28 / 04 / 2024

TOKİ 2021 indirim kampanyasının süresi uzayacak mı?

TOKİ 2021 indirim kampanyasının süresi uzayacak mı?

TOKİ'nin 21 Nisan'da başlattığı indirim kampanyası 28 Mayıs'ta sona eriyor. Kampanyadan yararlanmak isteyen vatandaşlar başvuru süresinin uzayıp uzamayacağını merak ediyor. 



Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) 21 Nisan itibarıyla borcunu erken ödeyip tapularına kavuşmak isteyen vatandaşlar için indirim kampanyası düzenlemişti. 28 Mayıs'ta sona erecek kampanya dahilinde TOKİ'ye borcu olan vatandaşlar borcunu erken ödeyerek yüzde 20 indirim kampanyasından faydalanabilecek. 

TOKİ 2021 indirim kampanyasının süresi uzayacak mı?

Söz konusu kampanyadan 12 veya daha fazla taksit borcu olan vatandaşlar yararlanabilecek.

Tam kapanma nedeniyle indirim kampanyasına başvuru yapamayan hak sahipleri TOKİ'nin söz konusu kampanyanın başvuru süresinin uzayıp uzamayacağını merak ediyor. 

 TOKİ 2021 indirim kampanyasının süresi uzayacak mı?

Sosyal medyada başvuru süreci ile ilgili yöneltilen soruyu cevaplayan  TOKİ  şu açıklamalarda bulundu: 

"İdaremizce daha önceki yıllarda yapılan indirim kampanyaları 1 ay sürmekte iken bu kampanya döneminde salgın şartları göz önünde bulundurularak kampanyanın süresi daha uzun bir süre olarak belirlenmiştir."

 

Merhaba,

İdaremizce daha önceki yıllarda yapılan indirim kampanyaları 1 ay sürmekte iken bu kampanya döneminde salgın şartları göz önünde bulundurularak kampanyanın süresi daha uzun bir süre olarak belirlenmiştir.

— TOKİ (@Toki_Kurumsal) May 24, 2021

 

TOKİ indirim kampanyası 5 gün sonra sona eriyor!

 

Cansu Yılmaz/Emlakkulisi.com


Geri Dön