02 / 05 / 2024

kayseri toki 2021 projeleri

kayseri toki 2021 projeleri

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kayseri Kocasinan projesinin ihalesini gerçekleştirdi.

Kayseri TOKİ projesi yarın ihaleye çıkıyor!  618 konutluk yeni proje!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen Kayseri projesi yarın ihaleye çıkıyor. Kayseri TOKİ projesinde 618 konut yer alıyor.

Kayseri TOKİ yapılacak mı? Kayseri Pınarbaşı TOKİ yapılacak mı? Kayseri Mimarsinan TOKİ ne zaman yapılacak?

TOKİ Kayseri kura çekilişleri merakla araştırılmaktadır. İşte TOKİ ilçe ilçe sosyal konut kura çekim tarihleri ve merak edilen detaylar!

Kayseri TOKİ çekilişi hangi kanalda? TOKİ Kayseri arsa kuraları ne zaman çekilecek?

TOKİ 'İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi'nde kuralar il il çekilmeye devam ediyor. TOKİ Kayseri kura çekilişleri de merakla araştırılmaktadır. İşte TOKİ Kayseri kuralarına dair merak edilen detaylar!

TOKİ 2021'de 73 bin sosyal konut ihalesi gerçekleştirdi!

Türkiye'de dar gelirli aileleri ev sahibi yapmak için çalışmalarını hızlandıran TOKİ, 2021'de 73 bin sosyal konutun ihalesini gerçekleştirdi.

TOKİ 2021 indirim kampanyasının süresi uzayacak mı?

TOKİ'nin 21 Nisan'da başlattığı indirim kampanyası 28 Mayıs'ta sona eriyor. Kampanyadan yararlanmak isteyen vatandaşlar başvuru süresinin uzayıp uzamayacağını merak ediyor. 

TOKİ 2021 indirim kampanyası başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı,  borcunu erken ödeyip tapusuna kavuşmak isteyen konut ve iş yeri alıcıları için daha önce düzenlenen yüzde 20 indirim kampanyasını yeniden başlattı. Bugün başlayan kampanya 28 Mayıs'ta sona erecek.

TOKİ 2021 indirim kampanyası yarın başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, yoğun talep üzerine  borcunu erken ödeyip tapusuna kavuşmak isteyen konut ve iş yeri alıcıları için daha önce düzenlenen yüzde 20 indirim kampanyasını yeniden başladığını duyurdu.

TOKİ 2021 indirim kampanyası 21 Nisan'da başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'dan TOKİ'den konut ve iş yeri alan vatandaşlara müjde geldi. Yoğun talep üzerine yüzde 20 indirim kampanyasının yeniden başlayacağını söyleyen Kurum, kampanyanın 21 Nisan'da başlayacağını dile getirdi.

TOKİ'den Kayseri Kocasinan'a 318 yeni konut! İhalesi 2 Nisan'da!

Kayseri İli Kocasinan İlçesi Şeker Mahallesi Oto Sanatkârlar Odası 4 Etap 318 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 2 Nisan 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Kayseri Kocasinan'a 317 yeni konut müjdesi!

Kayseri İli, Kocasinan İlçesi, Şeker Mahallesi 4. Etap 317 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 4 Mart 2021 tarihinde yapılacak.

TOKİ Kayseri kentsel dönüşüm ofisi ve otel binası ihalesi 2 Mart'ta!

Kayseri İli, Kocasinan İlçesi, Çandır Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Ofis ve Otel Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 2 Mart 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Kayseri Kocasinan 437 konut ihalesi 2 Şubat'ta!

Kayseri ili Kocasinan ilçesi Şeker mahallesi Oto Sanatkarlar Odası 3. etap 437 adet konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi (E- İhale) ihalesi 2 Şubat 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Mimarsinan Kayseri TOKİ 122 konut kura sonucu!

Mimarsinan Kayseri TOKİ 122 konut kura sonucu açıklandı. Fiyatların 111 bin 214 TL'den başladığı projede daireler hak sahiplerini buldu.

kayseri toki 2021 projeleri Haberi

kayseri toki 2021 projeleri

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Kayseri Kocasinan’da hayata geçirilecek olan 572 konutun ihalesi gerçekleştirildi.

TOKİ'nin resmi internet sitesinde yer alan habere göre, dün yapılan ihale kapsamında, ticaret merkezi, cami, altyapı ve çevre düzenlemesi işi de bulunuyor.

Yatay mimariyle inşa edilecek olan TOKİ Kayseri Kocasinan projesinde taş kaplamalar kullanılacak. Projede yeşil alanlar, çocuk oyun parkları ve yürüyüş yolları bulunuyor.

TOKİ'den 1000 TL peşinatla ev sahibi olma...