22 / 07 / 2024

kayseri orduevi önü kiralık dükkan

kayseri orduevi önü kiralık dükkan

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Melikgazi ve Kocasinan alt geçitlerinde bulunan 49 adet dükkanı 10 yıllığına kiraya verecek. Dükkanların 10 yıllık kira bedeli toplamı 8 milyon 151 bin 800 TL olarak belirlendi.

Bakan Uraloğlu açıkladı! Kayseri Havalimanı'nın yeni terminal binası yapımında son aşamaya gelindi...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu Kayseri Havalimanı'nın yeni terminal binası ve apron çalışmaları ile ilgili açıklama yaptı. Uraloğlu "En kısa zamanda terminalimiz hizmete açılacak, yeni terminal binasıyla senelik 2,5 milyon olan yolcu kapasitesini 6 milyona çıkarıyoruz." dedi.

Kayseri Gön Han'da restorasyon başladı!

Kayseri Melikgazi Belediyesi 500 yıl geçmişi bulunan Gön Han'da restorasyon çalışmalarına başladı. 

Kayseri YHT ve Kayseri Havalimanı'nın genişletilmesi talebi mecliste!

Kayseri Yüksek Hızlı Tren Projesine ve Kayseri Havalimanı'nın genişletilmesi talebi meclis gündemine taşındı. CHP'li Arık, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kayseri Kocasinan'ın yeni sosyal tesisi tamamlandı!

Kocasinan Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Ahmet Çolakbayrakdar yaptığı açıklamada Ziyagökalp Mahallesi’nde hizmete girecek olan sosyal tesis ve modern pazar yerinin bölgenin yaşam standardını yükselteceğini söyledi.

Kayseri Kocasinan'ın çehresi kentsel dönüşümle değişiyor!

Kocasinan Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Ahmet Çolakbayrakdar hayata geçirdikleri Kentsel Dönüşüm Projeleriyle birlikte hem Kocasinan’ın çehresini değiştirdiklerini söyledi.

Kayseri Kocasinan'ın çehresi yatırımlarla değişiyor!

Göreve geldiği günden bu yana Kocasinan’ı adım adım gezerek sıkmadık el, almadık gönül bırakmayan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kocasinan'ın çehresinin yatırımlarla değiştiğini söyledi.

2018 Kayseri Kocasinan’ın inşaat yılı olacak!

Kayseri Kocasinan Belediyesi tarafından bölgede başlatılan kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor. Kayseri Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbaydar, Ahi Evran Mahallesi’ndeki çalışmaları inceledi. 

İmar barışından sonra imara uymayan yapı inşa edilemeyecek!

AK Parti Genel Başkanvekili ve Başbakan Binali Yıldırım, AK Parti Kayseri Kadın Kolları 5. Olağan İl Kongresi'ne katıldı. Başbakan Yıldırım, kongrede önemli açıklamalarda bulundu. 

Kayseri Yahyalı'nın çehresi değişiyor!

Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak olan Yahyalı meydan düzenleme çalışmalarının temel atma törenine katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Yahyalı’nın vitrini olacak bir projeyi ilçeye kazandıracaklarını belirtti.

TOKİ Kayseri Konutları'nın kurası çekildi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Kayseri'de Oto Sanatkarlar Odası üyeleri için inşa edilen 357 konutun kurası çekildi.

Kayseri Talas'ın imar planı revizyonu tamamlandı!

Kayseri Talas Belediyesi, ilçenin 40 yıllık imar revizyon çalışmalarını tamamladı.Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, bu çalışmalarla ilçenin kentsel dönüşüm sorununa da çare bulunacak.

Kayseri Talas'ın yeni imar revizyonu tamamladı!

Kayseri Talas Belediyesi, ilçenin çehresini değiştirecek ve 40 yıllık yapılaşmasını kapsayacak imar revizyon çalışmasını tamamladı.

Ali Aydın: İnşaat sektörü zor süreçte!

Kayseri İmar İnşaat Müteahhitleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ali Aydın düzenlediği basın toplantısı ile inşaat sektörünün son durumunu değerlendirdi.

kayseri orduevi önü kiralık dükkan Haberi

kayseri orduevi önü kiralık dükkan

49 ADET DÜKKÂN 10 YILLIĞINA KİRAYA VERİLECEKTİR


Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığından:



Mülkiyeti Belediyemize ait olup ekli listede sunulan, Orduevi önü, Melikgazi ve Kocasinan alt geçitlerinde bulunan 49 adet dükkân, toplu halde, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 37. maddesi gereğince yapılacak "Kapalı Teklif Usulü" ihale ile 10 yıllığına kiraya verilecektir.

1 - İhale 30/3/2016 Çarşamba günü saat 14.00'da Belediyemiz Encümen Salonunda yapılacaktır.

2 - İhale katılımcılarından istenecek belgeler:

İştirakçilerin ihaleye katılabilmesi için verilecek kapalı teklif zarflarında aşağıda istenilen belgelerin bulundurulması zorunludur:

a - 2886 sayılı Kanunun 37. maddesi gereğince hazırlanacak Teklif Mektubu

b - Geçici Teminat makbuzu veya teminat mektubu veya Devlet İç Borçlanma Senetleri veya bu senetler yerine düzenlenen belgeler. (Bankalar ve özel finans kurumları tarafından verilen teminat mektupları süresiz, Hazine Müsteşarlığınca ihraç edilen Devlet İç...