22 / 05 / 2024

kayseri özvatan temel atma töreni

kayseri özvatan temel atma töreni

Büyükşehir Belediyesi tarafından Özvatan'da yaptırılacak olan Kadın ve Gençlik Merkezi, Mehmet Tunga Parkı, Şelale Parkı ve Meydan düzenleme çalışmaları için toplu temel atma töreni düzenlendi...

Milli Emlak Kayseri'de KDV'den muaf 5 arsa satıyor!

Özvatan Kaymakamlığı Milli Emlak Şefliği Kayseri'de 5 arsa satacak. Söz konusu arsalar KDV'den muaf.

Kayseri Şeker Bünyan'da 24 konut inşa edecek!

Kayseri Şeker, kente bağlı; Pancar Bölge Müdürlüğü, Tarım Market, 10 dükkan ve 24 konut için temel atma törenini gerçekleştirdi.

Kayseri'de 6 ilçeye millet bahçesi müjdesi!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Kocasinan, Özvatan, Akkışla, Yeşilhisar, Pınarbaşı ve Tomarza'da millet bahçesi inşa edileceğini açıkladı. 

Kayseri Havalimanı yeni terminal binasının temeli atıldı!

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Kayseri Havalimanı yeni terminal binası temel atma törenine katıldı. Akar, söz konusu projenin memleketi Kayseri’yi ulaşım alanında bir adım daha ileriye taşıyacağını söyledi.

TOKİ Kayseri Tomarza 2. Etap'ın temeli atıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Tomarza’da TOKİ Konutları'nın temel atma törenine katıldı.

Kayseri Mehmet İlgü İlkokulu açıldı!

Açılış ve temel atma törenlerine katılmak üzere Kayseri'ye gelen Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk,  Mehmet İlgü İlkokulu ve Büyükşehir Belediyesi olarak Nuh Mehmet Küçükçalık Anadolu Lisesi’ne yapılan Spor Salonu’nun tanıtımına katıldı.

Kayseri Sahabiye'de iki önemli temel atma töreni!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin kentsel dönüşüm çalışmalarını sürdürdüğü Sahabiye’de iki önemli temel atılacak.

Kayseri Fizyo Spor Klinik Pilates Merkezi açıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Fizyo Spor Klinik Pilates Merkezi'ni hizmete açtı. Temel atma törenine Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik katıldı.

Kayseri Develi Devlet Hastanesi'nin temeli atıldı!

Kayseri'nin Develi ilçesinde inşa edilen 150 yataklı devlet hastanesinin temeli atıldı. Temel atma törenine Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ve Sağlık Bakanı Ahmet Demircan katıldı.

Kayseri Yeşilhisar'da yatırımlar hizmete açıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Kayseri'nin Yeşilhisar ilçesindeki toplu temel atma ve açılış törenine katıldı. Özhaseki, açılışı yapılan tesislerde inceledi.

Kayseri Bünyan TOKİ'de temel açma çalışması başladı!

TOKİ tarafından Kayseri Bünyan'a inşa edilecek 216 adet TOKİ konutu için temel açma çalışmalarına başladı. Konutlar hızla yükselecek.

Kayseri'nin 16 ilçesine yatırım müjdesi!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, 2017 yılını planlamak için 16 ilçenin belediye başkanıyla yaptığı toplantının ardından ilçe belediye başkanlarıyla bir araya gelmeye devam ediyor. Başkan Çelik, Yahyalı, Tomarza ve Özvatan Belediye Başkanlarıyla da birer görüşme yaptı.

Kayseri Hisarcık Erciyes Kapalı Semt Pazaryeri'nin temeli atıldı!

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Cuma Namazı sonrası Hisarcık Erciyes Mahallesi'nde inşa edilecek olan Kapalı Semt Pazaryeri'nin temel atma töreninde Mahalle halkı ve esnafı ile sohbet etti.

kayseri özvatan temel atma töreni Haberi

kayseri özvatan temel atma töreni


Büyükşehir Belediyesi tarafından Özvatan'da yaptırılacak olan Kadın ve Gençlik Merkezi, Mehmet Tunga Parkı, Şelale Parkı ve Meydan düzenleme çalışmaları için toplu temel atma töreni düzenlendi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ve bir önceki Belediye Başkanı ve AK Parti Milletvekili Adayı Mehmet Özhaseki'nin yanısıra AK Parti Kayseri Milletvekilleri Yaşar Karayel ve İsmail Tamer ile ilçe belediye başkanları, meclis üyeleri ve bürokratların katılımıyla düzenlenen törene ilçe halkının ilgisi de büyüktü. Soğuk havaya rağmen tören alanını dolduran vatandaşlar, Başkanlar Çelik ve Özhaseki'ye yoğun ilgi gösterdi.


"GÖNLÜNÜZÜ, YÜREĞİNİZİ VE KAPILARI AÇTINIZ"

Büyükşehir Belediyesi Mehter Takımı'nın gösterilerinin ardından törenin açılış konuşmasını yapan Özvatan Belediye Başkanı Halit Demir, Büyükşehir Belediyesi'nin ilçeye olan katkılarına vurgu yaparak, "Değişen yasa ile şekil ve hizmet anlayışı da değişti. Büyükşehir Belediyesi büyük bir...