04 / 05 / 2024

Kayseri turizmi ne durumda

Kayseri turizmi ne durumda

Kayseri Valisi Düzgün "Kış turizmi için gelenlerle Kapadokya bölgesinin bağlantısını sağlamak, Kapadokya'ya gelenlerle Kayseri bağlantısını kurmak bölgemizdeki turist sayısının artmasını ve konaklama yapılmasını sağlayacaktır" dedi.

Kayseri Şeker halka arz sonuçları belli oldu! Kayseri Şeker borsa işlem tarihi ne zaman?

Kayseri Şeker halka arz sonuçları belli olmasının ardından ilgili vatandaşlar Kayseri Şeker’in borsaya ne zaman gireceği konusunu merak etmeye başladı. Kayseri Şeker'in yatırımcıları halka arz sonuçları ve borsa işlem tarihini sorgulamaya başladı.

Ankara-Yerköy-Kayseri Hızlı Tren Hattı'nın temeli bugün atılıyor! Ankara-Kayseri Hızlı Tren Hattı ne zaman tamamlanacak?

Ankara-Yerköy-Kayseri Hızlı Tren Hattı'nın temeli bugün atılıyor. Ankara-Yerköy-Kayseri Hızlı Tren Hattı'yla Ankara-Kayseri arası 2 saate düşecek. Peki Ankara-Yerköy-Kayseri Hızlı Tren Hattı ne zaman açılacak? İşte Ankara-Yerköy-Kayseri Hızlı Tren Hattı'yla ilgili merak edilenler...

Kayseri'de konut kooperatifi mağduru olduklarını öne süren 500 kişi eylem yaptı!

Kayseri'de üye oldukları konut kooperatiflerinin mağduru olduklarını öne süren yaklaşık olarak 500 kişi, eylem yaptı.

Kayseri Kocasinan kentsel dönüşüm projesinde son durum ne?

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocasinan Belediyesi, Yeşil Mahalle dönüşüm projesi için düğmeye bastı. Peki Kayseri Kocasinan kentsel dönüşüm projesinde son durum ne?

Kayseri Güneşli'de 1 milyon metrekarelik arazide villa yapılmasına tepki!

Kayseri’nin Güneşli Mahallesi’nde köylülerin 1960'da Tarım Meslek Lisesi yapımı için bağışladığı yaklaşık 1 milyon metrekare büyüklüğündeki alana Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin villa yapma kararına mahalle sakinleri tepki gösterdi.

Iona Marıne Deniz Turizmi Ve İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Iona Marıne Deniz Turizmi Ve İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Ayçın Özsakabaşı ve Osman Uluşahin ortaklığında kuruldu. 

TOKİ Kayseri Kocasinan 2020 kura çekilişi ne zaman? Kayseri kura tarihi 2020!

TOKİ Kayseri Kocasinan 2020 kura çekilişi ne zaman? Kayseri kura tarihi 2020 açıklandı mı? TOKİ 100 bin konut Kayseri kura çekilişi ne zaman yapılacak?

TOKİ Kayseri 2020 kura çekimi ne zaman yapılacak?

TOKİ Kayseri 2020 kura çekimi ne zaman yapılacak sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Kura heyecanının başladığı Kayseri TOKİ projeleri 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut seçenekleri bulunuyor. 

TOKİ Kayseri projeleri 2020 başvuru tarihleri!

TOKİ Kayseri projeleri 2020 başvuru tarihleri ne zaman? TOKİ Kayseri 2020 başvuru şartları neler? TOKİ Kayseri 2020 başvuru belgeleri neler? TOKİ 100 bin sosyal konut fiyatları ne kadar ve ödemeleri nasıl yapılıyor? İşte TOKİ Kayseri 100 bin sosyal konut 2020 detayları....

Erciyes Üniversitesi'ne tahsisli otel kiraya verilecek! İhalesi 25 Ekim'de!

Erciyes Üniversitesi Rektörlüğü'ne tahsisli, Kayseri Melikgazi'deki 35 odalı 120 yatak kapasiteli otel kiraya verilecek. Kiralama ihalesi 25 Ekim'de yapılacak...

Kayseri Büyükşehir'den 76.9 milyon TL'ye satılık 24 adet arsa!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'ne ait olan toplam 24 adet arsa 76 milyon 900 bin TL bedelle 16 Ekim'de satışa çıkarılacak...

Kayseri Millet Bahçesi’ne hizmet binaları inşa edilecek!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediyesi, 1 milyon 260 bin metrekaresi Millet Bahçesi’ne dönüşecek olan Hava İkmal arazisinde yapılan protokol gereği hizmet binaları inşa edecek.

TOKİ Kayseri İncesu 5. Etap 2019 projesi 29 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Kayseri İncesu 5. Etap 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Kayseri İncesu 5. Etap 2019 ödeme planı nasıl? TOKİ Kayseri İncesu 5. Etap 2019 başvuruları ne zaman? İşte TOKİ Kayseri İncesu 5. Etap 2019 projesi 29 soruda tüm detaylarıyla...

Kayseri turizmi ne durumda Haberi

Kayseri turizmi ne durumda

Yılda yaklaşık 60 bin turistin ziyaret ettiği Kayseri'ye, son yıllarda yapılan yatırımlar sayesinde yıllık 1 milyon turistin çekilmesi hedefleniyor. 


Kayseri Valisi Orhan Düzgün, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türkiye'nin turizmden ciddi gelir elde etmeye ve en çok turist kabul eden ülkelerin başında yer almaya başladığını söyledi.


Kayseri'nin de bundan payını alabilmesi için doğal, tarihi ve kültürel zenginliklerinin tanıtılması gerektiğini vurgulayan Düzgün, şöyle devam etti:


"Erciyes Kayak Merkezi'nin hizmete sunulmasından, kültür turizmi adına başta Kapadokya'nın bir parçası olan Soğanlı'dan, İncesu'dan, kent merkezindeki Selçuklu eserlerine varıncaya kadar, Sultan Sazlığı Milli Parkı da bioturizm açısından çok özel bir yer. Buraların altyapılarının hazırlanması tarihi eserlerimizin restore edilerek turizmin hizmetine sunulması ve tanıtım çok önemli. Bunun için de başta Büyükşehir Belediyemizin Erciyes'te yürüttüğü Kayak Merkezi Projesi kapsamında gerekli...