07 / 05 / 2024

kayseri talasta kömürcü dükkanları yıkıldı

kayseri talasta kömürcü dükkanları yıkıldı

Kayseri Talas Belediyesi, Bahçelievler Mahallesi'nde 23 bin metrekare alan içerisinde bulunan 11 adet kömürcü dükkanlarının yıkımını gerçekleştirerek, mahalledeki görüntü kirliliğini ortadan kaldırdı. Yıldırım, bu alana park inşa edeceklerini belirtti.

Marvent Yapı Malzemeleri Metal Nakliyat Kömürcülük Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marvent Yapı Malzemeleri Metal Nakliyat Kömürcülük Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da  500  bin TL sermaye bedeli  ile  Mervan Gök tarafından kuruldu.

İpek Açar Kömürcü ve Beste Açar arasındaki köşk krizi büyüyor!

Geçtiğimiz günlerde eşiyle Kayahan'n Gömeç’teki Gönül Köşkü adlı villasına tatil yapmaya giden İpek Açar Kömürcü, Kayahan'ın kızı Beste Açar'ın tepkisiyle karşılaşmıştı. Beste Açar konuyla ilgili hukuki işlem başlatacağını dile getirdi. 

Kayseri Dedeman Ortaokulu için yıkım kararı!

Kayseri Melikgazi'de bulunan Dedeman Ortaokulu için yıkım kararı alındı. Yıkılan ortaokulun yerine otopark inşa edilecek. 

Kayseri Melikgazi'de metruk binaların yıkımına başlandı!

Kayseri Melikgazi Belediyesi tarafından Yıldırım Beyazıt, Gülük ve Tacettinveli mahallerinde bulunan metruk yapıları kontrollü şekilde yıkımını gerçekleştirdi. 

Vega Hereko Enerji Üretim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kömürcüoda Şubesi açıldı!

Vega Hereko Enerji Üretim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kömürcüoda Şubesi bugün Şile'de 1 milyon 800 bin TL sermaye bedeli ile Erdoğan Göğen ve Osman Özenç ortaklığında açıldı.

Kayseri'de yıkım kararı verilen bölge TBMM gündeminde!

Kayseri ili Develi ilçesinde bulunan ve hakkında yıkım kararı verilen bir bölge meclis gündemine taşındı. CHP'li Ersoy, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kömürcüler OSB'nin akıbeti belli oldu!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Kömürcüler OSB yönetimi ile görüşme yaptık. Bu alanda artık kömürcülük faaliyetlerini müsaade etmeyecek adımlarımızı atıyoruz'' diye konuştu.

Keşan'da bina yıkımında 'tedbirsizlik' iddiası!

Keşan Büyük Cami Mahallesi Bakırcılar Sokak'ta bir binanın özel firma tarafından yaklaşık 1 ay boyunca gerçekleştiren yıkım çalışmalarında gerekli tedbirlerin alınmadığını iddia edildi.

Kayseri’ye yeni müze müjdesi!

Kentteki çalışmalarına hız kesmen devam eden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri’ye yeni müzeler kazandırıyor. 

Rize’de dere yatağındaki 7 katlı apartmana yıkım kararı!

Rize'nin Muradiye beldesinde, 2 Ağustos'ta meydana gelen sel ve heyelanda Kömürcüler köyünde gündeme gelen ve sahibinin 'İmar Barışı'ndan yararlanmak için başvuru yaptığı dere yatağına inşa edilen 7 katlı bina ile ilgili karar çıktı.

Kayseri Büyükşehir'den sorunsuz yıkım!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, eski adı Tavlusun Caddesi olan Hulusi Akar Bulvarı’nda yolun genişleme alanındaki binaların yıkımına hız kesmeden devam ediyor.

Kayseri'de tarım arazileri satışa çıktı!

Kayseri Belediyesi ve mücavir alan sınırları içerisinde yer alan tarım arazileri satışa çıkarıldı. Arsa satışları için müracaatlar Defterdarlık veya ilçelerde Mal Müdürlüklerine yapılabilecek. 

Birart Tasarım ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Birart Tasarım ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Haluk Kömürcü ve Feridun Kömürcü ortaklığında kuruldu. 

kayseri talasta kömürcü dükkanları yıkıldı Haberi

kayseri talasta kömürcü dükkanları yıkıldı

Talas Belediyesi, Bahçelievler Mahallesi'nde 23 bin metrekare alan içerisinde bulunan 11 adet kömürcü dükkanlarının yıkımını gerçekleştirerek, mahalledeki görüntü kirliliğini ortadan kaldırdı. Yıllardır modern yapıların arasında kalan bu işyerlerini yıkmak için mücadele ettiklerini belirten Başkan Rifat Yıldırım, bu alanda büyük bir park inşa edileceğini söyledi. 


Bir dönem vatandaşların odun kömür ihtiyaçlarının giderilmesi için yapılan ve daha sonra amacı dışında kullanılan ve görüntü kirliliğine neden olan işyerleri hukuki problemlerin kaldırılmasının ardından yıkıldı. Bu yıkımın Talas'ın güzelleşmesi için yapılan önemli bir çalışma olduğunu kaydeden Başkan Rifat Yıldırım, "Bir şehrin girişindeki siluet, o şehirle ilgili önemli imajdır" dedi. 


Talas'ın Bahçelievler Mahallesi girişinde şehre bakan yüzünün bu işyerleriyle çok kötü görüntü sergilediğini vurgulayan Başkan Yıldırım, "Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren bu işi çözmek için uğ-raştık. Bu...