25 / 07 / 2024

Kayseri Yeşilhisar yatırım

Kayseri Yeşilhisar yatırım

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Kayseri'nin Yeşilhisar ilçesindeki toplu temel atma ve açılış törenine katıldı. Özhaseki, açılışı yapılan tesislerde inceledi.

Türklerin ülkesi dışında yaptığı emlak yatırımı yüzde 163 arttı! Yurt dışından konut alırken dikkat!

Merkez Bankası’nın verilerine göre Türklerin yurt dışında yaptığı gayrimenkul yatırımları 2023'te 163,7'lik artışla 2 milyar 86 milyon dolara yükseldi.  ABD'ye gayrimenkul yatırımı yüzde 115 artarken uzmanlar yurt dışından konut alırken dikkat edilmesi gerekenleri açıkladı.

Türkiye’nin CDS’indeki düşüş hızlandı! Yabancı yatırımcıların Türkiye’ye yatırım iştahı artıyor!

Merkez Bankası Başkanı Erkan’ın son enflasyon raporunda, enflasyon ile mücadeleye ilişkin kararlı bir duruş sergilemesi yatırımcıların Türkiye’ye olan yatırım iştahını artırdı. Türkiye’nin risk primindeki düşüşün hızlandığı belirtiliyor.

Dünyanın en büyük şirketlerinden biri Türkiye’ye yeni yatırım yapıyor!

Dünyanın en büyük şirketlerinden biri Türkiye’ye yatırım yapacağını duyurdu. Peki şirketin CEO’sunun verdiği bilgiye göre, bu yatırım hangi alanda, nereye yapılacak ve tutarı ne kadar olacak?

GYODER A-Z'ye Gayrimenkul Yatırım Fonu Semineri 2 Mayıs'ta!

GYODER tarafından düzenlenen GYODER A-Z'ye Gayrimenkul Yatırım Fonu Semineri 2 Mayıs Pazar günü saat 14:00 ile 16:00 arasında gerçekleştirilecek. Seminer ücretsiz olarak verilecek.

Polat Holding'ten Göbeklitepe'ye enerji yatırımı!

Enerji alanında yatırımlarına hız veren Polat Enerji, Göbeklitepe'de hayata geçireceği RES projesine yaklaşık 140 milyon dolar yatırım yapmayı planlıyor.

Kayseri Erciyes'te yatırım yapmak için arsa alanlara uyarı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, yatırım yapmak için Erciyes Kayak Merkezi'nden arsa alanlara bazı uyarılar yaptı.

Kayseri Hacılar'a 150 milyon liralık tesis yatırımı!

Kayseri Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, kente 2020 yılı içerisinde yaklaşık 150 milyon liralık yatırım kazandırdıklarını açıkladı.

Körfez ülkelerinden Türkiye'ye yatırım 5 yılda 2,5 milyar doları buldu!

A-S Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Akkuş, yaptığı açıklamada 2015-2019 döneminde Körfez ülkelerinden Türkiye’ye gelen doğrudan yatırım miktarının 2,5 milyar dolara ulaştığını dile getirdi.

Ayşem Sargın: Türkiye'ye yabancı yatırımı 2020'de artacak!

Uluslararası Yatırımcılar Derneği Başkanı Ayşem Sargın, Türkiye'ye yapılan yabancı yarımı hakkında değerlendirmelerde bulundu...

EBRD'den Türkiye'ye yatırım vaadi!

"EBRD Başkanı Suma Chakrabarti: Türkiye'ye tamamen ve uzun vadeli olarak bağlıyız. Hiç kimsenin aklında EBRD'nin Türkiye'deki ilerleyişine ilişkin bir şüphe olmasın Türkiye'ye son 10 yıl içerisinde yaklaşık 11,5 milyar avronun üzerinde yatırım yaptık.''dedi.

Kahramankazan'da 40 köye yarım milyonluk yatırım!

Kahramankazan Belediyesi 40 köye 4 aylık süreçte yarım milyonluk yatırım yaptı. Köy konaklarından camilere, mezarlıklardan yollara kadar tüm noktalarda bakım onarım ve yenileme çalışmaları yapılıyor.

Kayseri'de bir kişi yatırım yapmak için 15 akrabasını dolandırdı!  

Kayseri'de, yatırım yapacağını söyleyerek bankadan kredi çektirdiği, birbirinden habersiz 15 akrabasını yaklaşık 3 milyon TL dolandırdığı ileri sürülen Hasan K. kayıplara karıştı.

Asya'dan Türkiye'ye 466 milyon dolarlık yatırım!

Türkiye'ye Mart ayı sonu itibarıyla Asya'dan 466 milyon dolarlık sermaye girişi gerçekleşti. Ulaştırma ve depolamada 8 milyon dolarlık, inşaata 4 milyon dolarlık, madenciliğe 3 milyon dolarlık, diğer sektörlere ise toplam 8 milyon dolarlık doğrudan yatırım yapıldı.

Kayseri Yeşilhisar yatırım Haberi

Kayseri Yeşilhisar yatırım

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, "FETÖ darbe girişimi, bayrağımızın hür şekilde dalgalanmasını, ezanlarımızın okunmasını engellemeye yönelikti. Bizim bildiğimiz, askerlerin yaptığı klasik darbe denemesi değildi. Bu girişim, milletin geleceğine, bekasına kastetme hareketiydi. Allah korusun, girişim başarılı olsaydı iç savaş çıkmış, ülke bölünmüştü ve bu bayrak böyle dalgalanamazdı." dedi.


Özhaseki, Yeşilhisar ilçesindeki toplu temel atma ve açılış töreninde yaptığı konuşmada, Türkiye Cumhuriyeti'nin son bir yılda yaşadıklarının cumhuriyet tarihi boyunca yaşadıkları olaylara bedel olduğunu söyledi.


Türkiye'nin özellik 4 konuya son bir yılda çok büyük enerji harcadığına dikkati çeken Özhaseki, "Cumhuriyet tarihi boyunca böyle belalarla karşı karşıya kalmamıştık. Birincisi, kadim tarihimiz boyunca karşılaşmadığımız ihanet olan FETÖ belası. FETÖ darbe girişimi, bayrağımızın hür bir şekilde dalgalanmasını, ezanlarımızın okunmasını engellemeye yönelikti. Bizim bildiğimiz, askerlerin yaptığı klasik...