04 / 05 / 2024

kayseride altgeçit yapımı

kayseride altgeçit yapımı

Trafiğe neşter için ilk adım atıldı. Büyükşehir Belediyesi'nin şehir içi trafik akışını hızlandırmak amacıyla Kocasinan Bulvarı üzerinde projelendirdiği yonca yapraklı kavşak ile üst ve altgeçitlerin ihalesi yapıldı...

Baş Yapı Mühendislik İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Baş Yapı Mühendislik İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Celil Başyiğit tarafından kuruldu.

Eşit Proje Mühendislik Yapı Malzemeleri Kimya Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eşit Proje Mühendislik Yapı Malzemeleri Kimya Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi dün Sancaktepe’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Emin Erdem tarafından kuruldu.

Aksaray Altgeçit Projesi'nin ihalesi yapıldı!

Aksaray Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan altgeçit projesinin ihalesi yapıldı. Projede toplam 8 şerit yer alacak.

Turkuvaz Yapım İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turkuvaz Yapım İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 150 bin TL sermaye ile bugün Mehmet Yiğit imzasıyla kuruldu.

Muğla Osman Kaya Bulvarı'nda altgeçit yapılması talebi mecliste!

CHP Muğla Milletvekili Ömer Süha Aldan, Muğla'nın Fethiye ilçesine bağlı Karagedik Mahallesi'nden geçen ana yola alt geçit yapılması talebine ilişkin soru önergesi hazırladı..

Batman Şevket Başak kavşağına köprülü geçit yapılıyor!

Şehir içi trafiğini kolaylaştıracak olan Şevket Başak kavşağındaki ‘köprülü geçit’te çalışmalar hızlandırıldı. Yapımı üstlenen firma, Derya Park ve Esenkent siteleri arasında başlattığı kazı çalışmalarını geceli-gündüzlü sürdürüyor.

Leyal Yapı Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Leyal Yapı Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Yeğit tarafından 100 bin TL sermaye ile 7 Ekim'de Küçükçekmece, Kanarya Mahallesi, Tavuskuşu Caddesi'nde kuruldu.

Yaman Yapım Proje İnşaat Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Yaman Yapım Proje İnşaat Gayrimenkul Anonim Şirketi, Yiğit Kerem Yaman Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Ayşe Tülay Yaman Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 100 bin TL sermaye ile 6 Eylül'de Beşiktaş, Gayrettepe Mahallesi'nde kuruldu.

Alanya Belediyesi üst geçit yapım ihalesini Evvel İnşaat aldı!

Alanya Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü 2014/ 40703 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı Devlet Hastanesi Kavşağına Yaya Üst Geçidi Yapılması İşi için açılan ihaleyi Evvel İnşaat kazandı.

Cumhuriyet Meydanı Altgeçit Kavşak projesinin ilk etabı açıldı!

Esenyurt Belediyesi tarafından yapımı devam eden Cumhuriyet Meydanı Altgeçit Kavşak projesinin ilk etabı, davullarla ve zurnalarla hizmete açıldı. Törenle araç trafiğine açılan yoldan ilk geçenler, yaya vatandaşlar oldu.

Esenyurt Cumhuriyet Meydanı Altgeçit Kavşak projesinin ilk etabı açıldı!

Esenyurt Belediyesi tarafından yapımı devam eden Cumhuriyet Meydanı Altgeçit Kavşak projesinin ilk etabı, davullarla ve zurnalarla hizmete açıldı. Törenle araç trafiğine açılan yoldan ilk geçenler, yaya vatandaşlar oldu.

Büyükçekmece'ye modern altgeçit!

Başkan Dr. Hasan Akgün, Büyükçekmece'nin en çok kullanılan ve kentimizin iki yakasını birbirine bağlayan Adnan Kahveci Caddesi'ndeki altgeçit Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından yenilenerek modern bir çehreye kavuşturuldu" dedi

1973 yılında Zincirlikuyu'da alt geçit yapılıyormuş!

1973 yılında Karayolları 17. Bölge Müdürlüğü Zincirlikuyu alt geçidinin yapımına başlanmış. İnşasına başlanan alt geçit, iki şeritli ve 14 metre genişliğinde olacakmış ve 2,5 milyon liraya mal olacakmış.

kayseride altgeçit yapımı Haberi

kayseride altgeçit yapımı

Büyükşehir Belediyesi'nin şehir içi trafik akışını hızlandırmak amacıyla Kocasinan Bulvarı üzerinde projelendirdiği yonca yapraklı kavşak ile üst ve altgeçitlerin ihalesi yapıldı. Eski çevreyol olarak bilinen ve şehir içi trafik akışının en yoğun olduğu ana arterlerden birisi olan Kocasinan Bulvarı üzerinde Karayolları Kavşağı, Hastane Caddesi Kavşağı ve Fuar Kavşağı'nda yapılacak yonca yaprağı kavşak ile alt ve üstgeçitlerin tamamlanmasıyla birlikte bu hatta trafik akışı birbirini kesmeden devam etmiş olacak. Trafiğe neşter atacak ihaleler öncesi bir açıklama yapan Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Yalçın Kayseri'nin trafik yükünü en aza indirmek, trafikle alakalı sorunları uzun vadede çözebilmek amacıyla çok önemli ihalelerin yapılmakta olduğunu söyledi. 


Söz konusu projelerin Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'nin önemle üzerinde durduğu projeler olduğunu ifade eden Yalçın, inşaatların üç ayrı koldan...