10 / 05 / 2024

kayseri Muhabbet Çay Bahçesi

kayseri Muhabbet Çay Bahçesi

Muhabbet Çay Bahçesi, Talas Amerikan Koleji ve Talas Öğretmenevi’nde incelemelerde bulunan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, her üç tesisin de yeniden düzenlenerek Kayseri sosyal hayatına kazandırılacağını söyledi.

Kayseri İBF Şehr-i Yaşam'da Ramazan ayına özel yüzde 25'e varan indirim fırsatı!

Kayseri’nin değerli semti İldem'in Cumhuriyet Mahallesi'nde yükselen İBF Şehr-i Yaşam projesinde Ramazan ayına özel yüzde 25'e varan indirim fırsatı devam ediyor. 

Kayseri İBF Şehr-i Yaşam'da ocak ayına özel yüzde 25 peşin 60 ay vade fırsatı!

Kayseri’nin değerli semti İldem Cumhuriyet Mahallesi'nde yükselen İBF Şehr-i Yaşam projesinde ocak ayna özel yüzde 25 peşin 60 ay vade fırsatı devam ediyor.

O ilde yüzde 20 indirim ve 12 ay taksit fırsatıyla 80 arsa satılıyor! 675 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Kayseri ili Talas Belediye Başkanlığı, Kayseri ili, Talas ilçesi, Reşadiye Mahallesi'nde yer alan 80 adet arsayı yüzde 25 peşinat ve 12 ay taksit imkanı ile satıyor. İşte ayrıntılar...

İldem Kaysermall AVM'deki 34 mağaza satışa sunuldu: 120 ay taksit imkanıyla!

Kayseri'de yer alan İldem Kaysermall AVM'deki 34 mağaza yüzde 10 peşin ve 120 ay taksit imkanıyla satışa çıkarıldı...

Kayseri Develi Belediyesi'nden esnafa kira müjdesi!

Kayseri Develi Belediyesi koronavirüs ile mücadele kapsamında mülkiyeti belediyeye ait iş yerleri için 4 ay kira desteği verileceğini açıkladı.

Kayseri Hacılar'da kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmiyor!

Kayseri Hacılar'da devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarında daire teslimleri devam ediyor. Çalışmalara yönelik açıklama yapan Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan yaz ayında yeni binaların temelinin atılacağının müjdesini verdi.

2020 Aralık'ta Kayseri'de 2 bin 280 konut satışı gerçekleşti!

Türkiye İstatistik Kurumu Kayseri Bölge Müdürlüğü geçtiğimiz yıl Aralık ayında Kayseri'de 2 bin 280 konut satışı yapıldığını açıkladı.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nden yüzde 50 kira indirimi!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, 2021 Ocak ayı meclis toplantısında aldığı kararlar doğrultusunda mülkiyeti belediyeye bağlı kiracılar için kira ödemelerinde yüzde 50 indirim yapılmasına karar verdi. 

Kayseri'de inşaatı bitmeyen hastaneye tepki!

CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık ve beraberindeki bir grup CHP’li, Kayseri'nin Develi ilçesinde geçtiğimiz Ağustos ayında hizmete gireceği söylenen fakat inşası bir türlü tamamlanamayan Develi Devlet Hastanesi’nde incelemeler yaptı. 

Kayseri Büyükşehir Belediyesi 221 adet villa parselini 22 milyon TL'ye sattı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi 221 adet villa parselini 10 Mart günü toplu satışla Kayseri Esnaf ve Sanatkârlar Odası’na 2 ay ödemesiz ve 18 taksite bölerek sattı. Belediyenin tek tek satmak yerine toplu satışla 22 milyona sattığı parsellerden 40 milyon TL zarar ettiği iddia edildi.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Aralık ayı toplantısı gerçekleştirildi!

Kayseri Büyükşehir Belediye Meclisi, Aralık ayı toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda 40 gündem maddesi konuşuldu.

Tarihi Kayseri Kalesi Ekim ayında hizmete açılacak!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından müze ve kültür sanat merkezine dönüştürülen Tarihi Kayseri Kalesi, Başkan Büyükkılıç tarafından tanıtılacak

Kayseri Büyükşehir Ağustos ayı toplantısı gerçekleştirildi!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Meclisi gündemindeki konuları görüşmek üzere toplandı.

kayseri Muhabbet Çay Bahçesi Haberi

kayseri Muhabbet Çay Bahçesi


Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, bazı yatırımları yerinde inceledi. Büyükşehir Belediyesi yanındaki Muhabbet Çay Bahçesi, Talas Amerikan Koleji ve Talas Öğretmenevi’nde incelemelerde bulunan Başkan Çelik, her üç tesisin de yeniden düzenlenerek Kayseri sosyal hayatına kazandırılacağını söyledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, incelemelerine Büyükşehir Belediyesi yanındaki Muhabbet Çay Bahçesi ile başladı. Bürokratlarıyla birlikte incelemelerde bulunan Başkan Çelik, çay bahçesinin üzerinin kapatılacağını ve böylelikle yılın 12 ayı hizmet verir hale getirileceğini belirtti.

Başkan Çelik daha sonra Kocasinan Bulvarı üzerindeki Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı’nı ziyaret ederek burada yapılacak olacak olan yeni düzenlemeler hakkında bilgiler aldı. Başkan Mustafa Çelik, Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı’ndan Talas Amerikan Koleji’ne geçti. Talas Amerikan Koleji’nin yanında yapılacak çay bahçesi ve restoranla ilgili çalışmaları da inceleyen Başkan Çelik, ayrıca gerçekleştirilecek...