından, "Raylı Taşıma Sistemi Yapımı(4. Aşama) Projesi" yapılıyor.

Kayseri Melikgazi'de kentsel dönüşüm müteahhitleri buluştu!

Kayseri'de Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, 2017 ve 2018 yılı kentsel dönüşüm projesi kapsamında yer alan Kazımkarabekir, Küçükali ve Anbar semtlerindeki Kentsel dönüşüm Binaları hakkında açıklamalarda bulundu.

kayseri melikgazi belediye başkanı memduh büyükkılıç Haberi

kayseri melikgazi belediye başkanı memduh büyükkılıç


Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, esnaf dostu belediye olarak bilindiklerini, 2014 yılı yatırım planlamasında yine esnafa yönelik çalışmalar sergileyeceklerini söyledi. Başkan Memduh Büyükkılıç, bölge esnafı ile sık sık bir araya gelerek sohbet ettiklerini hatırlattı.


Bölge esnafı da şunları söyledi: “Melikgazi Belediyemiz esnaf dostu bir belediye olarak hem bizleri hem de hizmet verdiğimiz tüketiciler için önemli çalışmalar yerine getirmektedir. Kapalı semt pazar yerleri, Hurdacılar Sitesi, İnşaat Malzemesi Satıcılar Sitesi, Çelik Eşya Üretici ve Satıcılar Sitesi, Peynirciler Sitesi esnafa ve tüketiciye verilen önemin ifadesi. Esnafa yapılan her yatırım kazancımızı artırmaktadır. Aslında yapılan, yol, kaldırım, meydan düzenlemesi, ışıklı kavşaklar dahi esnafa gelir olarak yansımaktadır.”


Kırıkhan...