07 / 07 / 2024

kayseri melikgazi kaldırım düzenlemesi

kayseri melikgazi kaldırım düzenlemesi

Melikgazi Belediyesi, işyerlerinin tadilatıyla ilgili yapılan çalışmalarda kaldırımla ilgili düzenleme yapılmamasını istedi. Belediye, özellikle kış aylarında kaygan zemin oluşturulan bazı tadilatların insan sağlığını olumsuz etkilediğini açıkladı...

Zeytinburnu'nda ev sahibi kaldırıma hobi bahçesi yaptı! Görenler isyan etti!

Zeytinburnu'nda bir ev sahibi kaldırıma hobi bahçesi yaptı. Kaldırımı işgal eden ev sahibi, yaya geçidine engel olurken, görenler isyan etti. 

Esenyurt'taki bir ev sahibi resmen evini kaldırıma taşıdı! Görenler 'kiralık kaldırım' yorumu yaptı!

İstanbul Esenyurt'ta bir ev sahibi evini kaldırımın üstüne kadar genişletti. Bunu görenler 'kiralık kaldırım' yorumu yaparken Esenyurt Belediyesi devreye girdi. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Kaldırım taşını baklavaya benzetince olanlar oldu! Baklava markaları evine tepsi tepsi baklava yolluyor!

Semiha Dilara Hazır isimli sosyal medya kullanıcısı fıstıklı baklavaya benzettiği kaldırım taşları ile ilgili bir tweet paylaştı. Baklava tweet’i bir anda viral oldu. Markalar baklava fiyatlarında indirime gitmeye başladı.

Bağcılar'da kaldırım çöktü, iki bina tahliye edildi!

Bağcılar'da bir sokaktaki kaldırımda henüz bilinmeyen bir sebeple göçük meydana geldi. Belediye ekipleri herhangi bir olumsuzluğa karşı göçüğün yaşandığı kaldırımdaki iki binayı tahliye etti.

Kayseri Melikgazi dönüşüm projesi 6 Eylül'de ihaleye çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kayseri Melikgazi kentsel dönüşüm projesinin ihalesini 6 Eylül 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Kayseri Melikgazi'de metruk binaların yıkımına başlandı!

Kayseri Melikgazi Belediyesi tarafından Yıldırım Beyazıt, Gülük ve Tacettinveli mahallerinde bulunan metruk yapıları kontrollü şekilde yıkımını gerçekleştirdi. 

Kayseri Melikgazi'ye çok amaçlı tesis yatırımı!

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Selçuklu Mahallesi'nde bulunan Selçuklu pazaryerinin yenilenip çok amaçlı sosyal tesis hizmet binası olacağını müjdeledi.

Çetin Oktay Kaldırım: Deprem bölgelerinde yatay mimari önemli!

Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım yaptığı açıklamada, deprem bölgelerinde yatay mimarinin önemine de değindi.

Ankara Paris Caddesi'nde araziler kaldırıma çeviriliyor iddiası!

Ankara Paris Caddesi'nde elçilikler hariç bütün binaların arazilerinin belediye tarafından kaldırım yapılarak gasp edildiği ileri sürülüyor...

Çetin Oktay Kaldırım: Elazığ'a yapılacak 20 bin konutla yapı stoku yenilenecek!

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, yapılacak 20 bin konutla yapı stokunun yenileneceğini, dayanıklı binalar yapılacağını belirtti...

Nişantaşı’ndaki kaldırımı işgal eden yapılar yıkılıyor!

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, ilçedeki kaldırımı işgal eden yapıların yıkım çalışmalarını başlattı. Yayaların geçişini engelleyen masa ve sandalyeler kaldırılıyor, kaldırım üzerinde bulunan yapıları da iş makineleri ile yıkılıyor.

Kayseri'de bir kişi yatırım yapmak için 15 akrabasını dolandırdı!  

Kayseri'de, yatırım yapacağını söyleyerek bankadan kredi çektirdiği, birbirinden habersiz 15 akrabasını yaklaşık 3 milyon TL dolandırdığı ileri sürülen Hasan K. kayıplara karıştı.

Kayseri Melikgazi'de kentsel dönüşüm indirimi!

Kayseri Melikgazi'de kentsel dönüşüm alanlarında yapılaşmanın hızlandırılması için harekete geçildi. Bölgedeki 3 mahallede ’Müteahhitlere Bazı Harç ve Ücretlerde İndirim’ uygulanıyor.

kayseri melikgazi kaldırım düzenlemesi Haberi

kayseri melikgazi kaldırım düzenlemesi


Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, yaya yollarında belediye olarak bir düzen ve standart içerisinde yerine getirildiğini çünkü bireyin güvenli ulaşımına büyük önem verdiklerini bildirdi. İlçe sınırları içerisinde yaya yolların yapımına büyük önem verdiklerini ve eskiyen, deforme olanları tamir ettiklerini hatırlatan Başkan Memduh Büyükkılıç, dükkan sahiplerinin dükkânların içerisinde dekarasyon yaptıklarını dükkan önündeki yaya kaldırımını da izinsiz olarak değiştirdiklerini bunun hem yasak olduğunu hem de bu kış aylarında buzlanmadan dolayı yaya akışı için tehlike arz ettiğini belirtti.


Büyükkılıç, dükkan içerisindeki değişikliğin, iç mimar döşemesinin, ve tamiratın dükkan önünde uygulanması gerektiğini çünkü kaldırımların belli bir standart ve düzen içerisinde güvenli yaya akışını sağlamak için inşa etiklerini ifade etti. Büyükkılıç, konu ile ilgili olarak şunları söyledi: "Melikgazi Belediyesi olarak güvenli, seri ve akışkan bir...