03 / 05 / 2024

kayseri metro projesi

kayseri metro projesi

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Başkanı Memduh Büyükkılıç, Belsin- Şehir Hastanesi raylı sistemi hattı projesinin onaylandığını duyurdu. 

İBB Meclisi onayladı! İstanbul'a yeni metro hattı geliyor...

Feshedilen metro projesinin hayata geçirileceği açıklandı. İstanbul Büyükşehir Belediye İBB, metro projesi için 250 milyon dolar borçlanacağını duyurdu.

Ankaralılar müjde! Ankara'ya yeni metro projesi geliyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 2024 Yılı Yatırım Programı'na Kızılay-Esenboğa Metro Hattı'nı da aldıklarını söyleyerek "En kısa zamanda ihalesini yapacağız." diye duyurdu.

Konyalıların 19 yıldır beklediği metro projesinde son dakika! 'Çin kredisi' engeli aşıldı! İnşaat çalışmaları başlıyor

19 yıldır Konya'nın gündeminde olan Konya metro projesi ile ilgili son dakika açıklaması geldi.  AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Baykan kanuni süreçlerin başlaması ile inşaatın başlayacağını açıkladı.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, 1,5 milyar TL’lik Oruçreis Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 2’nci etabı için harekete geçti!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi ödüllü projesi Oruçreis Kentsel Dönüşümde 2’nci etap uzlaşma görüşmeleri için harekete geçti.

TOKİ Kayseri projesi için geri sayım başladı! Bu ilçeye yeni proje müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen Kayseri projesi 8 Kasım tarihinde ihaleye çıkıyor. Projede 190 konut yer alıyor.

TOKİ Kayseri 2023 projesi 31 Ekim'de ihaleye çıkıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kayseri projesinin ihalesi 31 Ekim 2023 tarihinde gerçekleştirilecek. Projede 236 adet yeni konuta yer verilecek.

TOKİ Kayseri projesi için düğmeye bastı! Kocasinan'a 618 konutluk dev proje geliyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kayseri Kocasinan'da 618 konutluk dev proje inşa edecek. Kocasinan TOKİ projesi 599 milyon 4 bin 898 TL'ye mal olacak.

Kayseri TOKİ projesi yarın ihaleye çıkıyor!  618 konutluk yeni proje!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen Kayseri projesi yarın ihaleye çıkıyor. Kayseri TOKİ projesinde 618 konut yer alıyor.

TOKİ Kayseri projesi için son dakika müjdesi geldi! Kocasinan'a tam 618 yeni konut geliyor! 

TOKİ Kayseri projesi için son dakika müjdesi geldi... Kocasinan'a tam 618 yeni konut geliyor... Sakın kaçırmayın...

TOKİ Kayseri projesi için Mayıs 2023 müjdesi! 194 yeni konut için tarih belli oldu! Kaçırmayın!

TOKİ Kayseri projesi için Mayıs 2023 müjdesi geldi. Tam tamına 194 yeni konut için tarih belli oldu! Kaçırmayın...

TOKİ Kayseri 2023 projesi için son dakika müjdesi geldi! 194 yeni konut için bu tarihe dikkat!

TOKİ Kayseri 2023 projesi için resmen son dakika müjdesi geldi... 194 yeni konut için bu tarihe dikkat... Hemen tek tek açıklanan bu detaylara bakın...

TOKİ Kayseri projesi için resmen Ocak 2023 müjdesi geldi! Tek bir ilçeye tam 194 yeni konut geliyor!

TOKİ Kayseri projesi için resmen Ocak 2023 müjdesi geldi... Kayseri'deki tek bir ilçeye tam 194 yeni konut geliyor...

TOKİ Kayseri İncesu 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Kayseri İncesu sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Kayseri İncesu’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Kayseri İncesu’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Kayseri İncesu sosyal konut projesi

kayseri metro projesi Haberi

kayseri metro projesi

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Başkanı Memduh Büyükkılıç, Belsin- Şehir Hastanesi raylı sistemi hattı projesinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasından geçtiğini duyurdu. Raylı sistem hattı Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından yapılacak. Ayrıca, bakanlık tarafından 10 adet araç alınacak. 

DHA'da yer alan habere göre, Memduh Büyükkılıç, Kayseri'ye raylı sistem müjdesini verdi. Belsin-Şehir Hastanesi hattının yapımının yatırım programına alındığını söyleyen Büyükkılıç, "6,8 kilometrelik Belsin-Terminal-Şehir Hastanesi-Nuh Naci Yazgan Üniversitesi-Mobilyakent hattının Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’nca yapılması için girişimlerimiz sonuç verdi. Başta destekleri nedeniyle Sayın Cumhurbaşkanımıza, Ulaştırma ve Altyapı Bakanımıza, Milli Savunma Bakanımız ile Mehmet Özhaseki ve Taner Yıldız Bakanımıza, bütçenin ayrılması için gerekli çalışmaları yapan Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı Naci Ağbal’a teşekkür ediyorum" ifadelerini...