02 / 05 / 2024

Kayseri Park tatil

Kayseri Park tatil

Akgünler Turizm ve Bora Jet işbirliğiyle düzenlenen kampanya kapsamında 3 Temmuz-3 Ağustos tarihleri arasında Kayseri Park'tan alışveriş yapıp, Renk Kart'ın da en çok puan biriktiren üç şanslı ziyaretçi, çift kişilik Kıbrıs tatiliyle ödüllendiriliyor

Teknosa Kayseri Park AVM’de mağaza açtı!

Teknoloji perakende şirketi Teknosa, Kayseri Park AVM’de yeni bir mağaza açarak kentteki mağaza sayısını 3’e yükseltti.

Kayseri Eşref Bitlis Parkı tamamlandı!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr.Memduh Büyükkılıç, Köşk Mahallesinde yapımı tamamlanan büyük ölçekli ve çok amaçlı 1. ve 2. etap Eşref Bitlis Parkı'nın tanıtımının yapılacağını söyledi.

Kayseri 15 Temmuz Milli Egemenlik parkı açılıyor!

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç yapım çalışmaları tamamlanan 15 Temmuz Milli Egemenlik Parkı'nı hizmete açılacağını söyledi.

Kayseri İldem Park AVM satılıyor!

Kayseri'nin İldem mahallesi'nde yer alan Erciyes Toplu Konut Yapı Kooperatifi tarafından inşa edilen ilçenin ilk alışveriş merkezi olan İldem Park AVM satışa çıktı.

Kayseri'ye yeni raylı sistem tesisi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediyesi raylı sistem araçları için yeni bir park alanı yapacak

Kayseri Yeni Mahalle semt konağı ve 17 parkın açılışı yapıldı!

Kayseri'de Yeni Mahalle Semt Konağı’nın ve toplamda 76 bin 500 metrekare alan üzerinde 17 parkın açılışı yapıldı.

Kayseri Sümer'e yeni park!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediyesi, yeşil alan yatırımlarına bir yenisini daha ekliyor. Sümer’de yapılacak olan park için ihaleye çıkıldı.

Kayseri Sümer'de 2 milyon TL'lik park ihalesi!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, yeşil alan yatırımlarına bir yenisini daha ekleyecek. AGÜ-Sümer Parkı çevre düzenlemesi yapım işi 1 milyon 997 bin TL'ye yaptırılacak.

Kayseri İldem Park AVM açıldı!

Kayseri İldem Park AVM, ünlü sanatçı Mustafa Ceceli konseriyle açıldı. Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki de AVM'nin açılışına katıldı.

Kayseri Melikgazi'nin 2017 yatırım takvimi belirlendi!

Kayseri Melikgazi Belediyesi, 2017 yılı içerisinde gerçekleştirilecek olan yol açılması, park yapımı, alt yapı, sosyal ve spor tesis inşası ile büyük ölçekli bakım ve onarım yapılacak çalışmaların planlaması için yapılan toplantı düzenledi.

Kayseri Park AVM 2017 yılında büyüme hedefliyor!

Kayseri'nin ve İç Anadolu Bölgesi'nin yaşam merkezi olan Kayseri Park AVM, 2017 yılında ciro ve ziyaretçi sayısında yüzde 10 büyüme hedefliyor.

Kayseri Keykubat Parkı 1 milyon metrekare alanda yükselecek!

Yaptığı yatırımlarla Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Şeker Mahallesi'ne yapacağı Keykubat Kent Ormanı'na başlamadan bir ödül daha aldı.

Manavgat Beşkonak Yatılı Bölge Ortaokulu’na yeni park!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Manavgat Beşkonak Yatılı Bölge Ortaokulu’ndaki çocuklar için oyun parkı kurdu. Öğrencileri, tatil dönüşü oyun parkı sürprizi karşılayacak.

Kayseri Park tatil Haberi

Kayseri Park tatil


Akgünler Turizm ve Bora Jet işbirliğiyle düzenlenen kampanya kapsamında 3 Temmuz-3 Ağustos tarihleri arasında Kayseri Park'tan alışveriş yapıp, Renk Kart'ın da en çok puan biriktiren üç şanslı ziyaretçi, çift kişilik Kıbrıs tatiliyle ödüllendiriliyor Kayseri Park'ın 3 Temmuz'da başlayan kampanyası 3 Ağustos tarihine kadar devam ediyor. Kampanya kapsamında Kayseri Park'ta bulunan mağaza ve standlardan alışveriş yaparak, Renk Kart'ında en çok puan biriktiren üç şanslı ziyaretçi, çift kişilik Kıbrıs tatiliyle ödüllendiriliyor. Kıbrıs'ta 5 yıldızlı otellerde, ulaşım da dahil olmak, üzere tatil paketi kazanacak olan şanslı ziyaretçiler bu keyifi sevdikleri bir kişi ile birlikte yaşayacak. 

Akgünler Turizm ve Bora Jet işbirliğiyle gerçekleştirilen kampanya kapsamında en çok alışveriş yapan birinci ziyaretçi Kaya Artemis Otel'de çift kişilik, ikinci ziyaretçi Salamis Bay Conti Otel'de çift kişilik...