02 / 05 / 2024

Kayseri'de AVM manzaralı ev kiraları Boğaz manzaralı evleri geçti!

Kayseri'de AVM manzaralı ev kiraları Boğaz manzaralı evleri geçti!

Kayseri'de AVM manzaralı rezidans kiralamak isteyen profesyonel futbolcular ve teknik heyet kiraların uçukluğundan şikayetçiler. İcrasının 7-8 bin euro olduğu evler için kendilerinden 25 bin euro istediklerini iddia ediyorlar..



Kayseri'de bulunan profesyonel futbolcular ve teknik heyet Kayseri Park civarındaki bir rezidansta yıllık İcraları 7-8 bin euro olan evler için kendilerinden 25 bin euro istenmesinden dolayı Kayseri'ye olan güvenleri sarsılıyor. Kayseri'de 'ticaret ahlakını' gösteren bu fahiş fiyatlar 'Kayseri kurnazlığı bu mu!' dedirtiyor. 

İnsafsızca belirlenen ve istenen bu kira bedelleri "Ticari zeka mi; yoksa aç gözlülük mü?" sorularını da gündeme getiriyor. 


Aynı rezidansta 5'te biri fiyata daire Üstelik aynı rezidansta 5'te biri fiyatında kiralık dairelerin bulunması da 'iyi kazanan' futbolculara karşı uygulanan çifte standardı gözler önüne seriyor. Yaklaşık 75 bin liraya denk gelen kira bedellerinin son derece korkunç olduğunu söyleyen futbolcular ve teknik heyet bu fiyatlar karşısındaki şaşkınlıklarını da gizleyemiyorlar. Futbolcuların aldığı rakamların yüksek olmasından dolayı kendilerinin de bu yüksek rakamlardan pay sahibi olabileceklerini düşünen, sözüm ona, kurnaz ev sahiplerinin bu tavrı büyük tepki topluyor. 


Kayseri Gündem


Geri Dön