06 / 05 / 2024

Kayseri Park kura

Kayseri Park kura

Kayseri Park’tan 16 Kasım-30 Mart tarihleri arasında alışveriş yapan ziyaretçiler 5 Nisan Cumartesi günü gerçekleşecek olan çekilişle Citroen C5, C4 ve C-Elysee model araç kazanıyor.

Karatay Sedir Park Konut Kooperatifi kuraları çekildi! Karatay Sedir Park kura sonuçları sorgulama ekranı!

Karatay Sedir Park Konut Kooperatifi için merakla beklenen kuralar çekildi. İşte Karatay Sedir Park kura sonuçları sorgulama ekranı...

TOKİ Kayseri Melikgazi kura sonucu isim listesi! Melikgazi kura sonucu 21 Eylül 2022!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden TOKİ Kayseri Melikgazi kura sonucu isim listesi ve Melikgazi kura sonucu 21 Eylül 2022 ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. İşte detaylar...

TOKİ 100 bin konut Kayseri Kocasinan kura çekilişi 3 Mart'ta!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kayseri Kocasinan Karpuzatan 2020 projesinin kura çekilişi yarın yapılacak.

Kayseri Kocasinan kura çekilişi tarihi 2+1 ve 3+1!

Kayseri Kocasinan kura çekilişi tarihi 2+1 ve 3+1 tarihleri haberimizde yer alıyor. Peki Kayseri Kocasinan kura çekilişi tarihi ne zaman? Kocasinan TOKİ kuraları ne zaman çekilecek?

TOKİ Kayseri 2020 kura çekimi ne zaman yapılacak?

TOKİ Kayseri 2020 kura çekimi ne zaman yapılacak sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Kura heyecanının başladığı Kayseri TOKİ projeleri 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut seçenekleri bulunuyor. 

Teknosa Kayseri Park AVM’de mağaza açtı!

Teknoloji perakende şirketi Teknosa, Kayseri Park AVM’de yeni bir mağaza açarak kentteki mağaza sayısını 3’e yükseltti.

TOKİ Kayseri Mimarsinan kura çekilişi 2 Mart'ta!

TOKİ Kayseri Melikgazi Bahçelievler Mimarsinan projesinde yer alan 66 adet konutun kura çekilişi 2 Mart tarihinde yapılacak.

Kayseri Mimarsinan kura sonuçları 13 Kasım 2017!

Kayseri Mimarsinan kura sonuçları 13 Kasım 2017 henüz belli olmadı. Kayseri Mimarsinan kura sonuçları 13 Kasım 2017 açıklanır açıklanmaz Emlakkulisi.com'da yer alacak.

TOKİ Kayseri Develi kura yeri!

TOKİ Kayseri Develi kura yeri bilgisi haberimizde yer alıyor. Kayseri Develi Belediyesi ile TOKİ işbirliğinde inşa edilen projede toplamda 129 adet daire yer alıyor.

TOKİ Kayseri Develi kura çekilişi bugün!

TOKİ Kayseri Develi kura çekilişi bugün yapılıyor. Toplamda 129 adet daireden meydana gelen projede kura sonuçları açıklandığında emlakkulisi.com'da yer alacak. 

TOKİ Kayseri Develi kura çekilişi yarın!

TOKİ Kayseri Develi projesinde kura heyecanı başladı. Projedeki 129 adet konutun kura çekilişi yarın yapılacak.

Kayseri Develi kura sonucu!

Kayseri Develi kura sonucu henüz açıklanmadı. TOKİ Kayseri Develi projesinde toplamda 129 konut satışa sunuluyor. 

Kayseri Mimar Sinan TOKİ Alt Gelir Grubu kura sonucu 346 konut!

Kayseri Mimar Sinan TOKİ Alt Gelir Grubu kura sonucu 346 konut henüz açıklanmadı. Kayseri Mimar Sinan TOKİ Alt Gelir Grubu kura sonucu 346 konut açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Kayseri Park kura Haberi

Kayseri Park kura

Kayseri ‘deki kazançlı alışveriş adresi Kayseri Park ziyaretçilerini üç muhteşem Citroen’le ödüllendiriyor. Kayseri Park’tan 16 Kasım-30 Mart tarihleri arasında alışveriş yapan ziyaretçiler 5 Nisan Cumartesi günü gerçekleşecek olan çekilişle Citroen C5, C4 ve C-Elysee model araç kazanıyor. Çekiliş için düzenlenen organizasyonun sunuculuğunu  ünlü manken İpek Tanrıyar yaparken,  sevilen sanatçı Keremcem de şarkılarıyla Kayserilileri coşturacak

Kayseri Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nin 16 Kasım-30 Mart tarihleri arasında gerçekleşen ve “Kayseri Park’tan Üç Muhteşem Citroen” adını taşıyan kampanyasının talihlileri 5 Nisan Cumartesi günü belli oluyor. Noter huzurunda gerçekleşecek olan çekilişle üç şansı Kayseri Park ziyaretçisine, İncar sponsorluğunda Citroen marka C5,C4 ve C-Elysee model araç hediye edilecek. Çekiliş için Kayseri Park’ta büyük bir organizasyon düzenlendi. Sunuculuğunu ünlü manken İpek Tanrıyar’ın yapacağı organizasyona sevilen sanatçı...