03 / 05 / 2024

Kazakistan konut tahsisi

Kazakistan konut tahsisi

Kazakistan'ın doğusunda çıkan orman yangınının Ridder kentine sıçraması sebebiyle 35 evin yandığı, 1 kişinin yaşamını yitirdiği ve 2 kişinin yaralandığı belirtildi. Kazakistan Cumhurbaşkanlığı Basın Sözcüsü Berik Uali, vatandaşlara acil konut tahsis edilmesini belirtti.

Türkiye ile Kazakistan'dan dev konut projesi! İmzalar atıldı

Türkiye ile Kazakistan arasında Geliştirilmiş Stratejik Ortaklığa İlişkin Ortak Bildirisi" yayımlandı.

Belçika Kralı'ndan 3 Ukraynalı aileye konut tahsisi!

Belçika Kralı Phillip ve Kraliçesi Matilda, Ukrayna'da yaşanan savaştan kaçan toplamda 3 Ukraynalı aileye konut tahsisi yaptı.

RAMS Global Türkiye'deki konut yatırımlarını hızlandıracak!

Kazakistan merkezli Türk şirketi RAMS Global yaptığı açıklamada Türkiye’de sağlık tesisleri ve konut alanındaki yatırımlarını hızlandıracağını kaydetti.

Yabancıya satışta hedef lüks konut!

Yabancılara yapılacak konut satışında yeni hedef lüks konut konut oldu. 1 milyon dolardan fazla  gelir beklenirken Singapur, Hong Kong, Çin, Kazakistan, İran ve Azerbaycan’dan rezervasyonlar geliyor. 

Kazakistan'da evleri yanan vatandaşlara konut tahsis edilecek!

Kazakistan'ın doğusunda çıkan orman yangınının Ridder kentine sıçraması sebebiyle 35 evin yandığı, 1 kişinin yaşamını yitirdiği ve 2 kişinin yaralandığı belirtildi. Kazakistan Cumhurbaşkanlığı Basın Sözcüsü Berik Uali, vatandaşlara acil konut tahsis edilmesini belirtti.

Kapıcıya konut tahsis etmek şart mı?

Takvim gazetesi yazarı Feride Hilal İmal bugünkü yazısında kapıcıya konut tahsisi ilgili bir yazı kaleme aldı. İşte İmal'in o yazısı...

Muhammet Kaynar'dan İstanbul'daki sosyal konut tahsisi iddiasına ilişkin açıklama!

AKP'li Meclis Üyesi Muhammet Kaynar, "Tarık bey Çarşamba günü sosyal konutların İstanbul dışında oturanlara tahsis edildiğini söyledi. Bu iddiayı ispata davet ediyorum" dedi. 

Kazakistan'da konut ve inşaat sektörü yüzde 6 büyüdü!

Kazakistan'ın Ankara Büyükelçisi Abzal Saparbekuly, Kazakistan'da toplamda 15 şehir hastanesi yapılacağını ve bu yılın ilk 6 ayında konut ve inşaat sektörünün yüzde 6 büyüdüğünü söyledi.

Emlakçılardan Tunç Soyer’e tepki!

Geçtiğimiz günlerde İzmir'de yaşanan deprem sonrasında depremzedeler için Uzundere’deki konut tahsisi sırasında İzmir Büyükşehir Belediyesi Tunç Soyer açıklama yapmıştı. Yaptığı açıklama sektörde faaliyet gösteren emlakçılardan tepki aldı.

Kazakistan'da konut inşaatı yatırımları yüzde 25,2 arttı!

Kazakistan'da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını ve küresel ekonomik krizin etkisine rağmen konut inşaatı yatırımları yüzde 25,2 arttı!

Konut kredisi faizi düştü, satışlar 3'e katlandı!

Kamu bankalarının başlattığı düşük faiz kampanyası sonrasında, 101 bin vatandaşa 25 milyar TL kredi tahsisi yapıldı. Mayıs ayında 50 bin olan konut satışlarının, Haziran'da rekor seviyeye ulaşması bekleniyor...

Kazakistan'da bu yıl 150 bin konut inşa edilecek!

ANKASAM Avrasya Masası Başkanı Dr. Dinmuhammed Ametbek, Kazakistan'da konut inşaat sürecinin hızlandırılacağını belirtti ve bu yıl 15 milyon metrekarede (150 bin daire) konut inşa edileceğini açıkladı...

Elisabeth Mas'ın Caner Karaloğlu’ndan talep ettiği müşterek konut tahsisi reddedildi! 

Elisabeth Mas ile Caner Karaloğlu’nun boşanma davasında ara karar açıklandı. Kararda, 3 yaşındaki kızları Mia’nın velayeti babaya verildi, Mas’ın talep ettiği müşterek konut tahsisi için de red kararı verildi... 

Kazakistan konut tahsisi Haberi

Kazakistan konut tahsisi

Kazakistan'ın doğusunda çıkan orman yangınının Ridder kentine sıçraması sebebiyle 35 evin yandığı, 1 kişinin yaşamını yitirdiği ve 2 kişinin yaralandığı belirtildi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Kazakistan Acil Durumlar Bakanlığından yapılan açıklamada, akşam saatlerinde ülkenin doğusunda bulunan 300 hektarlık ormanda yangın çıktığı ifade edildi.

Rüzgar hızı sebebiyle Ridder kentine sıçrayan yangında 1 kişi yaşamını yitirirken, 2 kişinin de ağır yaralandığı belirlendi. 35 evin yandığı yangında, kent sakinleri de güvenli bölgeye çıkarıldı. 

Yangına 208 kişilik itfaiye ekibi ile Mİ-8 ve Mİ-2 helikopterleriyle müdahale devam ediyor. İlk bilgilere göre yangının ormandaki dikkatsizlik sebebiyle çıktığı kaydedildi.

Kazakistan Cumhurbaşkanlığı Basın Sözcüsü Berik Uali de sosyal medya üzerinden konuya ilişkin yaptığı açıklamasında, Cumhurbaşkanı Kasım Cömert Tokayev’in Doğu Kazakistan Valiliğine evleri yananlar başta olmak üzere güvenli bölgelere...