30 / 04 / 2024

kayserideki fen liseleri

kayserideki fen liseleri

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, kentte hayata geçirilen yatırımları yerinde inceledi.

Meslek liseleri para basıyor! 2 milyar 357 milyon lira gelir elde edildi!

Meslek liselerine yönelik katsayı adaletsizliğinin yarattığı hasar, atılan adımlarla onarılmaya devam ediyor. 1 milyon öğrencinin eğitim gördüğü meslek liseleri yerli üretimlerle para basıyor.

Ankara Erman Ilıcak Fen Lisesi'nin temeli atıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Rönesans Holding tarafından hayata geçirilen Ankara Erman Ilıcak Fen Lisesi 2023 yılında açılacak...

İstanbul Atatürk Fen Lisesi'nin yeni binası göz kamaştırıyor!

Türkiye’nin önde gelen okulları arasında yer alan İstanbul Atatürk Fen Lisesi, eğitim kalitesi kadar okul binasıyla da göz kamaştırıyor. 9 büyüklüğündeki bir depremde bile yıkılmayacak lise, Türkiye’nin LEED Platinum Sertifikası’nı alan ilk okul oldu.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yüksek Fen Kurulu Başkanlığının çalışma esasları yeniden düzenlendi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yüksek Fen Kurulu Başkanlığı, kamu kurum ve kuruluşları tarafından ihale edilerek sözleşmeye bağlanan yapım işlerine ilişkin sözleşmelerin uygulanmasında ortaya çıkan anlaşmazlıkları ilgili idarenin talebine istinaden inceleyip karara bağlayacak.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yüksek Fen Kurulu Başkanlığının Çalışma Usul ve Esasları Hakkında Yönetmelik!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yüksek Fen Kurulu Başkanlığının Çalışma Usul ve Esasları Hakkında Yönetmelik bugünkü 31153 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Adalet Bakanlığı cezaevlerinde kreş, anaokulu, lise ve meslek liseleri açacak!

Adalet Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı ile kapsamlı bir eğitim ve öğretim iş birliği protokolü imzalayarak cezaevlerinde kreş, anaokulu, lise ve meslek liseleri açacak.

Boş stadyumlara meslek liseleri açılacak!

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, boş stadyumlara meslek liseleri açmaya hazırlanıyor. OSB’leri gezen Selçuk, “Hangi sektörde nasıl bir insan kaynağına ihtiyaç var, rapor hazırladık” diyor..

Malatya Erman Ilıcak Fen Lisesi'nin temeli atıldı!

Malatya Erman Ilıcak Fen Lisesi temel atma töreni, Rönesans Holding Başkanı Dr. Erman Ilıcak’ın ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Beylikdüzü Yaşar Acar Fen Lisesi Öğrenci Yurdu açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam den Beylikdüzü Belediyesi, ilçenin dört bir yanında hizmete girecek 25 eserden 20. si olan Yaşar Acar Fen Lisesi Öğrenci Yurdu’nu hizmete açtı.

Rönesans Eğitim Vakfı'ndan Malatya'ya Fen Lisesi!

Malatya'nın merkez Yeşilyurt ilçesinde Rönesans Eğitim Vakfınca içerisinde 16 derslikli fen lisesi, spor salonu ve yurt binasının yer alacağı eğitim kompleksi inşa ettirilecek.

Doğa Koleji, 22 FEN-TEK lisesi açacak!

124 kampüsü olan Doğa Koleji, Fen ve Teknoloji (FEN-TEK) liseleri açmaya hız verecek. Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle "Bu yıl 22 FEN-TEK açarak 150 milyon TL'lik yatırım yapacağız" diyor. Üç yılda FEN-TEK sayısı 100'e çıkacak.

İçfen Mühendislik Tarım Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İçfen Mühendislik Tarım Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Oktay Çeri tarafından kuruldu.

Bağcılar Necmettin Erbakan Fen Lisesi açıldı!

İstanbul Valiliği ve Bağcılar Belediyesi tarafından hayata geçirilen Prof. Dr. Necmettin Erbakan Fen Lisesi açıldı.

kayserideki fen liseleri Haberi

kayserideki fen liseleri


Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, yatırımları yakından takip etmeye devam ediyor. Başkan Çelik, sahaya çıkarak yatırımları inceledi.


Başkan Çelik, incelemelerine Osman Ulubaş Kayseri Fen Lisesi inşaatı ile başladı. Başkan Çelik, Büyükşehir Belediyesi tarafından çevre düzenlemesi yapılacak olan Fen Lisesi inşaatını Hayırsever Osman Ulubaş ile birlikte gezdi.


Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, Bekir Yıldız Bulvarı’ndan Argıncık’a geçerek bir süre önce temeli atılan Amatör Spor tesislerini inceledi. İnşaatın son durumuyla ilgili bilgi alan Başkan Çelik, çalışanlarla da kritik yaptı. Başkan Mustafa Çelik, Argıncık sahasında maça çıkacak olan iki takım oyuncularıyla da sohbet ederek başarı diledi ve fotoğraf çektirdi. Başkan Çelik, oyunculara birkaç ay sonra çok güzel bir tesise kavuşacaklarını söyledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, temeli kısa süre önce atılan ve inşaatları hızla...