04 / 05 / 2024

kayseri tesis

kayseri tesis

Toplam değeri yaklaşık olarak 96 milyon TL'yi bulan 5 tesis, Orman ve su İşleri Bakanlığı tarafından Kayseri'de Bakan Veysel Eroğlu tarafından temeli atılarak çalışmalarına başlanıldı

Belediyeden 2 ilde satılık arsa ve tesis!

Samsun ve Kayseri'de yer alan arsa ve günübirlik tesis satışa çıkarıldı. Satış ihaleleri 27 Şubat tarihinde gerçekleştirilecek.

Kayseri'de 2 adet otel arsası satılıyor! İhalesi 25 Nisan'da! 

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, mülkiyeti Belediyeye ait olan, Melikgazi ilçesi, Erciyes Mahallesi 8859 ada 17 parsel ve 8859 ada 18 parselde bulunan turizm tesis alanı (otel) arsalarını satıyor. Peki arsaların fiyatları ne kadar? 

Kayseri Büyükşehir, Erciyes'te turizm imarlı arsa satacak!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kayseri Erciyes'te turizm tesis alanı imarlı otel arsası satıyor. 

Kayseri Kocasinan'daki sosyal tesis inşaatı 3.5 yıldır tamamlanamadı!

Kayseri’de AKP’li Kocasinan Belediyesi tarafından 2018'de Ertuğrul Gazi Mahallesi’nde inşasına başlanan ve 270 iş gününde tamamlanması hedeflenen sosyal tesis, aradan geçen 3,5 yıla rağmen bitirilemedi.

Kayseri Melikgazi'ye çok amaçlı tesis yatırımı!

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Selçuklu Mahallesi'nde bulunan Selçuklu pazaryerinin yenilenip çok amaçlı sosyal tesis hizmet binası olacağını müjdeledi.

Kayseri Hacılar'a 150 milyon liralık tesis yatırımı!

Kayseri Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, kente 2020 yılı içerisinde yaklaşık 150 milyon liralık yatırım kazandırdıklarını açıkladı.

Kayseri Etnospor ve Okçuluk Merkezi tesislerinin temeli atıldı!

Kayseri Etnospor ve Okçuluk Merkezi tesislerinin temeli atıldı, merkezde atların barınacağı bina, iki ayrı tribün, açık manej sahası ve sosyal tesis bulunacak.

Kayseri Kocasinan'a yeni sosyal tesis!

Çalışmalarına hız kesmeden Kocasinan Belediyesi Yenişehir Mahallesi'ne sosyal tesis inşa etti.

Kayseri Kocasinan'a yeni sosyal tesis inşa ediliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden eden Kocasinan Belediyesi, ilçeye yeni bir sosyal tesis daha kazandırıyor.

Kayseri Erkilet'e yeni sosyal tesis!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar yaptığı açıklamada Erkilet bölgesine Kocasinan Akademi çatısı altında yeni bir modern tesis yapıldığını ve tesisin fonksiyonel olarak tasarlandığını söyledi.

Kayseri Kocasinan'a yeni sosyal tesis inşa edilecek!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocasinan Belediyesi, yeni sosyal tesis projeleri için düğmeye bastı.

Kayseri Kocasinan'a 4 yılda 21 sosyal tesis!

Kocasinan Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Ahmet Çolakbayrakdar, her bir mahallenin ihtiyaçları doğrultusunda 4 yılda 21 adet sosyal tesis inşa ettiklerini söyledi.

Kayseri Kocasinan'a sosyal tesis ve okul müjdesi!

Kocasinan Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Ahmet Çolakbayrakdar, ilçeye sosyal tesis ve okul müjdesi verdi.

kayseri tesis Haberi

kayseri tesis



Orman ve Su İşleri Bakanlığı, Kayseri’ye 2003-2011 yılları arasında toplam 617 milyon TL’lik yatırım gerçekleştirdiği gibi kentte değeri yaklaşık 96 milyon TL’yi bulan 5 tesis daha yapacak. 


Söz konusu olan bu 5 tesisin temeli Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nun katıldığı törenle atıldı. Eroğlu, Develi Ovası Sağ Sahil Yeraltı Sulamaları, Bahçelik Projesi - Köprübaşı Ekrek Sulaması, Bünyan Hazerşah Göleti, Melikgazi Kıranardı Göleti ve Akkışla Ortaköy Arazileri Tatlıöz, Ak, İğdeli Deresi Yukarı Havza Taşkın Rusubat Kontrolü tesislerinin temelini attı.


İl Özel İdaresi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen törende Bakan Eroğlu’na Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız da eşlik etti. Törende bir konuşma yapan Eroğlu, 2003 yılında Türkiye’nin toplam yatırım bütçesinin 5 milyar TL iken 2012 yılına gelindiğinde sadece Devlet Su İşleri (DSİ) kanalıyla yapılan yatırımların...