02 / 05 / 2024

Kayseri Yahyalı toki evleri

Kayseri Yahyalı toki evleri

TOKİ tarafından Kayseri İli, Yahyalı İlçesi, Fevziçakmak Mahallesi'nde hayata geçirilecek olan 186 konut için ihale bugün yapılacak.

Kayseri'de imarlı iki arsa satılacak! İhalesi 13 Aralık'ta!

Kayseri İli Yahyalı Belediye Başkanlığı, Kayseri Yahyalı'da yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsalar ticaret alanı ve akaryakıt ve servis istasyonu alanı imarlı.

Kayseri'de imarlı iki arsa satılacak!

Kayseri İli Yahyalı Belediye Başkanlığı, Kayseri Yahyalı Çiğilli Mahallesi'nde yer alan imarlı arsaları satışa çıkardı. 

Kayseri TOKİ yapılacak mı? Kayseri Pınarbaşı TOKİ yapılacak mı? Kayseri Mimarsinan TOKİ ne zaman yapılacak?

TOKİ Kayseri kura çekilişleri merakla araştırılmaktadır. İşte TOKİ ilçe ilçe sosyal konut kura çekim tarihleri ve merak edilen detaylar!

TOKİ Kayseri Yahyalı 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Kayseri Yahyalı sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Kayseri Yahyalı’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Kayseri Yahyalı’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Kayseri Yahyalı sosyal konut projesi

Kayseri Yahyalı Devlet Hastanesi'nin inşaatı tamam!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Yahyalı Belediyesi kapalı pazar yeri açılışı ve araç tanıtım törenine katıldı. Özhaseki, Yahyalı Devlet Hastanesi'nin 1 hafta sonra hizmete açılacağını söyledi.

Kayseri Melikgazi TOKİ 2020 başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kayseri Melikgazi Yeşilyurt Mahallesi 2020 projesi bugün itibariyle satışa çıktı.

Yunus Emre Altıner: Dere yatağı üzerine inşa edilen yapılar için kararlıyız!

Kayseri Yahyalı’daki selden sonra Kaymakam Yunus Emre Altıner ve Belediye Başkanı Esat Öztürk bölgeye giderek yakından incelemelerde bulundu. Kaymakam Altıner yaptığı açıklamalarda” Önceden imar izni olmaksızın yapılan tesislere de müsaade edilmeyecektir." dedi.

Kayseri Yahyalı-Mansurlu-Kozan yolu ne zaman tamamlanacak?

Kayseri Yahyalı-Mansurlu-Kozan yolu TBMM gündeminde konu oldu. MHP Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, Kayseri Yahyalı-Mansurlu-Kozan yolunun ne zaman tamamlanacağını Bakan Turhan'a sordu..

Kayseri İncesu TOKİ başvuruları!

TOKİ Kayseri İncesu Aksubağları projesinde yer alan konutlar için başvurular bugün itibariyle başladı.

Kayseri Yahyalı Devlet Hastanesi'nin temeli Ekim'de atılacak!

Kayseri Belediyesi tarafından inşa edilecek Yahyalı Devlet Hastanesi'nin temeli Ekim ayında atılacak. 75 yataklı yeni hastane binasının ihalesi yapıldı.

Kayseri Yahyalı Kongre ve Gösteri Merkezi'nin temeli atıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Yahyalı’ya Bütünşehir Yasası ile birlikte son dört yılda 52 milyon liralık yatırım yaptıklarını söyledi.

Kayseri İncesu TOKİ başvuruları bugün sona eriyor!

TOKİ Kayseri İncesu 4. Etap projesinde yer alan 118 adet konut için başvuru dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

Kayseri Develi TOKİ başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ Develi'de en düşük konut bedeli 113 bin 257 TL olarak belirlendi. Projedeki konutlar için başvurular bugün itibariyle başlıyor.

Kayseri Yahyalı toki evleri Haberi

Kayseri Yahyalı toki evleri

Kayseri İli, Yahyalı İlçesi, Fevziçakmak Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 186 Adet Konut , 1 Adet Büfe ve 1 Adet Mescit İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da gerçekleşecek. 


Kayseri İli Yahyalı İlçesi Fevziçakmak Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 186 Adet Konut, 1 Adet Büfe ve 1 Adet Mescit İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almakta;


İhale İlanı:


İhale Kayıt Numarası : 2017/175572  

1-İdarenin

a) Adresi : İstanbul Hizmet Binası Atakent Mah. 221 Sok. No.5 34307 Halkalı KÜÇÜKÇEKMECE/İSTANBUL

b) Telefon ve faks numarası : 2124954040 - 2124700316

c) Elektronik...