10 / 05 / 2024

Kayseri mobilya avm

Kayseri mobilya avm

Kayseri'de mobilya üretim sektöründeki işletmelerin ihtiyaçlarını karşılamak için yaklaşık 10 milyon avroluk mobilya üretim tesisi yapılıyor. Proje kapsamında bir alışveriş merkezi de kurulacak.     

İldem Kaysermall AVM'deki 34 mağaza satışa sunuldu: 120 ay taksit imkanıyla!

Kayseri'de yer alan İldem Kaysermall AVM'deki 34 mağaza yüzde 10 peşin ve 120 ay taksit imkanıyla satışa çıkarıldı...

Kayseri'de kirasını ödeyemeyen esnaf AVM tarafından icraya verildi!

Kayseri'de, kirasını ödeyemeyen esnaf, AVM'yi işleten şirket tarafından icraya verildi. İş yapamadığı için biriken 40 bin liralık kira borcuna karşılık 500 bin liralık ürününe el konulan Aysun Bıyık'ın, "Ödeyemiyorum arkadaş, ödeyemiyorum" diye çığlık attı.

Evidea Çamsan Park AVM'de yeni mağazasını açtı!

Mutfak, ev tekstili, dekorasyon, tamamlayıcı mobilya gibi ev yaşam kategorilerinde üretim yapan Evidea, yeni mağazasını Çamsan Park AVM’de açtı.

Kayseri'de AVM rantına karşı Hava İkmal Millet Bahçesi projesi!

'nin ihalesi yapıldı. Bir milyon 260 bin metrekare alan rant savaşına kurban gitmedi. Millet bahçesi projesi, Kayseri'nin belediyecilikte şanslı şehirlerden olduğunu gösteriyor.

Tepe Home 17. mağazasını Panora AVM'de açtı!

Konfor ve tasarımı kalite ile buluşturan ürünleri ile mobilya sektörüne farklı bir bakış açısı getiren Tepe Home, Türkiye’de 17.; Ankara’da ise 6. Mağazasını Panora AVM’de açtı...

Türk mobilyacılar Dubai'de AVM açıyor!

MODOKO ve MASKO ile Kayseri Organize Sanayi Bölgesi'ninortak projesiyle ABD'de açılması planlanan mobilya alışveriş merkezi projesine Dubai de eklendi...

Türkiye, ABD'de mobilya AVM'si kuracak!

MODOKO Mobilyacılar Sitesi, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) desteğiyle ABD'de mobilya alışveriş merkezi açacak.

Modoko yurtdışına AVM’yle açılacak!

Modoko, İstanbul Sanayi Odası ve TİM'in de desteğiyle mobilya üreticilerini yurtdışına taşımak için harekete geçti. Devletten alacağı kira desteğiyle yurtdışında AVM kiralamayı planlayan Modoko, kurulacak şirket aracılığıyla pazarlama ve lojistiği elden yürütecek…

Modoko yurt dışına açılıyor!

Modoko Yönetim Kurulu Başkanı Çalışkan, "Mobilya ihracatını yoğun olarak gerçekleştirdiğimiz ülkelere 25'erli gruplar halinde ziyaretlerde bulunacağız. Potansiyeli en yüksek ve bürokrasi açısından en rahat olduğunu düşündüğümüz ülkeye ilk mobilya AVM'sini kuracağız" dedi...

Kayseri Kocasinan'a AVM yapılacak!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kocasinan bölgesine AVM müjdesi verdi.

55 mobilyacıdan yeni AVM geliyor!

Türkiye'deki mobilya AVM'lerine bir yenisi ekleniyor. Mobilya sektörünün 55 oyuncusu Bursa'da mobilya AVM'si açmak için harekete geçti. 170 bin metrekarelik alanda kurulacak ve bu yıl temelleri atılacak proje için 400 milyon TL yatırım yapılması planlanıyor...

KDV indirimi mobilyacıları sevindirdi!

Kayseri Mobilya Sanayicileri Derneği (KAYMOS) Başkanı Tuncay Sabuncu, KDV indirimiyle piyasada canlanma yaşandığını ve mobilya üretiminin hızlandığını dile getirdi. 

Kerkük'teki Kayseri Çarşısı'nı AVM yapmak için yakmışlar!

Türkmen kenti Kerkük’te yakılan Osmanlı yadigarı Kayseri Çarşısı için ‘büyük zarar gördü, yıkılsın’ raporu çıktı. Türkmenler yıkıma karşı çıkarken de Türkiye tarihi çarşı için harekete geçti.

Kayseri mobilya avm Haberi

Kayseri mobilya avm

Kayseri'de mobilya üretim sektöründeki işletmelerin ihtiyaçlarını karşılamak için Mobilya Üretim Altyapısını Güçlendirme Projesi (MOBİTEK) kapsamında mobilya üretim tesisi yapılıyor. 10 milyon avroluk proje ile orta ve küçük ölçekli işletmelerin ihtiyaçları karşılanacak.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, Türkiye Cumhuriyeti ve Avrupa Birliği Mali İşbirliği ile finanse edilen, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığınca desteklenen MOBİTEK, Orta Anadolu Kalkınma Birliği, Erciyes Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi ile Kayseri Marangozlar, Döşemeciler ve Mobilyacılar Odasının, AB ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının ortak yürüttüğü Rekabetçi Sektörler Programı kapsamında oluşturuldu.   

Mobilya üretim tesisin içerisinde üretilen mobilyalarıns atılması için alışveriş merkezi de olacak. Projenin birçok kişiye istihdam sağlaması hedefleniyor. 

Proje ile ilgili açıklamalarda bulunan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, MOBİTEK ile mobilya üreticilerinin altyapılarını güçlendirdiklerini belirterek, dünya markası olmaları...