17 / 05 / 2024

kayseri avm manzaralı rezidans kiraları

kayseri avm manzaralı rezidans kiraları

Kayseri'de AVM manzaralı rezidans kiralamak isteyen profesyonel futbolcular ve teknik heyet kiraların uçukluğundan şikayetçiler. İcrasının 7-8 bin euro olduğu evler için kendilerinden 25 bin euro istediklerini iddia ediyorlar..

Boğaz manzaralı eski Çamlıca Alman Hastanesi'nin arazisini villa ve AVM imarına açan plana kuruldan onay çıktı!

Eski Çamlıca Alman Hastanesi’nin yıkılmasından sonra 17 dönümlük boğaz manzaralı arazisine villa, AVM, özel hastane inşaatı yapılmasına imkan veren ve İBB Meclisi’nde AKP-MHP grubunun çoğunluk oyları ile kabul edilen plan değişikliğine, koruma kurulu da onay verdi. İşte ayrıntılar...

Kanal İstanbul manzaralı araziye yeni imar planı! O bölgede  AVM, otel ve rezidans inşa edilebilecek!

Arnavutköy’de Kanal İstanbul manzaralı 2.7 milyon metrekarelik dev arazinin imar planları şehirlik ilkelerine ve kamu yararına uygun olmaması sebebiyle iptal edildi. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından hazırlanan yeni planda araziye konut, ticaret ve turizm imarı belirlendi.

İldem Kaysermall AVM'deki 34 mağaza satışa sunuldu: 120 ay taksit imkanıyla!

Kayseri'de yer alan İldem Kaysermall AVM'deki 34 mağaza yüzde 10 peşin ve 120 ay taksit imkanıyla satışa çıkarıldı...

Kayseri'de kirasını ödeyemeyen esnaf AVM tarafından icraya verildi!

Kayseri'de, kirasını ödeyemeyen esnaf, AVM'yi işleten şirket tarafından icraya verildi. İş yapamadığı için biriken 40 bin liralık kira borcuna karşılık 500 bin liralık ürününe el konulan Aysun Bıyık'ın, "Ödeyemiyorum arkadaş, ödeyemiyorum" diye çığlık attı.

Kayseri'de AVM rantına karşı Hava İkmal Millet Bahçesi projesi!

'nin ihalesi yapıldı. Bir milyon 260 bin metrekare alan rant savaşına kurban gitmedi. Millet bahçesi projesi, Kayseri'nin belediyecilikte şanslı şehirlerden olduğunu gösteriyor.

Kayseri Kocasinan'a AVM yapılacak!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kocasinan bölgesine AVM müjdesi verdi.

Kerkük'teki Kayseri Çarşısı'nı AVM yapmak için yakmışlar!

Türkmen kenti Kerkük’te yakılan Osmanlı yadigarı Kayseri Çarşısı için ‘büyük zarar gördü, yıkılsın’ raporu çıktı. Türkmenler yıkıma karşı çıkarken de Türkiye tarihi çarşı için harekete geçti.

Atakule AVM nerede? Nasıl gidilir?

Atakule AVM dün açıldı. Peki Ankara'nın merkezinde Botanik Parkı manzaralı bir tepede yer alan Atakule AVM nerede? Nasıl gidilir? İşte cevabı...

Kayseri Melikgazi'de yatırım atağı!

Kayseri'nin en kalabalık ilçesi Melikgazi Belediyesi yatırıma odaklandı. Bölgede, birçok işyeri, AVM ve spor tesislerinin yapılacağını söyledi.

Teknosa Kayseri Park AVM’de mağaza açtı!

Teknoloji perakende şirketi Teknosa, Kayseri Park AVM’de yeni bir mağaza açarak kentteki mağaza sayısını 3’e yükseltti.

Kayseri İldem Park AVM satılıyor!

Kayseri'nin İldem mahallesi'nde yer alan Erciyes Toplu Konut Yapı Kooperatifi tarafından inşa edilen ilçenin ilk alışveriş merkezi olan İldem Park AVM satışa çıktı.

Kayseri İldem Park AVM açıldı!

Kayseri İldem Park AVM, ünlü sanatçı Mustafa Ceceli konseriyle açıldı. Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki de AVM'nin açılışına katıldı.

Kayseri Park AVM 2017 yılında büyüme hedefliyor!

Kayseri'nin ve İç Anadolu Bölgesi'nin yaşam merkezi olan Kayseri Park AVM, 2017 yılında ciro ve ziyaretçi sayısında yüzde 10 büyüme hedefliyor.

kayseri avm manzaralı rezidans kiraları Haberi

kayseri avm manzaralı rezidans kiraları

Kayseri'de bulunan profesyonel futbolcular ve teknik heyet Kayseri Park civarındaki bir rezidansta yıllık İcraları 7-8 bin euro olan evler için kendilerinden 25 bin euro istenmesinden dolayı Kayseri'ye olan güvenleri sarsılıyor. Kayseri'de 'ticaret ahlakını' gösteren bu fahiş fiyatlar 'Kayseri kurnazlığı bu mu!' dedirtiyor. 

İnsafsızca belirlenen ve istenen bu kira bedelleri "Ticari zeka mi; yoksa aç gözlülük mü?" sorularını da gündeme getiriyor. 


Aynı rezidansta 5'te biri fiyata daire Üstelik aynı rezidansta 5'te biri fiyatında kiralık dairelerin bulunması da 'iyi kazanan' futbolculara karşı uygulanan çifte standardı gözler önüne seriyor. Yaklaşık 75 bin liraya denk gelen kira bedellerinin son derece korkunç olduğunu söyleyen futbolcular ve teknik heyet bu fiyatlar karşısındaki şaşkınlıklarını da gizleyemiyorlar. Futbolcuların aldığı rakamların yüksek olmasından dolayı kendilerinin de bu yüksek rakamlardan pay...