17 / 05 / 2024

Kayseri Oto Servisleri Sitesi

Kayseri Oto Servisleri Sitesi

Oto Servisleri Sitesi Şantiyesi’nde düzenlenen Bilgilendirme ve İstişare Toplantısında, yaşanan sıkıntıların azaltılması için yeni yapılan iş yerlerinde alınan önlemlerden söz edildi. İşte toplantıda öne çıkanlar...

 Kasko yaptıracaklar dikkat! Bu bilgilendirmeyi okuyun

Tüm Oto Servisleri Federasyonu (TOSEF) Ünal Ünaldı, araç sahiplerini uyararak, dikkat edilmesi gerekektiren hususları söyledi. Kasko yaptırmanın önemine vurgu yapan Ünaldı, günümüz şartlarında kasko bir lüks değil dedi.

TOKİ Kayseri Kocasinan 318 konut ihalesi bugün!

Kayseri İli Kocasinan İlçesi Şeker Mahallesi Oto Sanatkârlar Odası 4 Etap 318 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Kayseri Kocasinan'a 318 yeni konut!

Kayseri İli Kocasinan İlçesi Şeker Mahallesi Oto Sanatkârlar Odası 4 Etap 318 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi halesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Kayseri Kocasinan'a 318 yeni konut! İhalesi 2 Nisan'da!

Kayseri İli Kocasinan İlçesi Şeker Mahallesi Oto Sanatkârlar Odası 4 Etap 318 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 2 Nisan 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Kayseri Kocasinan 437 konut ihalesi bugün!

Kayseri ili Kocasinan ilçesi Şeker mahallesi Oto Sanatkarlar Odası 3. etap 437 adet konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi (E- İhale) ihalesi bugün yapılıyor.

TOKİ'den Kayseri Kocasinan'a 437 konut!

Kayseri ili Kocasinan ilçesi Şeker mahallesi Oto Sanatkarlar Odası 3. etap 437 adet konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi (E- İhale) ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Kayseri Kocasinan 437 konut ihalesi 2 Şubat'ta!

Kayseri ili Kocasinan ilçesi Şeker mahallesi Oto Sanatkarlar Odası 3. etap 437 adet konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi (E- İhale) ihalesi 2 Şubat 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Kayseri Sanayi Sitesi'nden 174 iş yeri 123.1 milyon TL'ye satılıyor!

Kayseri Otomotiv Servisleri Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Kayseri Otomotiv Servisleri Küçük Sanayi Sitesi'ndeki 174 adet iş yerini 123 milyon 160 bin TL'ye satıyor.

Çanakkale Ezine Küçük Sanayi Sitesi'nde 192 iş yeri yapılacak!

Kayseri Otomotiv Servisleri Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Kayseri Otomotiv Servisleri Küçük Sanayi Sitesi'ne ait 174 adet iş yeri için yapım işi ihale ediyor. Yapım ihalesi 8 Eylül 2020 tarihinde yapılacak.

TOKİ Kayseri Konutları'nın kurası çekildi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Kayseri'de Oto Sanatkarlar Odası üyeleri için inşa edilen 357 konutun kurası çekildi.

Kayseri Oto Servisleri Sitesi’nin yapımı devam ediyor!

Oto Servisleri Sitesi Şantiyesi’nde düzenlenen Bilgilendirme ve İstişare Toplantısında, yaşanan sıkıntıların azaltılması için yeni yapılan iş yerlerinde alınan önlemlerden söz edildi. İşte toplantıda öne çıkanlar...

TOKİ Kayseri'de 546 konutun kura törenini yaptı!

TOKİ tarafından Kayseri Oto Sanatkarlar Odası üyeleri için inşa edilen 546 konutun kura çekilişi, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız'ın da katıldığı törenle yapıldı.

KOSO'dan 100 milyonluk dev yatırım!

Kısa adı KOSO olan Kayseri Oto Sanatkarları Odası yaptığı yatırımlarla adından söz ettiriyor. Başkan Şeyhi Odakır ve ekibi 100 milyona yaklaşan dev yatırımla dikkat çekiyor.

Kayseri Oto Servisleri Sitesi Haberi

Kayseri Oto Servisleri Sitesi

Oto Servisleri Sitesi Bilgilendirme ve İstişare Toplantısı’na AK Parti Milletvekili adayları da katıldı. Toplantıda konuşan AK Parti Kayseri Milletvekili adayı Mehmet Özhaseki, "Gece gündüz demeden çalıştım ve hiç tembellik etmedim. Belediyelere verilmiş ya da verilmemiş ne kadar proje varsa altına girdim" dedi.


Oto Servisleri Sitesi Şantiyesi’nde düzenlenen Bilgilendirme ve İstişare Toplantısına, AK Parti Kayseri Milletvekili Adayı Mehmet Özhaseki, AK Parti Kayseri Milletvekili Yaşar Karayel, AK Parti Milletvekili Adayı Kemal Tekden, Oto Sanatkarlar Odası Başkanı Şeyhi Odakır, diğer AK Partili milletvekili adayları ve oto servisçileri katıldı.


Toplantının açılış konuşmasını yapan Oto Sanatkarlar Odası Başkanı Şeyhi Odakır, "Artık bir tornavida bir pense dönemi bitti, kendimizi yenilememiz gerekiyor. Yenilemediğimiz taktirde yok olmaya mahkumuz. 600 metrekare, bin 200 metrekareden oluşan bu iş yerleri bizlerin ufkunu...