18 / 05 / 2024

kayseri rezidans kiraları

kayseri rezidans kiraları

Kayseri'de AVM manzaralı rezidans kiralamak isteyen profesyonel futbolcular ve teknik heyet kiraların uçukluğundan şikayetçiler. İcrasının 7-8 bin euro olduğu evler için kendilerinden 25 bin euro istediklerini iddia ediyorlar..

Kayseri Büyükşehir Belediyesi iş yeri kiralarına yüzde 75 zam yaptı!

CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık, Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin pandemiye rağmen mülkiyetinde olan iş yerlerine yüzde 75 oranında zam yaptığını belirtti...

AVM kiraları yerli paraya geçiyor!

Artaş İnşaat, alışveriş merkezlerinde kiraları Türk Lirası'na çevirdi. Bu kapsamda firma, ArenaPark, ArmoniPark ve Kayseri Park AVM'lerindeki kirayı TL'ye çevirme kararı aldı.

AVM ve rezidans kiraları TL bazında olmalı!

Başbakan Binali Yıldırım, iş dünyasına da seslenerek kontratlarını TL ile yapmaları çağrısında bulundu. Yıldırım, "AVM'lerde, rezidanslarda, ofislerde kiralar niye dolar bazında olsun? Kendi paramıza hak ettiği itibarı önce ulus olarak göstermemiz lazım" dedi.

KTO’da otel ve rezidans işletmeleri sektörel toplantısı yapıldı!

Kayseri Ticaret Odası 40. Meslek Komitesi çalışmaları kapsamında düzenlenen, otel ve rezidans işletmeleri sektörel istişare toplantısı, Kayseri Ticaret Odası VIP salonda gerçekleştirildi.

The Kayseri Forum Residences'ta Erciyes manzaralı daireler!

Kayseri'nin ilk ve tek rezidans projesi olan The Kayseri Forum Residences, şehrin kalbinde Forum AVM arazisi yanında hayata geçiriliyor. Projede daireler Erciyes manzarasına sahip.

İpek Mobilya Kayseri'de 800 konutluk yeni projeye hazırlanıyor!

İpek Mobilya'nın iştiraklerinden İpekar İnşaat, Kayseri'de "İpek Diamond" projesini görücüye çıkardı. 13 katlı üç rezidans bloğunda 4+1 olarak tasarlanan daireler, 240 ve 280 metrekare büyüklükte.

The Kayseri Forum Residences projesinin örnek daireleri tamamlandı!

ASR Gayrimenkul ve YDA Group tarafından yapılan Kayseri'nin ilk rezidansı The Kayseri Forum Residences projesinin örnek daireleri tamamlandı. Konutların yüzde 70'inin satıldığı projede fiyatlar 520 bin TL'den başlıyor.

Talas Prestij Rezidans örnek daire!

Teslimlerinin 2015 yılında yapılacağı ve Kayseri'de Karayer İnşaat tarafından hayata geçirilen Talas Prestij Rezidans örnek daire tipleri 4 oda 1 salon olarak belirlendi. Proje, Talas Jandarma'nın hemen karşı tarafında yükseliyor.

The Kayseri Forum Residences'ta örnek daireler görücüye çıktı!

YDA Group ve ASR Gayrimenkul tarafından yapılan Kayseri’nin ilk rezidansı The Kayseri Forum Residences projesinin örnek daire açılışı yapıldı. The Kayseri Forum Residences'ta teslimler 2015 yılında yapılacak.

Kayseri'de AVM manzaralı ev kiraları Boğaz manzaralı evleri geçti!

Kayseri'de AVM manzaralı rezidans kiralamak isteyen profesyonel futbolcular ve teknik heyet kiraların uçukluğundan şikayetçiler. İcrasının 7-8 bin euro olduğu evler için kendilerinden 25 bin euro istediklerini iddia ediyorlar..

Swissotel'de 20 bin Euro'ya kiralık rezidans!

Lüks emlakta Avrupanın dev şehirleriyle yarışan İstanbul'da rezidansların aylık kiraları 1+1 daire fiyatlarını buldu. Swissotel'in yenilenen rezidansındaki daireler 20 bin eurodan kiracı bekliyor

Akiş Gayrimenkul'ün rezidans projesi tanıtımı ertelendi!

Akiş Gayrimenkul, Bahçeşir'de inşa edeceği rezidans projesinin tanıtımını 15 Ocak'tan 19 Ocak'a erteledi

Kayseri'de konut tanıtımı için fuar düzenlenecek!

Kayseri Emlakçılar Odası tarafından Türkiye'de ilk kez "Toplu Konut, Konut ve Emlak Fuarı" düzenlenecek.

kayseri rezidans kiraları Haberi

kayseri rezidans kiraları

Kayseri'de bulunan profesyonel futbolcular ve teknik heyet Kayseri Park civarındaki bir rezidansta yıllık İcraları 7-8 bin euro olan evler için kendilerinden 25 bin euro istenmesinden dolayı Kayseri'ye olan güvenleri sarsılıyor. Kayseri'de 'ticaret ahlakını' gösteren bu fahiş fiyatlar 'Kayseri kurnazlığı bu mu!' dedirtiyor. 

İnsafsızca belirlenen ve istenen bu kira bedelleri "Ticari zeka mi; yoksa aç gözlülük mü?" sorularını da gündeme getiriyor. 


Aynı rezidansta 5'te biri fiyata daire Üstelik aynı rezidansta 5'te biri fiyatında kiralık dairelerin bulunması da 'iyi kazanan' futbolculara karşı uygulanan çifte standardı gözler önüne seriyor. Yaklaşık 75 bin liraya denk gelen kira bedellerinin son derece korkunç olduğunu söyleyen futbolcular ve teknik heyet bu fiyatlar karşısındaki şaşkınlıklarını da gizleyemiyorlar. Futbolcuların aldığı rakamların yüksek olmasından dolayı kendilerinin de bu yüksek rakamlardan pay...