11 / 05 / 2024

Kayseri tamamlanan projeler

Kayseri tamamlanan projeler

Kayseri'de tamamlanan projelere ve yüksek hızlı tren ile havaalanı genişleme projelerinin tamamlanma tarihleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Arık, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kayseri Kocasinan'da daire teslimleri yapıldı!

Kayseri Kocasinan'da devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde inşaatı tamamlanan dairelerin teslimleri yapıldı. 

TOKİ Kayseri Erkilet 572 konut ihalesi bugün!

Yeni projeler için düğmeye basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kayseri Erkilek projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Kayseri Kocasinan’daki kentsel dönüşüm projesinde anahtar teslimi yapıldı!

Kayseri Kocasinan'a bağlı Sahabiye ve Seyrani Mahalleleri'nde, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında tamamlanan konutların anahtar teslim töreni Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleşti. 

Kayseri'de kamulaştırma çalışmaları tamamlanan binalar yıkıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç yaptığı açıklamada Erenköy Mahallesi sınırları içerisindeki enkaz kamulaştırma çalışmaları tamamlanan yapıların yıkımının yapıldığını belirtti.

Kayseri Kazım Karabekir Kentsel Dönüşüm Projesi'ndeki konutların kuraları çekildi!

Kayseri Kazım Karabekir Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında tamamlanan 3 blok 81 dairenin kura çekimleri yapıldı.

Kayseri Hacılar'a 150 milyon liralık yatırım!

Kayseri Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, ilçenin gelişimi, vatandaşların ihtiyaçları doğrultusunda hayata geçirdikleri projeler ile 2020 yılı içerisinde yaklaşık 150 milyon liralık yatırım kazandırdıklarını açıkladı.

Kayseri Tapu Kadastro Bölge Müdürlüğü binasının inşaatı tamamlanıyor!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, inşaatı tamamlanan Tapu Kadastro Bölge Müdürlüğü binasında incelemeler gerçekleştirdi.

Kayseri'nin çehresi yeni yatırımlarla değişecek!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın kent merkezi ve ilçelerde yapacağı projeler AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’nin de katılımıyla masaya yatırıldı.

Kayseri Büyükşehir'den Mimar Sinan'a yakışır projeler!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç “İki önemli projemiz Mimar Sinan Müzesi ile Sinanlı Kentler Birliği yönelik çalışmalarımız eşsiz dehaya yakışacak şekilde sürdürülüyor” dedi.

Kayseri'de YHT ve havaalanı genişleme projeleri mecliste!

Kayseri'de tamamlanan projelere ve yüksek hızlı tren ile havaalanı genişleme projelerinin tamamlanma tarihleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Arık, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

100 günlük eylem planındaki Bakanlık uygulamaları TBMM'de!

100 günlük eylem planı kapsamında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın görev alanında tamamlanan projeler meclis gündemine taşındı. CHP İstanbul Milletvekili Gökan Zeybek, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

İkinci 100 Günlük Planı'nda sürpriz projeler olacak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın tamamlanan 100 Günlük Birinci Eylem Planı’nın sonuçları ile İkinci 100 Günlük Planı hedefleri bu hafta açıklanacak. İkinci 100 Günlük Planı'nda ‘sürpriz’ projeler yer alacak.

Kayseri Kocasinan'da imar çalışmaları başladı!

Kayseri Kocasinan Belediyesi tarafından mahallelerde bulunan imarsız yapılar ortadan kaldırılıyor. Hayata geçirilen projeler ilçenin çehresini değiştiriyor.

Kayseri tamamlanan projeler Haberi

Kayseri tamamlanan projeler

CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık, Kayseri'de tamamlanan projelere ve yüksek hızlı tren ile havaalanı genişleme projelerinin tamamlanma tarihlerine ilişkin soru önergesi hazırladı. Arık, sorusunun Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay tarafından yanıtlandırılmasını istedi.

CHP'li Arık, ''Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan 20 Ekim 2019 Pazar günü Kayseri'ye gerçekleştirdiği ziyarette bazı tesislerinde açılışını yaptı. Sayın Cumhurbaşkanı burada yaptığı konuşmada, ''Kayseri'de tamamlanan ve toplam yatırım bedeli 1 katrilyon 798 trilyon lira olan 139 projenin açılışını gerçekleştiriyoruz'' dedi.'' diye konuştu.

CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık'ın soruları:

1- Kayseri'de tamamlanan 139 proje hangileridir ve nerelerde yapıldı?

2- Açılan tesisler içerisinde kaç tanesi özel sektör kaç tanesi kamu yatırımıdır?

3- Sayın Cumhurbaşkanı Kayseri'deki konuşmasında Yüksek Hızlı Tren ve havaalanı genişleme projelerinin tamamlandığı söyledi, söz konusu projelerin tamamlanma tarihleri nedir?