01 / 05 / 2024

kayserideki sosyal projeler

kayserideki sosyal projeler

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, beş ayrı sosyal projenin hayata geçirilmesi için düğmeye bastı. Her birisi çok önemli ihtiyaçları karşılayacak olan projeler önümüzdeki yıldan itibaren hayata geçirilmeye başlayacak.

Barınma krizine karşı sosyal konut projeleri artıyor!

Son dönemin en çok konuşulan konuları arasında barınma krizi yer alıyor. Dar gelirli vatandaşlar ve öğrenciler bütçelerine uygun kiralık konut bulmakta zorluk yaşıyor. Bu noktada sosyal konuttaki projeler büyüyor.

10 soruda TOKİ İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir 2022 Sosyal Konut Projesi! Başakşehir Projesi’nde kaç konut yapılacak?

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları bugün itibarı ile resmen başlamış bulunuyor. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamı bütününde İstanbul’da da yeni projeler yer alacak. Peki, TOKİ İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl vurulacak?

10 soruda TOKİ İstanbul Avrupa Yakası Esenler 2022 Sosyal Konut Projesi! Esenler Projesi’nde kaç ucuz konut yapılacak?

TOKİ sosyal konut projeleri başvuruları bugün itibarıyla resmen başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamı dahilinde İstanbul’da da yeni projeler inşa edecek. Peki, TOKİ İstanbul Avrupa Yakası Esenler Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl vurulacak?

10 soruda TOKİ İstanbul Avrupa Yakası Arnavutköy 2022 Sosyal Konut Projesi! Arnavutköy Projesi’nde kaç konut yapılacak?

TOKİ sosyal konut projeleri başvurularının alım tarihi bugün itibarıyla resmen başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamında İstanbul’da da yeni projeler inşa edecek. Peki, TOKİ İstanbul Avrupa Yakası Arnavutköy Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl vurulacak?

TOKİ 100 bin sosyal konut Mart ayı kura tarihleri!

TOKİ 100 bin sosyal konut projesi kapsamında kura çekilişleri Şubat ayında başladı. Peki Mart ayında hangi illerdeki projeler var? İşte il il Mart'taki projeler, konut sayıları ve son katılım tarihleri... 

TOKİ sosyal konut projesi 2019-2020!

TOKİ sosyal konut projesi başvuruları 16 Aralık'ta başlıyor. 2+1 ve 3+1 dairelerin yer alacağı projeler Türkiye'nin 81 ilinde inşa edilecek. Peki başvurular ne zaman ve nasıl yapılacak? İşte tüm detaylarıyla TOKİ sosyal konut projesi 2019-2020...

TOKİ 100 bin sosyal konut projesi fiyat ve ödeme bilgisi!

TOKİ 100 bin sosyal konut projesi fiyat ve ödeme bilgisi haberimizde yer alıyor. Projeler için başvuru dönemi 16 Aralık'ta başlıyor.

Başiskele'de yapılması planlanan projeler TBMM gündeminde!

Kocaeli'nin Başiskele ilçesi sahilinde kış aylarında sosyal yaşama hareketlilik kazandırılması maksadıyla yapılacak projeler meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Türkkan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ 50 bin sosyal konut başvuru sayısı 587 bine ulaştı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, "50 bin sosyal konut için başvuru sayısı şu anda 587 bine ulaştı. Talebin çok olduğu projeler için ilk etapta hak sahipleri kurayla belirlenecek" dedi...

Emlak Bankası'nın en önemli vazifesi, sosyal konut üretmek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, yatırımların önemi hakkında konuştu. Kurum, "Emlak Katılım Bankasını hayata geçirdik. Emlak Katılım Bankasının en önemli vazifesi sosyal konut alanında projeler üretmek'' dedi.

Kırşehir Kaman'da her mahalleye sosyal tesis!

Kırşehir Kaman ilçesi Belediye Başkanı Erhan Talu, bölgede hayata geçirilen projeler hakkında açıklamalarda bulundu. Yaptığı hizmetleri anlatan Talu, ''Her mahallede sosyal tesisler oluşturduk'' diye konuştu.

Kayseri Kocasinan'a yeni sosyal tesis!

Kocasinan sakinlerine daha kaliteli hizmet için yeni projeler hayata geçiren Kocasinan Belediyesi, bu defa da Yenişehir Mahallesi’ne sosyal tesis ve pazar yeri kazandırıyor.  

Nef’le sarı-kırmızı hayaller gerçek oluyor!

Gayrimenkul sektörünün teknolojik şirketi Nef, tüketicilerin hayallerine dokunmak için sosyal projeler de geliştiriyor. 

kayserideki sosyal projeler Haberi

kayserideki sosyal projeler


Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, beş ayrı sosyal projenin hayata geçirilmesi için düğmeye bastı. Her birisi çok önemli ihtiyaçları karşılayacak olan projeler önümüzdeki yıldan itibaren hayata geçirilmeye başlayacak.


Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, belediyenin alt ve üst yapı hizmetlerini elbette en güzel şekilde yapacağını; ancak insana yatırımın da en az diğer hizmetler gibi görevleri olduğunu söyledi. "İnsana yatırım bizim adı konmamış en önemli görevlerimizden birisi" ifadelerini kullanan Başkan Çelik, bu manada beş ayrı sosyal projeyi hayata geçireceklerini belirtti.


ENGELLİ YAŞAM MERKEZİ BAŞLIYOR

Büyükşehir Belediyesi'nin sosyal projelerinden olan Engelli Yaşam Merkezi'nin proje çalışmalarına başladıklarını ifade eden Başkan Mustafa Çelik, "Engelli Yaşam Merkezi'ni önümüzdeki sene yapmaya başlayacağız" dedi. Başkan Çelik, Engelli Yaşam Merkezi'nde engellilerin rehabilitasyonu, eğitimi ve sosyal ihtiyaçlarına yönelik birimlerin yer alacağını...