29 / 04 / 2024

kayseri mobilya kent projesi ne zaman başlayacak

kayseri mobilya kent projesi ne zaman başlayacak

TOKİ’ nin desteğiyle Kayseri’de inşa edilecek Mobilyakent Projesi kapsamında 700 işyerinin yüzde 95 oranında tamamlandığı, 200 mağazadan oluşacak AVM’ nin de ihale aşamasında olduğu açıklandı...

Kayseri'ye iki tramvay hattı geliyor!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi kent genelinde ulaşım yatırımlarına hızla devam ediyor. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, şehirdeki tramvay hattı çalışmalarını denetledi. 

Kelebek Mobilya’dan Ankara’da 2 yeni mağaza açtı!

Yeni mağaza yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kelebek Mobilya, başkent Ankara'da 2 yeni mağaza açtı.

Kayseri'nin çehresi yeni yatırımlarla değişecek!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın kent merkezi ve ilçelerde yapacağı projeler AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’nin de katılımıyla masaya yatırıldı.

KDV indirimi mobilyacıları sevindirdi!

Kayseri Mobilya Sanayicileri Derneği (KAYMOS) Başkanı Tuncay Sabuncu, KDV indirimiyle piyasada canlanma yaşandığını ve mobilya üretiminin hızlandığını dile getirdi. 

Kayseri'de 10 milyon avroluk mobilya üretim tesisi yapılıyor!

Kayseri'de mobilya üretim sektöründeki işletmelerin ihtiyaçlarını karşılamak için yaklaşık 10 milyon avroluk mobilya üretim tesisi yapılıyor. Proje kapsamında bir alışveriş merkezi de kurulacak.     

Kayseri'de yatırımlar hız kesmeyecek!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, kent merkezinde belediye tarihinin en yoğun yatırımlarını yaparken ilçelere yatırımda da hız kesmediklerini söyledi. Çelik, Sarız’a ise kapalı semt pazarı yapılacağını söyledi.

Kayseri'de kentsel dönüşüm halkın rızasına uygun yapılıyor!

Kent genelinde gerçekleştiren kentsel dönüşüm çalışmalarını yerinde inceleyen Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, kentsel dönüşüm çalışamalarını vatandaşların rızasına uygun bir şekilde yaptıklarını ifade etti...

Kayseri'ye yeni OSB kurulacak!

İç Anadolu Bölgesi'nin sanayi ve ticaret kenti olan Kayseri, ihracatta hedef büyüttü. Mobilya, metalden mamul eşyalar, gıda, yapı malzemeleri, plastik eşya, tekstil gibi sektörlerin öne çıktığı kentin geçen yıl ki ihracat rakamı 1 milyar 900 milyon dolar. ..

Konya Kent yüzde 32'lik rekor ziyaretçi artışıyla kapandı!

Tüyap Konya Fuarcılık A.Ş. tarafından 19-22 Nisan 2018 tarihlerinde gerçekleştirilen Konya Kent, Gayrimenkul, İnşaat ve Mobilya Fuarları başarılı sonuçlarla kapılarını kapattı.

Kayseri'ye 7.2 milyonluk köprü!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, kent merkezinin en önemli alternatif yollarından birisi olacak olan Orgeneral Hulusi Akar Bulvarı’nın tamamlanması için çalışmalarına devam ediyor.

Kilim Mobilya'dan 50 milyon dolarlık yatırım!

Kayseri merkezli Kilim Mobilya, 50 milyon dolarlık yeni yatırıma hazırlanıyor. Bu yatırımla halen dört tesiste toplam 350 bin metrekarelik alanda yapılan üretim tek tesiste toplanacak. Şirket, bunun için 500 bin metrekarelik bir yer arıyor. Bu tesisin Kayseri’de kurulması planlanıyor..

Kayseri 7. Mobilya Fuarı kapılarını açtı!

TÜYAP Fuarcılık tarafından organize edilen Kayseri 7. Mobilya Fuarı bugün açıldı. Fuarı, 60 bini aşkın kişinin ziyaret etmesi bekleniyor.

Ankara Mobilya Fuarı 2 Nisan'a kadar açık!

Başkent Ankara'da ilk kez düzenlenen CNR İMOB Ankara Mobilya Fuarı açıldı. Ankara Mobilya Fuarı 2 Nisan'a kadar açık olacak.

kayseri mobilya kent projesi ne zaman başlayacak Haberi

kayseri mobilya kent projesi ne zaman başlayacak

TOKİ’nin desteğiyle Kayseri’de inşa edilecek Mobilyakent Projesi kapsamında 700 işyerinin yüzde 95 oranında tamamlandığı, 200 mağazadan oluşacak AVM’nin de ihale aşamasında olduğu açıklandı.


Türkiye’nin mobilya merkezi Kayseri’ye modern bir mobilya üretim merkezi kazandırılıyor. “Esnaf ve Sanatkârlar Değişim, Dönüşüm ve Destek (3D) Strateji Belgesi ve Eylem Planı (ESDEP) kapsamında inşa edilen proje ile esnaf ve sanatkârların rekabet gücünün arttırılması, değişim ve dönüşümün desteklenmesi amaçlanıyor.


TOKİ, Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Kayseri Marangozlar Mobilyacılar ve Döşemeciler Odası ile Kocasinan Belediyesi’nin işbirliğinde gerçekleştirilen “Mobilyakent”te son aşamaya gelindi.


Kocasinan Belediye Başkanı ve Orta Anadolu Kalkınma Birliği Başkanı Mustafa Çelik, Mobilyakent Projesi’ndeki mobilya üretimi yapan 700 işyerinin yüzde 95 oranında tamamlandığını, 200 mağazadan oluşacak Mobilya Alış Veriş Merkezi’nin de (AVM) ihale aşamasında olduğunu söyledi. Başkan Çelik, “Mobilyakent iki başlıkta...