04 / 05 / 2024

Kayseri turizm projeleri

Kayseri turizm projeleri

Türkiye'nin önde gelen sanayi şehirlerinden biri ve iş adamı fabrikası olarak bilinen Kayseri, gözünü turizme çevirdi. Bölgenin en büyük turizm yatırımlarına soyunan şehir, Erciyes Dağı'nı bir çekim merkezi haline getirmek istiyor.

Kayseri turizmde hedef büyüttü!

Kayseri Valisi Düzgün "Kış turizmi için gelenlerle Kapadokya bölgesinin bağlantısını sağlamak, Kapadokya'ya gelenlerle Kayseri bağlantısını kurmak bölgemizdeki turist sayısının artmasını ve konaklama yapılmasını sağlayacaktır" dedi.

Kayseri'de 2 adet otel arsası satılıyor! İhalesi 25 Nisan'da! 

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, mülkiyeti Belediyeye ait olan, Melikgazi ilçesi, Erciyes Mahallesi 8859 ada 17 parsel ve 8859 ada 18 parselde bulunan turizm tesis alanı (otel) arsalarını satıyor. Peki arsaların fiyatları ne kadar? 

Kayseri Büyükşehir, Erciyes'te turizm imarlı arsa satacak!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kayseri Erciyes'te turizm tesis alanı imarlı otel arsası satıyor. 

İsra Holding'in AVM ve turizm projeleri bakanlara tanıtıldı!

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği üyesi olan İsra Holding’in alışveriş merkezi ve turizm projelerini tanıttı.

Kayseri Oruçreis'te kentsel dönüşüm için uzlaşma görüşmeleri başlıyor!

Kayseri Oruçreis'te hayata geçecek olan kentsel dönüşüm projeleri için 18 Ekim'de uzlaşma görüşmeleri başlayacak.

Kültür ve Turizm Bakanlığı 10 ildeki 15 taşınmazı yatırıma açıyor!

Kültür ve Turizm Bakanlığı mülkiyeti Hazine'ye ait olmak üzere Artvin, Bursa, Antalya, Kars, Kayseri, Kütahya, Mersin, Ordu, Uşak ve Balıkesir şehirlerinde 15 kamu taşınmazınında turizm yatırımı yapılması amacıyla 49 seneliğine yerli ve yabancı yatırımcılara tahsis ediyor. 

Aksa Turizm, otelleri ile Bodrum'a açılıyor!

Aksa Turizm İşletmeleri, Kayseri'deki Mirada Oteli’ni yeniden işletmeye aldıktan sonra farklı yatırımlar için kolları sıvadı. Mirada Otel ile kentte 2007 yılından bu yana faaliyet gösteren Aksa Turizm, Bodrum'a açılıyor.

Kayseri Tomarza'daki tarihi yapılar gün yüzüne çıkıyor!

Kayseri İl Kültür ve Turizm Müdürü Şükrü Dursun ve beraberinde bulunan heyet Tomarza ilçesinde bulunan tarihi yapıyı inceledi.

Kayseri Kocasinan kentsel dönüşümde altın çağını yaşıyor!

Kocasinan Belediyesi’nin Kocasinan’a ve Kayseri’ye değer katacak vizyon projeleri arasında yer alan Kocasinan Kentsel Dönüşüm Projeleri tüm hızıyla devam ediyor. 

Kayseri Büyükşehir projeleri tek tek ele alındı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri’nin projeleriyle ilgili çok önemli bir toplantı yaptı. 

TOKİ Kayseri 2020 kura çekimi ne zaman yapılacak?

TOKİ Kayseri 2020 kura çekimi ne zaman yapılacak sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Kura heyecanının başladığı Kayseri TOKİ projeleri 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut seçenekleri bulunuyor. 

Türk Turizminin Mega Projeleri Turizm Yatırımcıları Forumu 2020’de buluşuyor!

Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği 28-29 Ocak 2020'de hayata geçireceği Turizm Yatırımcıları Forumu-TIF 2020, ülke turizmine yön verecek olan mega projeleri bir araya topluyor...

TOKİ Kayseri projeleri 2020 başvuru tarihleri!

TOKİ Kayseri projeleri 2020 başvuru tarihleri ne zaman? TOKİ Kayseri 2020 başvuru şartları neler? TOKİ Kayseri 2020 başvuru belgeleri neler? TOKİ 100 bin sosyal konut fiyatları ne kadar ve ödemeleri nasıl yapılıyor? İşte TOKİ Kayseri 100 bin sosyal konut 2020 detayları....

Kayseri Sahabiye dönüşüm projesi için imzalar atıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin en önemli projeleri arasında yer alan  Sahabiye Kentsel Dönüş Projesi için imzalar atıldı. Projede 218 konut ve 18 dükkan yer alacak.

Kayseri turizm projeleri Haberi

Kayseri turizm projeleri

Türkiye'nin önde gelen sanayi şehirlerinden biri ve iş adamı fabrikası olarak bilinen Kayseri, gözünü turizme çevirdi.  Bölgenin en büyük turizm yatırımlarına soyunan şehir, Erciyes Dağı'nı bir çekim merkezi haline getirmek istiyor. Bununla ilgili 150 milyon Euro'luk altyapı yatırımları tamamlandı. Kayak tesisleri büyük ölçüde yenilendi ve 100 km'nin üzerinde pist uzunluğuna ulaşıldı. Kayseri Büyiikşehir Belediyesi iştiraki Kayseri Erciyes AŞ'nin çatısı altında gerçekleştirilen projede, sıra otel yatırımlarına geldi.  Kayseri Valisi Orhan Düzgün ve Kayseri Erciyes AŞ Genel Müdürü Murat Cahid Çıngı, Ericiyes Dağı'ndaki Erciyes Turizm Merkezi Master Plan çalışması ve yatırımlarıyla ilgili bilgiler verdi. Master plan kapsamında 17'si butik 21 otel arazisinin düzenlenen ihaleler sonucunda 13 yatırımcı grubuna tahsisinin yapıldığını kaydeden Çıngı, şu anda bin civannOrhan Düzgün da olan Erciyes dağındaki...