25 / 08 / 2024

Kayseri Meslek Akademisi nerede

Kayseri Meslek Akademisi nerede

Yatırımlarına devam eden Kayseri Büyükşehir Belediyesi Meslek Akademisi ve KAYMEK Sınav Merkezi’nin temelini attı.

Polis Akademisi tam 2 bin 500 öğrenci alacak! Resmi Gazete'de yayımlandı!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Emniyet Genel Müdürlüğü Polis Akademisi Başkanlığına bağlı Polis Meslek Yüksekokullarına (PMYO) 2 bin erkek, 500 kadın öğrenci alımı yapılacak. Söz konusu ilan bugünkü Resmi Gazete'nin çeşitli ilanlar bölümünde yayımlandı.

Kayseri Güneşli'de 1 milyon metrekarelik arazide villa yapılmasına tepki!

Kayseri’nin Güneşli Mahallesi’nde köylülerin 1960'da Tarım Meslek Lisesi yapımı için bağışladığı yaklaşık 1 milyon metrekare büyüklüğündeki alana Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin villa yapma kararına mahalle sakinleri tepki gösterdi.

Kayseri'nin ruhsat sorunu çözüldü!

Meslek odaları tarafından açılan dava imar yönetmeliği ile ilgili yürütmenin durdurulması kararıyla başlayan ruhsat sorunu Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmalarıyla çözüldü.

İncesu OSB Bölgesi’ne Meslek Yüksekokulu kurulacak!

Kayseri Üniversitesi (KAYÜ), Kayseri Organize Sanayi Bölgesi ve Mimarsinan Organize Sanayi Bölgesi’nin ardından İncesu OSB Bölgesi’ne de Meslek Yüksekokulu kurulması için çalışmalar başladı. 

Kayseri'de inşaat sektörü konuşuldu!

Kayseri Sanayi Odası meslek komitelerinden oluşan 1., 8., 9., 10., 11. ve 26. gruplara yönelik genişletilmiş meslek komitesi toplantısı gerçekleştirildi. 

Kayseri Meslek Akademisi'nin temeli atıldı!

Yatırımlarına devam eden Kayseri Büyükşehir Belediyesi Meslek Akademisi ve KAYMEK Sınav Merkezi’nin temelini attı.

Talas'a sosyal yaşam merkezi ve meslek akademisi geliyor!

Büyükşehir Belediyesi Talas’a yapılacak iki önemli yatırımın temellerini bu hafta atıyor. Talas Sosyal Yaşam Merkezi’nin temeli 6 Temmuz Perşembe günü atılacak.

Kayseri İncesu'da Meslek Yüksek Okulu inşaatı sürüyor!

İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol, yaptığı açıklamada, "Meslek Yüksek Okulunun inşaatını, çevre düzenlemesini ve yurdunu yaparak 2016-2017 Eğitim Öğretim yılında eğitim verilmesi için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz" dedi.

Mustafa Çelik: İnşaat sektörü Kayseri için önemli!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Ticaret Odası'nda inşaat sektörüyle ilgili altı meslek komitesinin üyeleriyle bir araya geldi. Çelik İnşaat sektörünün Kayseri için önemli olduğunu söyledi...

Kayseri Ticaret Odası inşaat sektörünü masaya yatırdı!

Kayseri Ticaret Odası’nın inşaat sektöründe faaliyet gösteren üyelerinin oluşturduğu meslek komitelerinin ortak toplantısı M. Rifat Hisarcıklıoğlu konferans salonunda gerçekleştirildi..

Kayseri'de inşaat sektörü sorunları masaya yatırıldı!

Kayseri Ticaret Odası, inşaat sektöründe faaliyet gösteren meslek komitesi üyelerinin sorunlarını düzenlenen geniş katılımlı toplantı ile masaya yatırdı..

Kayseri'de inşaat sektörünün sorunları masaya yatırıldı!

Kayseri Ticaret Odası, inşaat sektöründe faaliyet gösteren meslek komitesi üyelerinin sorunlarını düzenlenen geniş katılımlı toplantı ile masaya yatırdı. Toplantıya Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz katıldı.

Etiler Polis Meslek Yüksek Okulu kapatıldı!

Polis Akademisi Başkanlığına bağlı İstanbul Etiler Polis Meslek Yüksek Okulunun kapatılmasına dair Bakanlar Kurulu Kararı, Resmi Gazete'de yayımlandı. Okulun kapatılmasına 22 Eylül 2014'te karar verildi.

Kayseri Meslek Akademisi nerede Haberi

Kayseri Meslek Akademisi nerede


Kayseri'de hayata geçirilen Büyükşehir Belediyesi Meslek Akademisi ve KAYMEK Sınav Merkezi’nin temeli atıldı. Konuyla ilgili açıklama yapan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, belediye olarak yapılmayanları yapmaya devam edeceklerini belirtti.


Gerçekleşen temel atma törenine Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’in yanı sıra Vali Süleyman Kamçı, AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhammed Güven, ilçe belediye başkanları da katıldı.


Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç da yaptığı açıklamada Kayseri’nin nitelikli kurumlarla donatılmasının önemini vurgulayarak “Önemli ve anlamlı bir çalışmanın temeli atılıyor. Hem böyle bir çalışmanın düşünülmesi hem de Melikgazi bölgesinde yapılıyor olmasından dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.



Kayseri Büyükşehir...