28 / 07 / 2024

Kazak İnşaat Deri Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Kazak İnşaat Deri Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Kazak İnşaat Deri Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Macid Özdemir, Rafi Özdemir tarafından 250 bin TL'lik sermaye ile 20 Mayıs'ta Zeytinburnu, Yeşiltepe Mahallesi'nde kuruldu.

Avşin Deri Ve Tekstil Ürünleri İnşaat Züccaciye Hediyelik Eşya Gıda Oto.İth.İhr.Limited Şirketi kuruldu!

Avşin Deri Ve Tekstil Ürünleri İnşaat Züccaciye Hediyelik Eşya Gıda Oto.İth.İhr.Limited Şirketi Eyüpsultan'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Soner Sökmenci ve Ünal Sökmenci ortaklığında kuruldu.

Sarı Plus İnşaat Peyzaj Tekstil Elektrik Otomotiv Deri Makina Parçaları Limited Şirketi kuruldu!

Sarı Plus İnşaat Peyzaj Tekstil Elektrik Otomotiv Deri Makina Parçaları Limited Şirketi Ataşehir'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Arda Kırat tarafından kuruldu.

Cibsan İnşaat Deri Ayakkabı Medikal Makine Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cibsan İnşaat Deri Ayakkabı Medikal Makine Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Cihan Barış tarafından kuruldu.

Ubab İnşaat Deri Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Ubab İnşaat Deri Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Cengizhan Ayyıldız ve Fikret Ayyıldız ortaklığında kuruldu!

Adensa Grup Deri Ayakkabı Tekstil Kimya İnşaat Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adensa Grup Deri Ayakkabı Tekstil Kimya İnşaat Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de  500 bin TL  sermaye bedeli ile İlkhan Çelikbaş tarafından kuruldu.

Onba İnşaat Elektrik Ve Deri Malzemeleri Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Onba İnşaat Elektrik Ve Deri Malzemeleri Sanayi Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Kulabaş tarafından kuruldu.

Özlidya İnşaat Tekstil Otomotiv Deri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özlidya İnşaat Tekstil Otomotiv Deri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 1400 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Demir tarafından kuruldu.

Demir Suni Deri İnşaat Metal Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demir Suni Deri İnşaat Metal Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Demir Coşkun tarafından kuruldu.

Birey İnşaat Demir Orman Ürünleri Deri Ve Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Birey İnşaat Demir Orman Ürünleri Deri Ve Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Salih Akman tarafından kuruldu.

Osmanoğulları 20 İnşaat Medikal Gıda Deri Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Osmanoğulları 20 İnşaat Medikal Gıda Deri Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Aşık tarafından kuruldu.

Dev Deri Elektrik İnşaat Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dev Deri Elektrik İnşaat Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Tayfun Bodur tarafından kuruldu.

Zeki Ma Yapı Deri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zeki Ma Yapı Deri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Dursuniye Atalay tarafından kuruldu.

Atılış İnşaat Metal Orman Ürünleri Reklam Kimya ve Deri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atılış İnşaat Metal Orman Ürünleri Reklam Kimya ve Deri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de  400 bin TL sermaye bedeli ile Veli Demiröz tarafından kuruldu. 

Kazak İnşaat Deri Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Kazak İnşaat Deri Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Kazak İnşaat Deri Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Macid Özdemir, Rafi Özdemir tarafından 250 bin TL'lik sermaye ile 20 Mayıs'ta kuruldu. 


Kazak İnşaat Deri Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT  a.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurtiçinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından...