01 / 05 / 2024

Kayseri Yemliha Kadın ve Gençlik Merkezi nerede

Kayseri Yemliha Kadın ve Gençlik Merkezi nerede

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Yemliha Kadın ve Gençlik Merkezi'nin temeli atıldı.

Kayseri Yemliha Kadın ve Gençlik Merkezi'nin temeli atıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Yemliha Kadın ve Gençlik Merkezi'nin temeli atıldı.

İncesu Kadın ve Gençlik Merkezi'nin temeli atıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin kentin İncesu ilçesinde hayata geçireceği Kadın ve Gençlik Merkezi'nin temel atma töreni gerçekleşti.

Sarıoğlan Kadın ve Gençlik Merkezi tanıtıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçireceği Sarıoğlan Kadın ve Gençlik Merkezi tanıtıldı. Tanıtıma Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki de katıldı.

Pınarbaşı Kadın ve Gençlik Merkezi’nin temeli atıldı!

Kayseri'de hayata geçirilen Pınarbaşı Kadın ve Gençlik Merkezi’nin temeli atıldı. Temel atma törenine Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik de katıldı.

Pınarbaşı Kadın ve Gençlik Merkezi’nin temeli yarın atılıyor!

Prestijli yatırımları bir bir hayata geçiren Kayseri Büyükşehir Belediyesi Pınarbaşı Kadın ve Gençlik Merkezi’nin temelini yarın atacak.

Kayseri Bünyan Kadın ve Gençlik Merkezi'nin temeli atıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin Bünyan’da yaptığı Kadın ve Gençlik Merkezi ile doğal gaz, asfalt ve alt yapı çalışmaları törenle tanıtıldı

Kayseri Pınarbaşı Kadın ve Gençlik Merkezi'nin ihalesi yapıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi ilçelerdeki kadın ve gençlik merkezlerine bir yenisini daha ekliyor. Bu kapsamda Kayseri Pınarbaşı Kadın ve Gençlik Merkezi'nin ihalesi yapıldı.

Kayseri'deki 6 kadın ve gençlik merkezi hizmete açıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçelere yapılan kadın ve gençlik merkezlerinden Yeşilhisar, Yahyalı, Develi, Hacılar, Sarız ve Akkışla Kadın ve Gençlik Merkezi hizmete açıldı.

Kayseri Sarız Kadın ve Gençlik Merkezi açıldı!

Özhaseki, Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından Sarız ilçesinde yaptırılan Kadın ve Gençlik Merkezinin açılışında, geçmişte darbe girişimlerinde insanların korkarak geri çekildiklerini söyledi.

Kayseri Sarız Kadın ve Gençlik Merkezi açılıyor!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Sarız ilçesini önemli bir yatırımla buluşturuyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Sarız ilçesinin ihtiyaçları göz önüne alınmak suretiyle yapılan Kadın ve Gençlik Merkezi'nin bugün hizmete açılacağını belirtti.

Kayseri Develi Kadın ve Gençlik Merkezi hizmete açıldı!

Develi Kadın ve Gençlik Merkezi ile Aksu Sosyal Tesisleri düzenlenen törenle hizmete açıldı. Kadın ve gençlik merkezinin açılışına Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki katıldı.

Kayseri Yeşilhisar Kadın ve Gençlik Merkezi açıldı!

KAYSERİ Büyükşehir Belediyesi tarafından Yeşilhisar’da yaptırılan Kadın ve Gençlik Merkezi hizmete açıldı. Çelik, ilçeleri sadece ekonomik anlamda değil sosyal ve kültürel anlamda da geliştirmenin gayreti içinde olduklarını söyledi.

Edirne Kaleiçi'ndeki tarihi konak kadın merkezine dönüştürülecek!

Edirne Valiliği’nin önceki dönemlerde kullandığı Kaleiçi’ndeki tarihi konak, Edirne Belediyesi tarafından ’Kadın Merkezi’ olarak düzenleniyor. ’Kadın merkezi’ olarak düzenlenen konağın bahçesinde belediye ekipleri tarafından çalışmalara başlandı.

Kayseri Yemliha Kadın ve Gençlik Merkezi nerede Haberi

Kayseri Yemliha Kadın ve Gençlik Merkezi nerede


Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Kayseri'nin Kocasinan ilçesine bağlı Yemliha köyündeki Yamula Patlıcanı Festivali ile Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Yemliha Kadın ve Gençlik Merkezi'nin temel atma törenine katıldı.


Belediye başkanı olduğu dönemlerde kendisine o dönemin şartlarına göre talepler geldiğini fakat şimdi doğalgaz talep edildiğini dile getiren Özhaseki, taleplerin gelişmesinin, Türkiye'nin gelişimiyle doğru orantılı olduğunu söyledi.


Özhaseki, Türkiye'nin bu gelişimini istemeyen güçler olduğunu, Türkiye'nin güzel olduğu kadar zor bir coğrafya üzerinde bulunduğunu belirterek, şöyle konuştu:


"Üzerinde yaşadığımız bu güzel coğrafya, bu cennet vatan, çok kolay bir coğrafya değil, binbir türlü zorluklar var. Yerin altı depremsellik açısından sallanıyor, yerin üstünde de envaiçeşit fitne ocakları dinmek bilmiyor. Allah'a şükürler olsun hepsinin hakkından...