29 / 04 / 2024

kayseri sarıoğlanda toki başvuruları

kayseri sarıoğlanda toki başvuruları

TOKİ tarafından Kayseri Sarıoğlan Çiftlik Tarımköy'de yaptırılan konutların 4'ü satışa sunuluyor. Satışa sunulan daireler ön şartsız ve kurasız satışa sunuluyor. Kayseri Sarıoğlan TOKİ başvuruları için son gün 31 Mart...

O illere TOKİ'den Ekim piyangosu çıktı! Aylık 4.823 lira taksitle kiradan ucuz 2+1, 3+1 evler satılıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından satışa çıkarılan konut satış listesine yeni iller ekledi. O illere TOKİ'den Ekim piyangosu çıktı! Aylık 4.823 lira taksitle kiradan ucuz ev satıyor. İşte detaylar...

TOKİ Kayseri 2023 projesinde son dakika! O ilçeye tam 194 yeni konut inşa edilecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kayseri 2023 projesinde son dakika... O ilçeye tam 194 yeni konut inşa edilecek...

Mustafa Sarıoğlu nerede doğdu? Mustafa Sarıoğlu mesleği ne?

Mustafa Sarıoğlu kimdir? Mustafa Sarıoğlu’nun mesleği nedir? Mustafa Sarıoğlu hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Mahmut Sarıoğlu Kimdir?

Mahmut Sarıoğlu kimdir? Mahmut Sarıoğlu’nun mesleği nedir? Mahmut Sarıoğlu hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Gram altın şu an yüzde 50 indirimli! 'Altınımıza sıkı sıkı sarılmalıyız o tarihte gram altın 3 bin lira olacak!' 

Yaptığı tahminlerle çok konuşulan ekonomist Tuna Kaya'dan yeni açıklamalar geldi. Kaya, Gram altın şu an yüzde 50 indirimli! 'Altınımıza sıkı sıkı sarılmalıyız o tarihte gram altın 3 bin lira olacak diye belirtti.

Sarıoğulları İnşaat Otomotiv Tekstil Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sarıoğulları İnşaat Otomotiv Tekstil Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de Özkan Can tarafından kuruldu.

TOKİ Kayseri Sarız 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Kayseri Sarız sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Kayseri Sarız’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Kayseri Sarız’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Kayseri Sarız sosyal konut projesi

TOKİ Kayseri projesinde son dakika! O ilçeye 435 yeni konut geliyor!

Yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kayseri'de 435 yeni konut inşa edecek.

Innature İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Innature İthalat İhracat Limited Şirketi Ataşehir'de Mustafa Sarıçoğlu ve Recai Üçok ortaklığında kuruldu.

Çiftçiye gübre yerine mermer tozu satan TAHAP Başkanı Mustafa Sarıoğlu'ndan pes dedirten açıklama: Bu da bir gübre

Rize'de çay üreticilerine ucuz gübre diyerek satış yapılacağı duyuruldu. Çiftçiler ucuz gübreden satın alabilmek için kuyruk oldu. Gübrenin mermer tozu olduğu ortaya çıkınca 'kıyamet koptu' Çiftçiye mermer tozu satmaya çalışan Mustafa Sarıoğlu, 'O da bir gübre' diyerek kendini savundu.

Aydın Sarı Ve Oğulları Petrol Ürün. İnş.Taah.Nak.Gıda Ve Eğitim Öğretim San.Tic.Ltd.Şti.Turizm 2 Şubesi açıldı!

Aydın Sarı Ve Oğulları Petrol Ürün. İnş.Taah.Nak.Gıda Ve Eğitim Öğretim San.Tic.Ltd.Şti.Turizm 2 Şubesi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdoğan Sarı tarafından açıldı.

Aydın Sarı Ve Oğulları Petrol Ürün.İnş.Taah.Nak.Gıda Ve Eğit.Öğr. San.Tic.Ltd.Şti.Turizm Şubesi açıldı!

Aydın Sarı Ve Oğulları Petrol Ürün.İnş.Taah.Nak.Gıda Ve Eğit.Öğr. San.Tic.Ltd.Şti.Turizm Şubesi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdoğan Sarı tarafından açıldı.

Hook Yapı Ve Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

Hook Yapı Ve Tasarım Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cenk Duran ve Ekrem Sarıoğlu ortaklığında kuruldu.

kayseri sarıoğlanda toki başvuruları Haberi

kayseri sarıoğlanda toki başvuruları

TOKİ Kayseri Sarıoğlan Çiftlik Tarımköy kampanyasına başvurular 17 Şubat 2014 tarihinde başlayacak ve 31 Mart 2014 tarihinde de sona erecek. Sarıoğlan Çiftlik Tarımköy TOKİ Evleri için müracaatlar Ziraat Bankası şubeleri tarafından kabul edilecek.


TOKİ Kayseri Sarıoğlan Çiftlik Tarımköy kampanyası kapsamında satılacak dairelerin iki tanesi 109 bin 870 TL, iki tanesi de 107 bin 332 TL'den satılıyor. Yüzde 12 peşinatın verileceği TOKİ Sarıoğlan Tarımköy'de kalan tutar 180 ay taksitle ödenebilecek.


TOKİ Kayseri Sarıoğlan Çiftlik Tarımköy'de konut teslimleri sözleşme imzalama tarihinden itibaren 24 ay sonra yapılacak. Kayseri Sarıoğlan TOKİ başvuruları son gün 31 Mart.


İlanın  detayı için