05 / 05 / 2024

Kayserili Özbıyık ailesi

Kayserili Özbıyık ailesi

1935 yılında kurulan Kayserili Özbıyık ve Göknar Aileleri'nin çoğunluk hissesini sahip olduğu Kelebek Mobilya'nın yüzde 67'si 34.84 milyon TL karşılığında Çanakkale merkezli Doğtaş Mobilya'ya satıldı

BİM'de yumurta fiyatlarına bayramda büyük indirim! İşte yeni fiyatı (2 Mayıs BİM fiyat listesi)

Ramazan Bayramının ilk gününde ailesi ve sevdikleriyle birlikte güzel bir kahvaltı yapmak isteyenlere indirim haberi BİM'den geldi. BİM, 30'luk yumurta kolisinin fiyatında büyük indirim yaptı. İşte 2 Mayıs BİM fiyat listesi...

Kahramanmaraş'ta hazine arazisine inşa edilen ev ve ahır yıkıldı!

Kahramanmaraş’ta hayvancılık faaliyetinde bulunan Sümbül Ailesi’nin konut ve ahırları hazine arazisinde inşa edildikleri sebebiyle yıkıldı. 

İsrail'in yıkımları Filistinli ailelerin zorunluluktan mesken tuttuğu mağaralara ulaştı!

İşgal altında olan Batı Şeria'nın Cenin kentinde yer alan köylerinde ev inşa etmeleri İsrail makamları tarafından engellenen Filistinli Ahmed Amarne ve ailesi, kaldıkları mağaranın Tel Aviv yönetimi tarafından yıkılması tehlikesiyle karşı karşıya kaldı.

Hakan Ural, Adanalı Barık ailesi için ev yaptırdı!

Adana'da maddi zorluk ve hastalıklarla boğuşan Barık ailesi, yıkık dökük evde yaşamaktan oyuncu sunucu Hakan Ural sayesinde kurtuldu. Yeni evlerine kavuşan Barık ailesi, mutluluktan gözyaşlarını tutamadı....

Elazığ'da Kemal Sunal'ın evi yıkıldı iddiasına Sunal Ailesi'nden açıklama geldi!

Elazığ'da meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremde usta sanatçı Kemal Sunal’ın doğduğu evin de yıkıldığı iddia edilmişti. Çıkan haberlere dair Sunal ailesinden açıklama geldi...

Bafra'da evleri yıkılan aile hukuk mücadelesi veriyor!

Samsun’un Bafra ilçesinde 800 dönüm Hazine arazisi olduğu gerekçesiyle evleri yıkılan Haspulat ailesi hukuk mücadelesi veriyor.

Servet GYO 10 yıl içinde en büyük GYO şirketi olmayı hedefliyor!

Bir konut fabrikası gibi çalışan Sinpaş Yapı son iki yıldır 6 binden fazla konut üretti. Çelik Ailesi’nin ikinci kuşağını temsil eden Mahmut Sefa Çelik’in başında olduğu grubun diğer şirketi Servet GYO ise yedi yıl sonra Emlak GYO’dan daha büyük bir oyuncuya dönüşmenin peşinde.

Muğla Milas'ta şehit evi yıkılmayacak!

Muğla Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, basında çıkan şehit ailesi haberi üzerine basın toplantısı düzenledi. Tokat, şehit ailesinin evinin yıkılması hakkında çare arayacaklarını kaydetti.

Şehit Ercan Aydın'ın ailesinin evi yıkılıyor!

Muğla Milas'ta evi yanan Milaslı şehit Ercan Aydın'ın ailesi, çatısı akan evlerinin yıkım kararıyla şok yaşadı.

Beşiktaş Kulübü Şan Ökten Tesisleri'nin yıkımı başladı!

Beşiktaş Kulübü Şan Ökten Tesisleri'nin yıkım işlemi kulüp başkanı Fikret Orman'ın katılımıyla başladı. Beşiktaş'ın efsane isimlerinden Şan Ökten için hazırlanan video gösterimiyle başlayan törende Ökten'in ailesi de yer aldı.

Büyükçekmece Mimarsinan İbrahim Sancak Camii ne zaman açılacak?

Sancaklar ailesi ve Büyükçekmece Belediyesi işbirliği ile yapımı devam eden Mimarsinan İbrahim Sancak Camii Kurban Bayramı'nda ibadete açılacak.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nden evi yanan aileye yeni ev!

Şu an ailesi ve çocukları ile birlikte ahırdan bozma bir yerde yaşamak zorunda kalan Durmuş ailesi, Büyükşehir Belediyesi’nin yardımlarıyla 110 metrekare, betonarme karkas, tek katlı yeni bir eve kavuşacak...

Yörsan inşaat sektöründe büyük ihaleler hedefliyor!

Yörsan'ın sahibi Yörük Ailesi, inşaat sektörüne iddialı girdi. Geçen hafta Seyrantepe ihalesine katılan firma, bundan sonra da tüm büyük ihalelere girmeyi planlıyor...

Kayserili Özbıyık ailesi Haberi

Kayserili Özbıyık ailesi

Kelebek Mobilya, hisse devri veya ortaklık için Doğtaş'ın yanı sıra Hollanda merkezli International Furniture BV ile görüştüğünü duyurmuştu.


Düzce'de 180 bin metrekare açık alan üzerine kurulu 40 bin metrekare kapalı alana sahip mobilya ve mutfak üretim tesisi bulunan Kelebek'in hisseleri 1990 yılında halka arz edilmişti. Enka Grubu 2006 yılında asıl iş alanlarında olmadığı gerekçesiyle Kelebek Mobilya'daki hisselerini Özbıyık ve Göknar Ailelerine satmıştı.


PİYASA DEĞERİNİN ALTINDA KALAN ANLAŞMA HİSSELERE YARAMADI

Hisse satış haberi sonrasında ikinci seansın açıldığı borsada, Kelebek hisseleri yüzde 10,7 civarında düşüşle taban fiyat olan 1.08 liraya kadar geriledi. 34.8 milyon liralık satışta Kelebek hisse başına yaklaşık 1.04 liraya denk geliyor.


KELEBEK'İN ORTAKLIK YAPISI


HİSSE SAHİBİ   PAYI (%)


Bekir Özbıyık    24,31

Mehmet Özbıyık    6,70

Mahmut Özbıyık 6,70

İbrahim Göknar       6,03

İbrahim Özbıyık...