30 / 04 / 2024

kazakistan olayları sonrası bitcoin fiyatları

kazakistan olayları sonrası bitcoin fiyatları

Kazakistan'da zamlara yönelik yapılan eylemler ve polis müdahalesi sonrasında yaşanan internet kesintileri kripto para fiyatlarını etkiledi.

14 Mayıs sonrası ekonomide neler olacak? Ünlü ekonomistin iki farklı senaryosunu duyunca ağzınız açık kalacak!

Ünlü ekonomist Prof. Dr. Korkut Boratav, 14 Mayıs seçimleri sonrasında Türkiye ekonomisinde meydana gelebilecek olayları anlattı. İki farklı senaryoyu paylaşan Boratav, muhalefete de birtakım uyarılarda bulundu.

Son dakika gelişmesi! Deprem sonrası yaşanan hırsızlık olayları için bakanlık harekete geçti!

Kahramanmaraş merkezli 10 ile yaşanan depremlerin ardından hırsızlık ve yağma haberleri artmaya başladı. Yaşanan bu olayların artışı üzerine Adalet Bakanlığı konuyla ilgili bir genelge yayımlayarak, başsavcılıklara gönderdi. İşte detaylar…

Kazakistan'da yaşanan olaylar kripto paraları nasıl etkiledi?

Milliyet Gazetesi köşe yazarlarından Deniz Kilislioğlu bugün kaleme aldığı yazısında Kazakistan'daki yaşanan olaylar sonrasında kripto para madenciliğinin nasıl etkilendiğini yazdı.

Kazakistan'daki olaylar kripto para fiyatlarını etkiledi!

Kazakistan'da zamlara yönelik yapılan eylemler ve polis müdahalesi sonrasında yaşanan internet kesintileri kripto para fiyatlarını etkiledi.

Bodrum'da kiralık ve satılık dükkan ilanları arttı!

Kötü bir turizm sezonunun ardından ülke gündeminde son yaşanan son olaylar sonrası 2017 turizm sezonu öncesi bazı esnaf ve vatandaşlar karamsarlığa düşerken, çok sayıda işyerinin önüne asılan "Kiralık" ve "Satılık" ilanları ise dikkat çekiyor.

Kazakistan – Türkiye İnşaat Forumu 22 Nisan'da!

Türk yapı sektörünün tek ve en büyük buluşması olan Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul’un İş Geliştirme Platformu kapsamında düzenlediği Konuk Ülke Projesi’nde bu yıl Kazakistan ağırlanıyor.

Türkler Kazakistan'da 20 milyon dolarlık projelere imza attı!

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, Kazakistan Devlet Başkanı Nursultan Nazarbayev'in resmi davetiyle bulunduğu Astana'da düzenlenen İş Forumu'nda söze ikili ticari ilişkilerden girdi..

Kazakistan Hoca Ahmet Yesevi Cami 17 Nisan'da açılıyor!

Kazakistan’da Hoca Ahmet Yesevi adına yaptırılan cami ve külliye, 17 Nisan’da ibadete açılıyor. 3 bin kişilik camide; Osmanlı, Selçuklu ve Kazak mimari tarzları harmanlanmış.

Kazakistan'daki Hoca Ahmet Yesevi Camii 17 Nisan'da açılacak!

Türkiye Diyanet Vakfınca Kazakistan'da Hoca Ahmet Yesevi adına yaptırılan cami ve külliye, 17 Nisan'da ibadete açılacak. Türkistan'da bulunan Türk-Kazak Üniversitesi yerleşkesi yanına yaptırılacak caminin temeli de 17 Nisan'da atılacak.

Kazakistan inşaata 30 milyar dolar harcayacak!

2020'de inşaat harcamaları 30 milyar dolara ulaşması beklenen Kazakistan bu yıl TURKEYBUİLT'in konuk ülkesi olacak, devlet kademesi ve alım gruplarıyla fuara gelecek..

Yapı Fuarı TurkeyBuild 2015'in konuk ülkesi Kazakistan!

Yapı Fuarı TurkeyBuild İstanbul, bu yıl 21-25 Nisan tarihlerinde TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde 38'inci kez düzenlenecek. Fuar, bu yıl Konuk Ülke Projesi'nde Kazakistan'ı ağırlayacak.

Kazakistan Türk yapı sektörü için güçlü bir potansiyel oluşturuyor!

Yapı Fuarı, bu yıl Konuk Ülke Projesi'nde Kazakistan'ı ağırlayacak. 17 milyon nüfusa karşılık 216 milyar dolarlık milli geliri bulunan Kazakistan, ülkesindeki yatırımları artırmak için Türk işadamlarıyla buluşacak.

Kazakistan inşaata 30 milyar dolar harcayacak!

2020'de inşaat harcamaları 30 milyar dolara ulaşması beklenen Kazakistan bu yıl TURKEYBUİLT'in konuk ülkesi olacak, devlet kademesi ve alım gruplarıyla fuara gelecek.

kazakistan olayları sonrası bitcoin fiyatları Haberi

kazakistan olayları sonrası bitcoin fiyatları

Çin'in getirdiği yasağın ardından Bitcoin madencilerinin yöneldikleri ülkelerden biri olarak öne çıkan ve dünyanın ikinci büyük Bitcoin madenciliği merkezi olan Kazakistan'da enerji fiyatlarını protesto gösterilerinin silahlı çatışmalara dönüşmesi Bitcoin madencilerini vurdu.

DEVRE DIŞI KALMASINA YOL AÇTI

Ülkedeki çatışma, kaos ortamının internet erişiminin kesilmesine neden oldu. Bitcoin madencilerinin üretimlerinin durmasına neden oldu. Dijital para şirketi Foundry'den Kevin Zhang'ın verdiği bilgeye göre, Kazakistan'daki Bitcoin madencilerinin internet erişimlerinin kesilmesi dünya Bitcoin madenciliği ağının yüzde 15'inin devre dışı kalmasına neden oldu.

Kazakistan'da internet erişimi yeniden sağlansa da ülkedeki kaos ortamı ve enerji sıkıntılarının Bitcoin madencilerinin güçlü bir kapasite ile üretime dönmelerini engelleyeceği tahmin ediliyor.

BİTCOİN FİYATI GERİLEDİ

Kazakistan'daki bu kaosun ve Fed'in Mart ayında faiz artırımı sinyali vermesinin etkisi ile Bitcoin fiyatı yüzde 2,67 düşüşle 41...