29 / 04 / 2024

kazakistan Hyatt Regency Almaty Otel

kazakistan Hyatt Regency Almaty Otel

Yatırımını Tavros Yatırım Holding gerçekleştirdiği, Kazakistan’ın Almatı şehrinde inşası devam eden Hyatt Regency Almaty Otel, 2017 yılında hizmete girecek. Otel; 270 oda kapasiteli, 6800 metrekarelik alan üzerine konumlanıyor...

Doğuş Grubu'ndan Hırvatistan'a 120 milyon euroluk beş yıldızlı otel! 202 yıllık Marashka binası 'Hyatt Regency' olacak!

Hırvatistan'daki Marashka fabrika binasını 2015 yılında satın alan Doğuş Grubu, binaya 120 milyon euro yatırımla 133 odalı beş yıldızlı ''Hyatt Regency'' markasıyla hizmet vermeye hazırlanıyor.

Hyatt Regency, İzmir'deki ilk otelini açıyor!

Hyatt markasının Türkiye’deki yedinci, İzmir’deki ilk oteli Hyatt Regency, İzmir İstinyePark AVM'de açılıyor.

İzmir Hyatt Regency Otel 2021'de hizmete açılacak!

Orjin Grubu’nun, İzmir’de yaptığı dünya çapındaki prestij projesi “İstinyePark İzmir” bünyesinde açılacak otel markasının, Hyatt Regency olmasına karar verildi. İzmir Hyatt Regency 2021'de hizmete açılacak...

Hyatt Regency Ataköy'ün ek inşaatı yıkılacak!

Yeniden gündeme gelen tartışmalı ‘İmar Barışı’ uygulamasından yararlanan ‘Hyatt Regency’ otelin 12 katlı binasının yıkılacağı açıklandı.

Türk firmaları Kazakistan'da ilk YİD projesine imza atacak!

Türk firmaları, Kazakistan’da hayata geçirdiği Büyük Almatı Çevre Yolu projesiyle yap-işlet-devret (YİD) modeline ilk kez imza attı.

Türk firmalar Kazakistan BAKAD projesini en kısa sürede tamamlayacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Turhan, Kazakistan'daki Büyük Almatı Çevreyolu İnşaatı Projesini (BAKAD) üstlenen Türk inşaat firmaları Makyol ve Alsim-Alarko’nun projeyi en kısa sürede tamamlayıp hizmete sunacaklarına inandığını söyledi.... 

Çinliler, Ferit Şahenk'in Grand Hyatt Otel'ine talip!

Senstone Capital Yönetim Kurulu Başkanı John Zing, Türkiye’de turizm ve gıda alanında 150 milyon dolarlık yatırım yapacaklarını, satın almayı planladıkları oteller arasında Grand Hyatt Oteli’n de olduğunu söyledi...

Türk müteahhitleri Kazakistan'a yatırım yapıyor!

Kazakistan Cumhurbaşkanı Nursultan Nazarbayev, Türkiye’ye bir resmi ziyaret gerçekleştirecek. Ziyarette, Türk inşaat şirketlerinin Kazakistan'da üstlendiği projeler konuşulacak.

Enka İnşaat Kazakistan projesi için sözleşme imzaladı!

Enka İnşaat tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Enka İnşaat Kazakistan projesi için sözleşme imzaladığını bildirdi. 

Marriott, Hyatt'ın sahibi ILG'yi 4.7 milyar dolara satın aldı!

Marriot, 2 yıl önce Sheraton satın almasının ardından bu kez de Hyatt'ın sahibi ILG'yı 4.7 milyar karşılığında satın aldı.

Alarko'dan Kazakistan'da dev ihale!

Alarko Holding, Alsim Alarko liderliğindeki konsorsiyumun Kazakistan'da kazandığı Alma-Ata Çevre Yolu projesine ilişkin sözleşmenin imzalandığını açıkladı. 

Tekfen'den Kazakistan'a 438 milyon dolarlık proje!

Tekfen İnşaat'ın yüzde 50 hissesine sahip olduğu Gate İnşaat, Kazakistan'da 438 milyon dolarlık proje yapacak. 

Hyatt House Gebze'nin açılışı yapıldı!

Doğuş Turizm Grubu’nun yeni yatırımı ve Hyatt markasının Türkiye’deki ev konseptindeki ilk oteli Hyatt House Gebze'nin açılışı yapıldı.

kazakistan Hyatt Regency Almaty Otel Haberi

kazakistan Hyatt Regency Almaty Otel

Kazakistan’ın Almatı şehrinde Tavros’un yatırımını gerçekleştirdiği otelin işletmesi için Hyatt International'ın Hyatt Regency markası ile anlaşıldı. 2017 yılında açılması planlanan Hyatt Regency Almaty Otel, Hyatt’ın Kazakistan’a dönüşünü simgeleyecek.

Hyatt Avrupa, Asya ve Orta Doğu Satın Alma ve Geliştirme, Kıdemli Başkan Yardımcısı Peter Norman “Hyatt markasının Kazakistan’daki mevcudiyetini yeniden sağladığımız için mutluyuz. Bu otelin inşası,  Hyatt’ın marka olarak Orta Asya’da genişlemeye devam etmesi açısından önemli bir adımı temsil ediyor.” dedi.

Tavros Yatırım Holding İcra Kurulu Başkanı Tayfun Döşkaya,“Hyatt Regency markasının gücü ve cazibesinin yanı sıra Almatı şehri konum olarak Orta Asya’nın önemli finans merkezlerinden biri olma özelliğini taşıyor. Bu nedenle yeni otelin bölge çapında hem iş hem de eğlence amaçlı seyahat edenlerin buluştuğu önemli bir nokta olacağına inanıyoruz. Almatı’nın büyüyen ekonomisi markayı...