07 / 05 / 2024

kayseri tınaztepe mahallesi sosyal tesis temeli

kayseri tınaztepe mahallesi sosyal tesis temeli

Kayseri Melikgazi Belediyesi tarafından Tınaztepe Mahallesi' nde yaptırılacak olan çok amaçlı 'Sosyal ve Spor Tesisi'nin temel atma töreni ile Park Çevre Düzenleme Çalışması açılışı gerçekleştirildi...

İzmir Tınaztepe Üniversitesi 56 öğretim üyesi alıyor! Son başvuru tarihi 20 Ocak 2023!

İzmir Tınaztepe Üniversitesi 56 öğretim üyesi alacağını duyurdu. Tıp Fakültesi, Diş Hekimliği, Sağlık Bilimleri Fakültesi ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’na farklı branşlarda çok sayıda akademik personel alınacak.

Kayseri Melikgazi Kentsel Dönüşüm Projesi ihaleye çıkıyor!

Kayseri ili Melikgazi Belediye Başkanlığı, Kayseri Melikgazi Battalgazi Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm konutları için ihaleye çıkıyor. 

Ev alacaklara büyük müjde! Belediye 816 bin TL'den başlayan fiyatlarla 4 konutu satıyor! 

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir ili, Buca ilçesi, Tınaztepe Mahallesi'nde yer alan 4 adet konutu satıyor. İşte detaylar...

Türkiye Petrolleri'nden kiralık dükkan! Sakın kaçırmayın!

Türkiye Petrolleri A.O. Genel Müdürlüğü, Ankara Söğütözü Mahallesi'nde yer alan dükkanı kiraya verecek. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

Talas Belediyesi Kayseri'de taksitle arsa satıyor! Bu fırsatı kaçırmayın!

Kayseri İli Talas Belediye Başkanlığı, Kayseri Bahçelievler Mahallesi'nde yer alan konut alanı imarlı arsayı 6 taksitle satışa çıkardı. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

Kayseri Kocasinan'a millet bahçesi müjdesi!

Yeni yatırımlar için start veren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kayseri Kocasinan Keykubat Mahallesi'nde millet bahçesi inşa edecek.

Kayseri Ertuğrulgazi Mahallesi'nde kentsel dönüşüm başladı!

Kayseri Kocasinan Belediyesi, ilçeye bağlı Ertuğrulgazi Mahallesi'nde kentsel dönüşüm çalışmalarına başladı. 

Kayseri Oruçreis kentsel dönüşüm için imzalar atılmaya başladı!

Kayseri Oruçreis Mahallesi'nde hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projesinde hak sahipleri ve Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, arasında imzalar atılmaya başladı. 

Kayseri'de 37.7 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Kayseri İli Pınarbaşı Belediye Başkanlığı, Kayseri Yeni Ocak Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi düzenliyor. İhale 25 Ekim 2021 tarihinde yapılacak.

TOKİ Kayseri Melikgazi'de 770 yeni konut inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kayseri Melikgazi Mimarsinan Mahallesi'nde 770 yeni konut hayata geçirecek.

Tozkoparan Mahallesi sakinlerinden kentsel dönüşüm tepkisi!

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Tozkoparan Mahallesi'nde yaşayan kişilerle görüştü. Tozkoparan Mahallesi sakinleri, bölgelerinde yapılan kentsel dönüşümle ilgili şikayetlerini ve tepkilerini dile getirdi.

Beşiktaş Türkali 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıktı!

Beşiktaş İlçesi, Türkali Mahallesi 313 ada, 19 parsel 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 20.01.2021 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı değişikliği askıya çıktı.

Melikgazi Ahmet Selahattin Sarıalp ASM tamamlanıyor!

Kayseri Melikgazi Belediyesi tarafından hayırsever Ahmet ve Selahattin Sarıalp’ın desteğiyle beraberTınaztepe Mahallesi'nde yaptırılan Aile Sağlığı Merkezi'nde inşaat çalışmaları sürüyor.

kayseri tınaztepe mahallesi sosyal tesis temeli Haberi

kayseri tınaztepe mahallesi sosyal tesis temeli


Törene AK Parti Kayseri Milletvekilleri İsmail Tamer, Yaşar Karayel, Ahmet Öksüzkaya, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Melikgazi Kaymakamı Erkaya Yırık, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, İncesi Belediye Başkanı Zekeriya Karayol, AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz, Ak Parti Melikgazi İlçe Başkanı Timur Barlas, Meclis üyeleri, Mahalle Muhtarları ile çok sayıda mahalleli törene iştirak etti.


Tınaztepe Mahallesinin Bel-Sin bölgesi ile Organize sanayi arasında tampon bölge oluşturduğunu ancak modern mimari yapıları ve yolları ile alt yapı sorunu bulunmayan semt olduğunu hatırlatan Başkan Memduh Büyükkılıç “Eski asfalt şantiyesinin bulunduğu alanda büyük ölçekli ve çok amaçlı bir park inşa edilecektir. Bu park içerisine de sosyal ve spor tesisi inşa edilecektir. Bu parkın toplam alanı 20 bin metrekare olup, sosyal...