29 / 04 / 2024

Karatay Sedir Park Konut Kooperatifi kuraları çekildi! Karatay Sedir Park kura sonuçları sorgulama ekranı!

Karatay Sedir Park Konut Kooperatifi kuraları çekildi! Karatay Sedir Park kura sonuçları sorgulama ekranı!

Karatay Sedir Park Konut Kooperatifi için merakla beklenen kuralar çekildi. İşte Karatay Sedir Park kura sonuçları sorgulama ekranı...



Karatay Sedir Park Konut Kooperatifi için merakla beklenen kuralar çekildi. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre Karatay Belediyesi öncülüğünde başlatılmış olan konut projelerinin 44. hamlesi olan 600 konutluk Karatay Sedir Park hayata geçiyor. Yeni Meram'da yer alan habere göre toplamda 5 bin 371 vatandaşın 392 daire için ön başvurularını yaptığı Sedir Park Konut Yapı Kooperatifi’nde kura heyecanı yaşandı. 

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre kura sonucunda Sedir Park’tan konut sahibi olmaya hak kazanan asil ve yedek üyeler, Karatay Belediyesi’nde noter huzurunda yapılan kurayla belirlendi. Bu projeyle beraber Karatay Belediyesi bugüne kadar kentsel dönüşüme ve düzenli kentleşmeye 22 bin 484 konutluk katkı yapmış oldu.

Yine paylaşılan bilgilere göre noter huzurundaki kura sonucunda 249 asil, 249 da yedek olmak üzere 138 metrekarelik 3 oda 1 salon daireler ile 115 asil 115 de yedek olmak üzere 112 metrekarelik 2 oda 1 salon tip 1 daire ile 28 asil, 28 de yedek olmak üzere 93 metrekarelik tip 2 dairenin üyeleri belirlendi. Böylelijle 600 dairelik projenin 392 konut için 392 asil, 392 de yedek yeni üyenin belirlenmesi gerçekleştirildi.

Peki Karatay Sedir Park Konut Kooperatifi kura sonuçları nereden öğrenilir? İşte merak edilen sorunun yanıtı...

Karatay Sedir Park Konut Kooperatifi kuraları çekildi! Karatay Sedir Park kura sonuçları sorgulama ekranı!

Ayrıca verilen bilgilere göre diğer bir yandan Sedir Park Toplu Konut Yapı Kooperatifi için çekilen kuraların sonuçları; https://karataysedirpark.com/ adresinden öğrenebilecek.

KARATAY BELEDİYESİ’NİN 44. TOPLU KONUT HAMLESİ SEDİR PARK ÇOK YAKINDA HAYATA GEÇİYOR

Konu ile ilgili olarak paylaşılan bilgilere göre Karatay Sedir Park Konut Yapı Kooperatifi; Hacıhasan ve Hacısadık Mahallesi Göreme Sokak, Laleli Sokak, Zaman Sokak, Şemsettin Sami Sokak ve Hıyaban Sokak arasında kalan bölgede projelendirildi.

Yine verilen bilgilere göre Ali Ulvi Kurucu Caddesi, Sedirler Caddesi, Fetih Caddesi ve Keçeciler Caddesi arasında bölgenin en önemli merkezlerinden bir tanesinde bulunan proje, toplamda 40 bin 959 metrekarelik alanıyla bölgedeki kentsel dönüşüm çalışmalarına büyük bir ivme ve hız kazandıracak önemli toplu konut hamlelerinden bir tanesi olacak.

 

Kira sözleşmelerinde ince ayrıntı! Yazılı kira sözleşmesi verilmediğinde kontrol ev sahibinde!,

Bilgiçler Yapı AKTİM Çarşı lansman için gün sayıyor!

Kredi çekerek para biriktirilir mi? Uzmanı açıkladı!


Geri Dön