01 / 08 / 2024

Kazan Belediyesi 19 katlı binası

Kazan Belediyesi 19 katlı binası

Kazan Belediyesi’nin yeni hizmet binasının yapımında sona gelindi. Geçici kabul için binada incelemelerde bulunan yetkililer, eksikleri tespit ederek üstlenici firmanın tamamlamasını istedi.

İzmir Güzelbahçe'de 9 adet 2+1, 3+1 konut ile İstanbul Şile'de 10 arsa satılıyor! Belediyelerden Temmuz fırsatı! 

İzmir Güzelbahçe Belediyesi ve İstanbul Şile Belediyesi, 19 adet gayrimenkulü satıyor. Peki iki büyükşehirdeki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? Satış ihaleleri ne zaman? İşte ayrıntılar...

Antakya Belediyesi 19 adet arsa, arazi ve zeytinlik satacak!

Hatay İli Antakya Belediye Başkanlığı, Hatay'da yer alan arsa, arazi ve zeytinlikleri satışa çıkardı. Merakla beklenen satış ihalesi 5 Ekim tarihinde yapılacak.

Gebze Belediyesi 19 bin 500 metrekarelik arazi satacak!

Kocaeli İli Gebze Belediye Başkanlığı, Gebze Pelitli'de yer alan araziyi satışa çıkardı. Satış ihalesi 21 Eylül tarihinde gerçekleştirilecek.

Yatırımcılar dikkat! O ilimizde belediye 19 dükkanı kiraya veriyor! 2 Mart 2023’teki önemli ihaleyi sakın kaçırmayın!

Büyükşehir Belediyesi 19 dükkanı kiraya vereceğini duyurdu. İhale ise 2 Mart 2023’te gerçekleştirilecek. İşte detaylar…

Sarıyer Belediyesi İstinye'deki 4 bin 500 metrekarelik tesisi 10 yıl kiraya veriyor! 19 Ocak'taki ihaleyi kaçırmayın!

Sarıyer Belediyesi İstinye'deki 4 bin 500 metrekarelik tesisi 10 yıllığına kiraya vereceğini duyurdu. 19 Ocak 2023’teki ihalenin bedeli 19 milyon 200 bin TL.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Hali'nin 19 Nisan 2022 fiyatları belli oldu! İşte fiyat listesi...

Antalya Büyükşehir Belediyesi Hali'nin 19 Nisan 2022 hal fiyat listesi yayımlandı. Peki halde fiyatları ne odu? İşte 19 Nisan 2022 fiyat listesi…

Polatlı Belediyesi 19 konutu satıyor! 185 bin TL'den başlayan fiyatlarla! 

Polatlı Belediyesi, Ankara ili, Polatlı ilçesi, İstiklal Mahallesi'nde yer alan 18 konutu ve M. Akif Mahallesi'nde yer alan 1 konutu satıyor...

Gümüşhane Belediyesi'nden 19.1 milyon TL'ye satılık 29 dükkan!

Gümüşhane Belediyesi, mülkiyeti Belediyeye ait olan, Gümüşhane ili, Hasanbey Mahallesi, Kıbrıs Caddesi'nde yer alan 29 dükkanı 19 milyon 120 bin 450 TL'ye satıyor...

Tunceli Belediyesi'nden kiralara Kovid-19 düzenlemesi!

Tunceli Belediyesi, Kovid-19 salgını önlemleri kapsamında kapalı olan işletmelerden 3 ay boyunca kira alınmayacağı ve kiracılarına 2021 yılı boyunca zam yapılmayacağını açıkladı. 

Balıkesir Karesi’de esnaf için kira desteği!

Karesi Belediyesi 19 Mart tarihinden itibaren 3 aylık süreçte işyerlerini açamayan esnaftan kira almama kararı aldı.

Küçükçekmece Belediyesi'nden 19.7 milyon TL'ye satılık 50 konut! 

Küçükçekmece Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü, mülkiyetinde bulunan 50 konutu 19 milyon 729 bin 660 TL'ye satıyor...

Çubuk Belediyesi'nden 25.9 milyon TL'ye satılık 19 arsa!

Çubuk Belediyesi tarafından Yazır ve Yeniece Mahallesi'nde yer alan 19 arsa ihale ile satılıyor. İhale 7 Kasım'da gerçekleşecek..

Başiskele'de 56.9 milyon TL'ye satılık 19 gayrimenkul!

Başiskele Belediyesi, 19 gayrimenkulü ihale ile satışa sunuyor. İhale 27 Ağustos'ta gerçekleşecek..

Kazan Belediyesi 19 katlı binası Haberi

Kazan Belediyesi 19 katlı binası

Belediyenin öz kaynakları ile Toplu Konut İdaresi’ne (TOKİ) yaptırılan yeni hizmet binasının geçici kabulü için yetkililer binada incelemelerde bulundu. Bina, 2 kat yer altında, 17 kat yer üstünde olmak üzere toplam 19 kat olarak inşa edildi. İçerisinde hizmet müdürlüklerinin yanı sıra alış veriş merkezi, sinema ile toplantı ve nikah salonları bulunuyor. Günün ihtiyaçları göz önünde bulundurularak, vatandaşa daha kaliteli hizmet sunabilecek, teknolojik verilerle donatılmış şekilde inşa edilen bina, Kazan’ın gelecek vizyonu açısından da önemli bir yapı özelliğini taşıyor.

Proje tamamlandıktan sonra eski belediye binası ve belediye binası yanında bulunan pasaj yıkılarak Kazan’a nefes aldıracak geniş bir meydan ortaya çıkmış olacak. Birim müdürlükleri yeni binaya taşınmak için hazırlıklarını tamamladı. Geçici kabul için tespitlerde bulunan ekiplerin hafta sonuna kadar çalışmalarını tamamlaması bekleniyor.

Binada...